LATEST NEWS

To Project Fiona προχωρά

Η μεγάλη πλειοψηφία των tablets επιδιώκει όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος και βάρος, πολλές φορές εις βάρος της υπολογιστικής ισχύος. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρόαιμο gaming tablet όπως το Project Fiona (προσωρινός τίτλος) της Razer, τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Η εταιρία προέβη σε δημοσκόπηση μέσω του Facebook ρωτώντας το κοινό για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να δουν στο Fiona. Οι απαντήσεις ακολουθούν:

CPU: Intel Core i5/7

GPU: Nvidia μεσαίας ισχύος (για hardcore gaming σε medium settings)

Πάχος/βάρος: Μέχρι το διπλό από ένα iPad

Άλλα features: Αποσπώμενοι controllers

Tιμή: $1299-$1499

Όπως βλέπετε λοιπόν, το κοινό ζήτησε άφθονη ισχύ χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για παράγοντες όπως το βάρος ή το πάχος της συσκευής. Η Razer δεσμεύτηκε να ακολουθήσει τις αποφάσεις της δημοσκόπησης και εμείς περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής μέσα στο νέο έτος.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

5 Comments

  1. Και μπαταρία, παίζοντας απαιτητικούς τίτλους: 1 ώρα, 1.30 μάξιμουμ. Ποιος ο λόγος λοιπόν να είναι ασύρματο/φορητό κλπ;

  2. Αυτό τώρα κάποιος… θα το αγοράσει; Και αν ναι, γιατί; Για να παίζει σε tablet αντί για laptop π.χ.;

    Θα μου πεις, εδώ αγοράζουν iphone, αυτό δε θα αγοράσουν…; Απλά δεν τους καταλαβαίνω…

  3. Το προϊόντα της Razer είναι όντως για λίγους, το Fiona ίσως για πολύ λίγους. Υπάρχει ζήτηση για ακριβά tablets που να παίζουν σύγχρονα PC games; Η εταιρία φαίνεται να το πιστεύει πάντως 🙂

  4. Με τα ίδια λεφτά παίρνω Laptop, με 15,6 Full HD οθόνη… Να ήταν κάνα 600άρι… και πάλι, με δυσκολία θα το αγόραζα.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN