LATEST NEWS

Unforeseen Incidents: μυστήριο κάτω από μία point ‘n’ click οπτική

Εκ Γερμανίας ερχόμενο.

Αν και οι Γερμανοί της Daedalic και της King Art Games δείχνουν προς το παρόν να έχουν αφήσει πίσω τους τα παραδοσιακά point ‘n’ click adventures, μία άλλη μικρή ομάδα ετοιμάζεται να καλύψει για φέτος την έλλειψη αρκετών εκπροσώπων του είδους. Το Unforeseen Incidentsτης Backwood Entertainment διηγείται την ιστορία του Harper Pendrell, ενός πολυτεχνίτη μιας μικρής πόλης, ο οποίος άθελά του μπλέκει σε μια διαβολική συνωμοσία, όταν τυχαία πέφτει στο δρόμο του μια ετοιμοθάνατη γυναίκα. Μία συνωμοσία που έχει άμεση σχέση με την εξάπλωση μιας άγνωστης και θανατηφόρας ασθένειας, που οδηγεί το μέλλον της ανθρωπότητας σε μία ζοφερή κατάληξη. Θα μπορέσει να συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους-κλειδιά προκειμένου να βρεθεί λύση στο μυστήριο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να θυσιαστεί και ο ίδιος;

Δίχως άλλο, το παιχνίδι δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, κυρίως χάρη στο ιδιαίτερο αρτιστικό στυλ γραφικών του, ενώ το σενάριο ακούγεται αρκετά υποσχόμενο, παρ’ όλο που εκ πρώτης όψεως δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας. Το Unforeseen Incidents αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου 2018 και μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το trailer του παιχνιδιού:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN