LATEST NEWS

Tex Murphy bundle στο Steam σε δελεαστική τιμή

Ξεχάστε τη μεγάλη ταλαιπωρία που είχατε υποστεί κατά την προσπάθειά σας να κάνετε το “Overseer” να τρέχει σε σύγχρονα συστήματα και λειτουργικά, ή το οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα είχατε αντιμετωπίσει με κάποιο από τα πέντε προηγούμενα adventure games με ήρωα τον Tex Murphy.

Μία ακόμη κλασσική σειρά παιχνιδιών βρίσκει τον δρόμο της για την πλατφόρμα της Valve, κάτι που, θεωρητικά, εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της στα σημερινά μηχανήματα.

Το πακέτο κοστίζει € 28, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε με 50% έκπτωση μέχρι την 19η του τρέχοντος μήνα.

Not bad….

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. Τα builds της gog και ιδανικά τρέχουν και είναι φθηνότερα – γιατί να το πάρει κάποιος πιο ακριβά και με drm λοιπόν; 🙂

  2. Απλά το “ταλαιπωρία τέλος” νομίζω δεν υφίσταται.
    Μόνο με το Overseer είχα ένα θέμα – με crashes στο Αλκατράζ – αλλά στο νέο build της gog το έφτιαξαν.
    Συν ότι το gog τα βγάζει πολύ συχνά σε τρελές προσφορές.

  3. Ναι ρε παιδιά. Όχι και “ταλαιπωρία τέλος”. Το GOG τα έχει τόσα χρόνια τώρα και έτρεχαν τζι-τζι. Και το Overseer που είχε προβλήματα στην αρχή τώρα τρέχει νερό.

  4. Μάνο, υπάρχει και ο υποφαινόμενος, που όχι απλά δεν αγοράζει από το Steam κάτι, αν υπάρχει στο GOG, δεν συμμετέχει ούτε καν σε Steam Key giveaway αν το παιχνίδι υπάρχει στο GOG.:D

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN