LATEST NEWS

Το Valkyria Chronicles σε PC

Μετά την ξαφνική εμφάνιση του Final Fantasy XIII στο Steam, καθώς και την ανακοίνωση ότι τα Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes και Phantom Pain θα εμφανιστούν κανονικά στα PC μας, η Sega έκανε σήμερα την έκπληξη μέσω του Twitter. Ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του εξαιρετικού strategy/RPG Valkyria Chronicles, ενός μοναδικού παιχνιδιού που είχε αφήσει το δικό του στίγμα πίσω το 2008 και ήταν άξιο απορίας γιατί δεν είχε μεταφερθεί από τότε στις οθόνες μας. Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Το παιχνίδι θα εμφανιστεί γρηγορότερα απ’ότι φαντάζεστε, καθώς αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 19,99€.

Εχουμε βαρεθεί να τραγουδάμε “Another one bites the dust”…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

7 Comments

  1. Τα jrpgs αρχιζουν και εχουν μια σταθερη ροη νομιζω, πολυ ευχαριστα νεα, ειναι ενα απο τα παιχνιδια που θα ηθελα να παιξω.
    Ελπιζω να φερει και αλλα η sega.

  2. Αν και το συγκεκριμένο δεν ανήκει στη κατηγορία των παραδοσιακών JRPG, εντούτοις είναι μια καλή αρχή να δούμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια του είδους στις οθόνες μας. Αρκεί φυσικά να δεχθούν και το ανάλογο port.

  3. …και απ΄οτι λένε στο twitter θα υποστηρίζει 1080p (και παραπάνω, αναλόγως οθόνης), 60 fps καθώς και πλήρως τροποποιήσιμα key mappings. Nice!

  4. Πολύ πρόσφατα το τερμάτισα αφού δανείστηκα ps3 φίλου μου. Oh, the irony.

    Βέβαια ουδέν κακό αμιγές καλού, καθώς τώρα μπορεί να ελπίζουμε και στις 2 συνέχειες της σειράς.

  5. Μην κάνετε καμια πατάτα να το πάρετε από Steam, υπάρχει στο GMG στην ίδια τιμή και παίζει και κουπόνι 23% off (βγαίνει στα 13.86 τελική). 😀

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN