LATEST NEWS

Saints Row 4: Έρχεται στις 23 Αυγούστου

Όσοι οπαδοί των Saints Row ανησυχούσαν οτι οι περιπέτειες της THQ θα είχαν επίπτωση στην κυκλοφορία του sequel, μπορούν πλέον να αναστενάξουν με ανακούφιση. Η νέα ιδιοκτήτρια του επιτυχημένου franchise, Deep Silver, ανακοίνωσε οτι το Saints Row 4 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 23 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Το αμερικανικό site Kotaku έχει τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή καθώς και για τα νέα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουμε, ενώ ήδη εμφανίστηκε και το πρώτο teaser trailer το οποίο μπορείτε να δείτε στο site Gametrailers.com.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

3 Comments

  1. Δεν ενθουσιαστικά από το trailer πιο πολλοί με τα infamous μοιάζει παρά με saint row.Σε κάποια σχόλια στο video λέγανε κάποιοι ότι ήταν dlc για το saint row 3 και όταν αγόρασε η deep silver το έκανε saint row 4 ισχύει ?

  2. Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, θα ξέρουμε στα σίγουρα όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι 😀

  3. Yπήρχε ένα τελευταίο dlc να βγει για το 3, με όνομα Enter the Dominatrix. Τελικά ακυρώθηκε και είπαν ότι το περιεχόμενο του, story κτλ θα χωθεί στο 4. Δεν πρόκειται για ολόκληρο το game.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN