LATEST NEWS

[UPDATED] Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Update 5: Με το νέο αυτό trailer

και την ημερομηνία κυκλοφορίας να οριοθετείται, οριστικά, για την 30ή Σεπτεμβρίου, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε πλέον να απολαύσουμε τη νέα περιπέτεια του διάσημου ντετέκτιβ.

 

Update 4: Νέο gameplay trailer του παιχνιδιού

 

Update 3: Η κυκλοφορία του παιχνιδιού ορίστηκε για τις πρωτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

 

Update 2: Φρέσκο, ζουμερό, trailerάκι!

 

Update 1: To πρώτο trailer του παιχνιδιού αφήνει ΠΟΛΛΕΣ υποσχέσεις, όσον αφορά στον γραφικό τομέα. Απολαύστε το…

Αρχική είδηση: Δε προλάβαμε καλά καλά να τελειώσουμε το “Testament of Sherlock Holmes” και ήδη γνωστοποιήθηκε ο σχεδιασμός της επόμενης περιπέτειας των Holmes και Watson. Ο τίτλος της είναι “Crimes and punishments” και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στο τέλος του τρέχοντος έτους-αρχές του επομένου (προσωπική μας εκτίμηση: Δε θα το δούμε τόσο σύντομα…)

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το ότι αυτή τη φορά δε θα έχουμε μία μόνο υπόθεση προς εξερεύνηση, αλλά έξι (!), κατά τις οποίες οι αποφάσεις που θα πάρουμε -και που θα έχουν και ηθικές προεκτάσεις- θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο ως προς την πορεία των γεγονότων όσο και στο ποιο από τα δώδεκα διαθέσιμα φινάλε θα παρακολουθήσουμε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή των developers να χρησιμοποιήσουν την Unreal 3 engine, υπόσχωντας έτσι ακόμη καλύτερη γραφική απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη δημιουργία τους. Με πολύ νωπές ακόμη τις εντυπώσεις από την τελευταία -και πάρα πολύ καλή- υπόθεση του διάσημου ντετέκτιβ, δε μπορούμε παρά να περιμένουμε τον ερχομό του “Crimes and punishments”, ελπίζοντας ότι θα είναι εκείνο το παιχνίδι της σειράς που θα καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη ισορροπία στον τομέα των γρίφων του…. 

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

  1. Χρονολογικά είναι ποιο μπροστά από το πρώτο γιατί των sherlock των βλέπω ποιο νέο τώρα για αυτό μπορεί να φταίει η μηχανή γραφικών.Δεν ξέρω για σας άλλα εγώ θα το πάρω την πρώτη μέρα που θα βγει

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN