LATEST NEWS

Απολύσεις στη Valve

Πριν απο μερικές μέρες ο Gabe Newell είχε αναφέρει σε διάλεξή του οτι η Valve θα πρέπει να είναι πιο “επιθετική” όσον αφορά τις απολύσεις ατόμων που δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της εταιρίας. Όπως αποδείχθηκε σήμερα, η συγκεκριμένη αναφορά ήταν προμήνυμα για το “ξεκαθάρισμα” που θα ακολουθούσε σύντομα. Το αμερικανικό site Gamasutra αναφέρει οτι, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, περίπου 25 άτομα απολύθηκαν από την εταιρία, μεταξύ των οποίων η αυτοδημιούργητη ηλεκτρονικός Jeri Ellsworth που εργαζόταν σε game controllers για το επερχόμενο “Steambox“. Πάντα σύμφωνα με τις πηγές του Gamasutra, υπήρξαν απολύσεις σε περισσότερα του ενός τμήματα (αναφέρονται το hardware και το Android).

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

One Comment

  1. Χώρο κάνει ο Γκέημπ για την πρόσληψη του Αλέξανδρου και των 24 κλώνων που έχει φτιάξει κατ’εικόνα και ομοίωσιν του Γκέημπεν, μούβ αλόνγκ, νάθινγκ του σι χίαρ.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN