LATEST NEWS

Witcher 3: 50 ώρες η διάρκεια της campaign

Παρά το γεγονός οτι απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία του Witcher 3: Wild Hunt (2014), συνεχίζουμε να λαμβάνουμε νέες πληροφορίες για το νέο RPG της CD Projekt. Το site VG247 συγκεντρώνει στοιχεία που παρουσιάστηκαν στα γερμανικά περιοδικά PCGames και Gamestar, αναφέροντας οτι η διάρκεια της κεντρικής campaign θα φθάνει τις 50 ώρες! Επιπλέον ο Geralt θα έχει τη δυνατότητα να δαμάσει άγρια άλογα μέσω του Axii Sign, ενώ ο κύκλος ημέρας-νύχτας θα ορίζει το είδος και των αριθμό των τεράτων που θα περιδιαβαίνουν τον κόσμο του Witcher. Άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες: ο Geralt μπορεί πλέον να εκτελεί άλματα, να ανακαλύπτει και να ακολουθεί ίχνη ζώων, αλλά και να στοχεύει τους εχθρούς στη μάχη με αργή κίνηση, περίπου σαν το VATS του Falout 3. Tέλος, τα quick-time events του Witcher 2 αποτελούν παρελθόν.

 

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

10 Comments

  1. Ικανοποιητικότατη η διάρκεια και θετικά σχεδόν όλα τα στοιχεία.Αυτό το κάτι σα VATS δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει.Ίσως να προσθέσει τακτική στις μάχες,αλλά ίσως και να αποτύχει.Θα δείξει.

  2. Στην αρχή είχα γράψει “ο Geralt μπορεί να πηδάει” αλλά μετά σκέφτηκα οτι θα δω comments του τύπου “μα αυτό το κάνει ήδη από το Witcher 1” 🙂

  3. Παίζει να είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κάνω pre-order. Και να μη θες, δε μπορείς να μην τους έχεις εμπιστοσύνη. Μόνο το VATS έχω απορία να δω πως θα το υλοποιήσουν.

  4. Και εγώ περιμένω πως και πως να ανοίξουν τα preorders. Περιμένω συλλεκτική/premium στα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων! 🙂

  5. 50 ώρες είναι κομπλέ ! Δε χρειάζεται να κουραστούμε κιόλας από το main quest. Θα έχει, άλλωστε, τόσο βάθος που όλοι θα χτυπήσουν τριψήφιο φαντάζομαι !!!

    Σαν τον Adhan και ‘γω περιμένω να ανοίξουν τα pre- orders. Δεν έχω αγοράσει ποτέ συλλεκτική έκδοση και αυτή θα είναι η πρώτη μου. Το περιμένω πώς και πώς !!! Αν είχα αγοράσει νωρίτερα το 1 θα έπαιρνα και το 2 συλλεκτική, αλλά κομμάτια να γίνει…

  6. βασικα αυτο με τα τερατα και τον κυκλο ημερας-νυχτας υπηρχε απο το πρωτο παιχνιδι της σειρας.{και στο δευτερο}.

  7. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος,αλλά στο πρώτο το θυμάμαι κι εγώ χαρακτηριστικά.Ειδικά στο swamp ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά.

  8. Με τέτοιους devs και τέτοια συμπεριφορά {που κανονικά θα έπρεπε σε έναν ιδεατό κόσμο να είναι ο κανόνας, ενώ τώρα είναι η εξαίρεση}, δεν μπορώ παρά να αγοράσω με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ την συλλεκτική έκδοση και επειδή πάντα θα υπάρχουν οι εξυπνάκηδες/πειρατές, θα ακολουθήσω το κλασσικό combo που έκανα και στο Witcher 2 δηλαδή, εκτός από την προσωπική μου συλλεκτική έκδοση, αγορά έξτρα απλών εκδόσεων για δώρα σε φίλους ώστε να επιτευχθεί διπλός στόχος:
    Να υπερκαλύψω, έστω και με τις ελάχιστες έξτρα αγορές μου, τις “χαμένες” πειρατικές κόπιες από τους τζαμπατζήδες και ταυτόχρονα να δείξω σε κόσμο που δεν ξέρει, πως είναι το σωστό PC RPG. win win πιστεύω.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN