LATEST NEWS

Straight port το Dead Space 3

Πάνω που είχαμε αρχίσει να βλέπουμε διάσημους τίτλους να εκμεταλλεύονται τα επιπλέον χαρακτηριστικά ενός πανίσχυρου PC, με τα ανάλογα αποτελέσματα, ήρθε η EA με το Dead Space 3 να μας προσγειώσει απότομα.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Visceral Games, η PC έκδοση θα αποτελεί απευθείας port από την έκδοση για κονσόλες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίζει καν το πρωτόκολλο DirectX 11, ενώ ας ξεχάσουμε πιθανά textures υψηλής ανάλυσης και παραμετροποιήσιμα γραφικά. Μια, δίχως άλλο, κακή εξέλιξη για ένα αρκετά υποσχόμενο παιχνίδι που σίγουρα θα προβληματίσει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Dead Space 3 στο PC τους.

Τουλάχιστον, μπορούμε να ελπίζουμε ότι το port θα παίζεται αξιοπρεπώς, αν κρίνουμε από την ποιότητα που είχαν οι PC εκδόσεις των προκατόχων του.

 

UPDATE: Σα να μην έφτανε αυτό, η EA ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει microtransactions, όσον αφορά το crafting των όπλων. Ετσι, σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε κάποιο όπλο και σας λείπει κάποιο συστατικό, τότε είτε θα λιώσετε στο ψάξιμο μέχρι να το βρείτε είτε θα ανοίξετε το πορτοφόλι σας και θα το αγοράσετε από το κατάστημα με πραγματικά χρήματα! Τι να πούμε τώρα εμείς μετά από αυτό…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

12 Comments

  1. Τραγικό, ελπίζω τουλάχιστον να έχει ρυθμίσεις για τα γραφικά…
    Δεν κατάλαβα κάτι στο update: τα υλικά που χρειαζόμαστε για crafting όπλων, τα βρίσκουμε κρυμένα στο περιβάλλον ή είναι drops των εχθρών? Γιατί αν είναι το πρώτο, τότε μιλάμε για πολύ ύπουλη τακτική.

  2. Δεν έχει αναφερθεί κάτι για drops. Τα υλικά τα βρίσκουμε είτε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης (έχει αναφερθεί ότι το παιχνίδι είναι θα είναι πιο ανοιχτό από τα προηγούμενα Dead Space) είτε στέλνοντας scavenger bots να ψάξουν για εμάς. Το πώς ακριβώς θα λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός, μένει να το δούμε στη πράξη.

  3. Εγώ στο demo που έπαιξα μου έδινε και απο εχθρούς. Τώρα δε ξέρω όμως μήπως ήταν λόγου του demo.

  4. Μποϊκοτάζ, απλά πράγματα.
    Τέτοιες αηδίες μας προσβάλουν ως gamers και πρέπει να απαντάμε αναλόγως, αγνοώντας εντελώς το παιχνίδι.

  5. και ας ειχε τα τελεια γραφικα, ρε παιδια θα τρελαθουμε? μικρο αγορες σε full price game??
    Δηλαδη φανταστειτε να πηγαινω στο Ποκεμον να παρω ποκεμπαλλς και να πρεπει να πληρωσω λεφτα

  6. Γι’ αυτό ακριβώς κανένας δεν πρέπει να αγοράσει κάτι ingame στο Dead Space 3 με πραγματικά λεφτά. Δεν είναι F2P το παιχνίδι, αλλά full (πιο full δεν πάει) price τίτλος. Δυστυχώς όμως, θα υπάρξει κόσμος που θα το κάνει…

  7. Αν το παιχνίδι σου βγάζει την παναγία να βρεις αυτά που θα δίνονται και μέσω microtransactions, τότε θα φάει άκυρο ξεγυρισμένο. Κρίμα και μετά τα τελευταία videos το είχα πάρει με πολύ θετικό μάτι.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN