LATEST NEWS

Είναι επίσημο: The Bureau – XCOM Declassified

Το παιχνίδι που πάντα περίμενε ο Γκέκας να παίξει στον υπολογιστή του είναι πλέον προ των πυλών. Αν και το τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι το λεγόμενο “shooter XCOM” έχει ακυρωθεί, η επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη του παιχνιδιού, με ελαφρώς αλλαγμένο τίτλο: The Bureau: XCOM Declassified.

Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 23η Αυγούστου του 2013, ενώ ακολουθεί το live action trailer “The Burn Room” που συνοδεύει την ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το official site του παιχνιδιού.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

5 Comments

  1. Εμένα γιατί μου φάνηκε καλό; Ίσως επειδή δεν έχω αυτό το “δέσιμο” με την σειρά X-COM. Μου άρεσε πολύ το στήσιμο του τρέιλερ.

  2. Τώρα που έχει κυκλοφορήσει ένα turn-based XCOM, δεν είμαι πλέον τόσο αρνητικός όσο πριν. Φυσικά εννοείται οτι το όνομα XCOM πρέπει να φύγει από τον τίτλο εδώ και τώρα!

  3. Μπα, καλύτερα να το ονομάσουν : The XCOM – Bureau Declassified. Το “The” υποδηλώνει μοναδικότητα…

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN