LATEST NEWS

Ελληνικά κράτη στο Total War: Rome 2

Οπως επιβεβαίωσε σήμερα η Sega, στο επερχόμενο πολυαναμενόμενο strategy Total War: Rome 2 της Creative Assembly θα περιλαμβάνονται τρία επιπλέον κράτη (πέρα από τα επιβεβαιωμένα Μακεδονία και Πόντος): η Αθήνα, η Σπάρτη και η Ηπειρος, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μεν ως DLC, αλλά θα είναι απευθείας προσβάσιμα σε όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση στο trailer που ακολουθεί, ενώ αν όλα πάνε καλά, το παιχνίδι αναμένεται να σκάσει μύτη στις 3 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

11 Comments

  1. Πολύ ωραία, και εγώ θα περιμένω τις εκπτώσεις για να το πάρω κοψοχρονιά, με όλα τα DLC. Και προτείνω σε όλους να το κάνουν αυτό, γιατί το έχουν ξεφτιλίσει με τα DLC.

  2. Διόρθωση: Το προτείνω σε όσους τους τρώει το χέρι τους να έχουν το παιχνίδι κομπλέ, όπως εμένα.

  3. Άντε να βγει…Το περιμένω σαν τρελός!Επιτέλους σπαθιά και βία δίχως ιάπωνες σαμουράι(τους μισώ).Να βγει και ένα Τhird Age 2:Total War για να μη ξαναβγω απ’το σπίτι.

  4. ουλτιμους και τομι τζι απλα τραγικοι.μιλαμε για πλυση εγκεφαλου οχι απλα hype.

  5. Αν εξηγούσες και λίγο τι θες να πεις θα ήταν καλύτερο.Όπως και να χει καταλαβαίνω τι θες να πεις.Day-One DLC για πράγματα που θα έπρεπε να είναι μέσα + το ότι από gameplay δεν έχουμε δει τίποτα σε ότι αφορά το turn base κομμάτι.Αν είναι αυτά τα σημεία που θίγεις συμφωνώ αλλά η αλήθεια είναι πως μου λειψε ένα total war χωρίς να χειρίζομαι νίντζα.

  6. Ούτε καν στις πρώτες εκπτώσεις. Στην goty έκδοση αγορά και αυτή ενώ θα βρίσκεται σε χαμηλή τιμή. Α στα διάλα με τα dlc τους.

  7. Δεν το αγοράζω day one, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω Creative Assembly και SEGA. Ξεφτίλα εντελώς.

  8. πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι κατι μας ριχνουν στο νερο και ειμαστε ολοι τοσο ηρεμοι……….

    δηλ τι πρεπει να γραψω για να κυλιστουμε σε ενα αγνο αγαθο flame war?:D:D:D:D

    ναι τομι τζι αυτα πανω κατω ηθελα να πω,αλλα ειπα να το επισπευσω καπως και πηγα στο σημειο που αρχιζουν οι πρσβολες!!!:p

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN