LATEST NEWS

Εκπλήξεις από τη TellTale Games

Η TellTale Games είναι μια εταιρία που δουλεύει πολύ και το αποδεικνύει συνεχώς. Παράλληλα με το συγκλονιστικό Wolf Among Us και τη δεύτερη σεζόν του The Walking Dead, η Καλιφορνέζικη εταιρία ανακοίνωσε στα τρέχοντα VGX 2013 τόσο ένα επεισοδιακό παιχνίδι βασισμένο στη γνωστή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones όσο και το Tales from the Borderlands, ένα spin-off που θα βασίζεται στο κόσμο και τους χαρακτήρες του Borderlands της Gearbox (σε επεισόδια και αυτό φυσικά).

Και τα δύο παιχνίδια αναμένονται μέσα στο 2014. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

6 Comments

  1. Βασικά και τα δυο δείχνουν σούπερ-γουάουα, χαρούλες και πανικός. H Τelltale εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα αγαπημένα μου στούντιο για τρυφηλά αυτοψυχαναλυτικό διαδραστικό μελόδραμα, η αποθέωση του ναρκισσιστικού γκέημινγκ, ΤΕΗΚ ΜΑΪ ΜΑΝΙΖ ΝΑΟΥ!

  2. ΓΟΥΑΟΥΑΟΥΑ! To trailer ειδικά του game of thrones ειδικά ήταν υπεραποκαλυπτικό. Μπράβο τζιμάνια μου!!!

  3. Δεν παίζει να είναι τρολλο τρέιλερς έτσι παίδες;;; φαίνεται το νέο genre να έχει επισήμως ξεκινήσει..

    Ωστόσο, απορώ πως θα καταφέρουν να αγγίξουν τις ψυχικές χορδές μας στον θεόμουρλο κόσμο της Πανδόρας..

  4. Το συγκεκριμένο δεν νομίζω να στοχεύει στο να συγκινήσει, όσο στο να γίνει μια ζουρλή και λίαν διασκεδαστική Πανδωρική choose-your-own-adventure φάση.

  5. για το game of throne ελπίζω να βάλουν καινούργιους χαρακτήρες οπός κάνανε στο rpg και να δούμε μια καινούργια ιστορία

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN