LATEST NEWS

ATTENTION: Uplay has been hacked!

Αν έχετε λογαριασμό στο Uplay της Ubisoft, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα λάβατε κάποιο e-mail από την εταιρία για κάποιο Security Update που σας προτείνει να κάνετε. Μη βιαστείτε να το σβήσετε, δεν πρόκειται για scam mail. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η υπηρεσία Uplay έγινε hacked από άγνωστους χάκερς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια προσωπικών δεδομένων, δηλαδή usernames, passwords και δεν συμμαζεύεται.

Ευτυχώς για τη Ubisoft, η εκπληκτική υπηρεσία Uplay, που σχετικά πρόσφατα αναβάθμισε και το interface της, δεν αποθηκεύει τραπεζικά στοιχεία, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν απώλεια χρημάτων. Προτείνεται όμως ανεπιφύλακτα να αλλάξετε το κωδικό πρόσβασης σας και μπορείτε να το πράξετε είτε από το link που θα βρείτε στο σχετικό e-mail που σας εστάλη (ρίξτε μια ματιά στο mailbox σας) είτε από το ακόλουθο link, καθώς η επίσημη σελίδα προς το παρόν είναι down.

Εύγε Ubisoft!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

3 Comments

  1. Αϊ αγκρή. Είναι πολύ σένιο και καμπυλωτό και δείχνει το δρόμο σε κάτι ατσούμπαλα Ορίτζιν και βλακείες!

  2. Nαι το είδα πριν λίγο, είδα και το link που δεν ήταν μούφα και το άλλαξα καλού κακού. OMG WTF SMS

    Και ναι, είναι αχρείαστο μεν, αλλά ubercute το νέο OY-I.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN