LATEST NEWS

To Assassin’s Creed ταξιδεύει στην Καραϊβική!

Η Ubisoft σχεδίαζε να παρουσιάσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed σε ειδικό event στις 27 Φεβρουαρίου, αλλά η διαρροή των πρώτων πληροφοριών χάλασε την έκπληξη. Το αμερικανικό site Examiner αναφέρει οτι ο υπότιτλος του νέου παιχνιδιού θα είναι Black Flag, το setting μεταφέρεται στην Καραϊβική και το όνομα του νέου πρωταγωνιστή αναφέρεται ως Edward Kenway (ο πατέρας του Haytham Kenway από το ACIII). Παράλληλα, το site παρουσιάζει και την πρώτη screenshot από το παιχνίδι, την οποία μπορείτε να δείτε ακολουθώντας το σχετικό link. Πάντα σύμφωνα με το site, στο νέο Assassin’s Creed θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στην Κούβα, στις Μπαχάμες και στη Τζαμάικα. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα χρειαστεί να περιμένουμε την αυριανή εκδήλωση της Ubisoft.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

4 Comments

  1. No one knows, αν και εφόσον μιλάμε για τον…παππού του Connor, μιλάμε για prequel του 3. Αν τιτλοφορείται τελικά ως Assassin’s Creed IV, μου φαίνεται λίγο άστοχο.

  2. Αφού έφτιαξαν που έφτιαξαν ναυμαχίες, να μην το κανουν πειρατικό ; εμένα Μοθ ακούγεται πιο ωραίο απο το 3. Assassin jack sparrow style 😉

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN