Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σιγα σιγα αρχιζω να πιστευω στην χρησιμοτητα του ιου

Νομιζω οτι παιζει ενα θεμα με τις μασκες, το οποιο θελει ψαξιμο. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει παραπληροφορηση για ενα απλο πραγμα (οι μασκες) και μυριζει σεναριο κρατικης συνωμοσιας.

πραγματα που εχω διαβασει σε ας πουμε σοβαρα (χαχαχαχα φακινχελ) sites.
1. οι μασκες (οι χαρτινες-χαρταετοι) δεν προστατευουν, επειδη ο ιος ειναι μικροσκοπικος και περναει με free pass την μασκα. Στην πορεια ειπαν οτι ο ιος ειναι σαν φορτηγο.
2. Προσ (β)φατα.... διαβασα οτι οι μασκες στην Γαλλια ειναι κρατημενες για το κρατος. Τα νοσοκομεια τις εχουν αναγκη. Ως εδω καλα και στο καπακι γεμισε το ιντερνετ με σχολια απο γιατρους, νοσοκομες, witch doctors και warlocks.
Α. O κοσμακης αγοραζει μασκες αλλα δεν ξερει να τις χρησιμοποιει.
Β. Οι μασκες ειναι για οσους ειναι αρρωστοι για να μην σπερνουν τον ολεθρο
Γ. Υπαρχει ειδικη διαδικασια για να διαλεξει καποιος την καταλληλη μασκα.

Για το 2# Αφηνω στο περιθωριο οτι οι μασκες δεν προστατευουν.
Ενας απο τους ειδικους της ιατρικης, για να αποδειξει οτι ο κοσμος δεν ξερει οτι υπαρχουν μεγεθη για τις ασκες και οτι οι μασκες ειναι ΜΟΝΟ για τους υποψηφιους νεκροζωντανους. Περιεγραψε τα βηματα για να βρει το νοσηλευτικο προσωπικο το καταλληλο μεγεθος τη μασκας.
Την φορανε και φυσανε και ξεφυσανε απο ειδικες γωνιες ενω τους ψεκαζουν με ασπαρταμη και δεν πρεπει να γευτουν την ασπαρταμη.
Αυτη η διαδικασια εχει πολλα βηματα. εαν γευτεις την ασπαρταμη, σε οποιοδηποτε βημα, υπαρχει μεγαλο προβλημα και υπαρχει και μια απορια.
Για το Β. Τους υποψηφιους νεκροζωντανους τους ψεκαζουν με ασπαρταμη; Τυχον διαρροη σημαινει εισοδος-εξοδος για τον ιο.

Για το Α. υπαρχει τρελη λογικη. Ειδα στο αεροδρομιο τυχαια συναντηση της κυρα Ουρανιας με την κυρα Ρενα. Φορουσαν μασκες επειδη ο θανατος θεριζει σε αυτες τις ηλικιες. εβγαλαν τις μασκες και αρχισαν τις αγκαλιες και τα φιλια. Σημερα ειδα απειρα τυπακια να φορανε τις μασκες στο πιγουνι και σχεδον ολους να κρατανε την μυτη εκτος μασκας.
Απο την μια υπηρχε η φημη οτι η μασκα δεν προστατευει και απο την αλλη δεν εχει υπαρξει ενημερωση για την σωστη χρηση της μασκας αλλα για το θα πεθανουμε ολοι και πως να ξαπλωσουμε για να μας μαζεψει το ειδικο συνεργειο του δημου, υπαρχει τρελη ενημερωση.

Για το Γ. σχεδον ολοι εγραψαν οτι ο κοσμος δεν ξερει να τις φοραει και εγραψαν κουβερτες για το οτι οι μασκες πρεπει να ειναι μονο για τα νοσοκομεια αλλα κανενας δεν ενοιωσε να γραψει την σωστη χρηση της μασκας, πλην ασπαρταμης, γιατι υπαρχουν τροποι για το πως την φοραμε, πως να την βγαζουμε, καθε ποτε πρεπει να την αλλαζουμε κτλ.

Τα must που εχω συλλεξει σαν σοβαρη πληροφορια, ειναι το πλυσιμο των ρουχων μας εαν ερθουμε σε επαφη με αλλα ατομα και το πλυσιμο των χεριων οποτε πιανουμε πραγματα που ειναι για δημοσια χρηση. Το πολυ νερο βοηθαει επισης επειδη αλλαζουμε την πορεια του ιου προς το στομαχι και την τρωει ο βοθρατζης.

μασκα για 100% προστασια θες σαν αυτες που φορανε οι σταλκερ στο τσερνομπιλ.

επισης

Καλά αυτό με τις μάσκες... είδα και εγώ μια τύπισα που φόραγε στο δρόμο και έμεινα μλκς. Αφού την μύτη την είχε απέξω.

Επίσης σαφώς άλλες μάσκες υπάρχουν για το 1 και άλλες για το 2, όπως υπάρχουν και 4-5 διαφορετικές μάσκες για τους αγρότες και τους τεχνίτες.
Η μάσκα του τεχνίτη που σταματάει την σκόνη του σοβά είναι σαφώς για πιο μεγάλα σωματίδια, του αγρότη πάει ανάλογα πάλι με το τι ψεκάζει αλλά δεν είναι χειρουργική.

Τις έχουν αγοράσει όλες και τις φοράνε... μου έλεγε πελάτης που έχει γεωπονικά ότι ο προμηθευτής φέρνει 70Κ μάσκες τον χρόνο και τις πουλάει προς το τέλος του έτους και τώρα έχει ξεμείνει και δεν έχουν να πουλήσουν στους αγρότες να κάνουν τα ψεκάσματα.

Πάει ο κάθε Μυρικόγκος και αγοράζει ότι μάσκα να 'ναι, σε λίγο το μεμε για τις σερβιέτες θα γίνει πραγματικότητα και θα τις φοράνε με λαστιχάκι πατέντα στη μούρη, ελπίζω όχι χρησιμοποιημένες...

Επίσης οι περισσότεροι έχουμε μούσα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε καν με την μάσκα αν δεν είναι Τσερνομπίλ που πιάνει όλο το κεφάλι μέσα.

Αναρωτιέμαι οι μάσκες για τα σπρέι αν κάνουν πάντως, είχα δει κάποιες αρκετά μεγάλες για μουσάτους σαν εμένα και έλεγα να πάρω γιατί μπλέκω με διάφορα διαλυτικά τυπογραφείου + σπρέι + κάνω κάτι σοβατίσματα στο χωριό. Να πάω να πάρω μια για όλες τις δουλειές :p

edit: Best Gas Mask for Beards

α λολ βαζελίνη; καλά άσε, όταν είναι να τρίψω τους σοβάδες στο χωριό θα ξυριστώ... θα ξαναμεγαλώσει.

Last edited:
Αναρωτιέμαι οι μάσκες για τα σπρέι αν κάνουν πάντως, είχα δει κάποιες αρκετά μεγάλες για μουσάτους σαν εμένα και έλεγα να πάρω γιατί μπλέκω με διάφορα διαλυτικά τυπογραφείου + σπρέι + κάνω κάτι σοβατίσματα στο χωριό. Να πάω να πάρω μια για όλες τις δουλειές :p

!!!! Φυγε ρε! Και συ τυπογραφος;!;!
Λοιπον εγω οταν ειμαι σε εκτυπωση ψηφιακου, κοβω χαρτι η καθαριζω με χημικα χρησιμοποιω αυτη

με φιλτρα
3M™ 6051 Organic Vapour Cartridge Filter, A1 που πιανουν σωματιδια μεγαλυτερα απο 1000ppm (οτι πρεπει για τονερ, χημικα και σκονη χαρτιου δλδ)

!!!! Φυγε ρε! Και συ τυπογραφος;!;!
Λοιπον εγω οταν ειμαι σε εκτυπωση ψηφιακου, κοβω χαρτι η καθαριζω με χημικα χρησιμοποιω αυτη

με φιλτρα
3M™ 6051 Organic Vapour Cartridge Filter, A1 που πιανουν σωματιδια μεγαλυτερα απο 1000ppm (οτι πρεπει για τονερ, χημικα και σκονη χαρτιου δλδ)

Γραφίστας είμαι αλλά κάνω κάποια μικρά τιράζ. Βρήκα κοψοχρονιά και ένα ABDick 375 cd και θα το προσθέσω στις μηχανές μου και τότε σίγουρα θέλω μια μάσκα.

Με το ψηφιακό δεν με νοιάζει έχει τα δικά του φίλτρα, αλλά όταν αδειάζω το toner waste (για να μην πάρω άλλο...) θα ήθελα μια μάσκα να μην ρουφάω.

Γραφίστας είμαι αλλά κάνω κάποια μικρά τιράζ. Βρήκα κοψοχρονιά και ένα ABDick 375 cd και θα το προσθέσω στις μηχανές μου και τότε σίγουρα θέλω μια μάσκα.

Με το ψηφιακό δεν με νοιάζει έχει τα δικά του φίλτρα, αλλά όταν αδειάζω το toner waste (για να μην πάρω άλλο...) θα ήθελα μια μάσκα να μην ρουφάω.

Ωραιο κομματακι η μονοχρωμη, οσο παλιος και να'ναι, ειναι σκυλι του πολεμου απ'οσο εχω ακουσει και σιγουρα θα χρειαστεις μασκα...Αντε με το καλο!

Εχεις δικιο για τα φιλτρα στην ψηφιακη εκτυπωση! Ειναι καλα οταν παει ρελαντι η μηχανη, αλλα οταν δουλευει φουλ συνεχομενο 12ωρο μπουκωνεις σιγα σιγα, οσο καλα και να φιλτραρει.
Προσοχη θελει επισης και οταν αλλαζεις τονερ, waste, στις εμπλοκες κλπ κλπ.

Ωραιο κομματακι η μονοχρωμη, οσο παλιος και να'ναι, ειναι σκυλι του πολεμου απ'οσο εχω ακουσει και σιγουρα θα χρειαστεις μασκα...Αντε με το καλο!

Εχεις δικιο για τα φιλτρα στην ψηφιακη εκτυπωση! Ειναι καλα οταν παει ρελαντι η μηχανη, αλλα οταν δουλευει φουλ συνεχομενο 12ωρο μπουκωνεις σιγα σιγα, οσο καλα και να φιλτραρει.
Προσοχη θελει επισης και οταν αλλαζεις τονερ, waste, στις εμπλοκες κλπ κλπ.
Το όζον λες ε; Μου είχε πει φίλος τεχνικός ότι και όλη μέρα να δουλεύει το μηχάνημα δεν παίζει πρόβλημα με την ποσότητα που βγάζει. Έχεις δίκιο, δεν περνάει όλο από το φίλτρο και μαζεύεται αν το τρέχεις ώρες. Εγώ κάνω πολύ μικρά τιράζ και δεν έχω θέμα. Είναι και μικρό το μηχάνημα ένα develop/KM c258

Από την άλλη καλύτερα να είμαστε σίγουροι και να έχουμε καλό εξαερισμό.

To abdick είναι παλιόσκυλο και αν είμαι τυχερός και έχει τόσα λίγα περάσματα όσο μου είπαν (το είχε δεύτερο ένας μπάρμπας στο τυπογραφείο για όταν χάλαγε το 9950 που ήταν νεότερο) θα μπορώ με λίγη τύχη να περάσω και συμπτώσεις για καμιά διχρωμία (είδα τρελάρα σε Λατινική Αμερική να κάνει 4χρωμία!) Αλλά με νοιάζει περισσότερο να περνάω ειδικά μελάνια χρυσό,ασημί κλτ και άσπρο μη διάφανο μελάνι.

Το όζον λες ε; Μου είχε πει φίλος τεχνικός ότι και όλη μέρα να δουλεύει το μηχάνημα δεν παίζει πρόβλημα με την ποσότητα που βγάζει. Έχεις δίκιο, δεν περνάει όλο από το φίλτρο και μαζεύεται αν το τρέχεις ώρες. Εγώ κάνω πολύ μικρά τιράζ και δεν έχω θέμα. Είναι και μικρό το μηχάνημα ένα develop/KM c258

Αααααχ konica...μεγαλη αγαπη, τρελη ποιοτητα, μεχρι πριν απο 2-3 χρονια ειχε μαπα σερβις στη Κρητη...για το λογο αυτο δουλευω την Versant 80 εγω και της πινω το αιμα! Παιζει να λεω το οζον, δεν το εψαξα πως λεγεται, αλλα μπορω να σου πω εμπειρικα οτι βαρενει η ατμοσφαιρα μετα απο την 3η συνεχομενη ωρα τυπωματος στη V80. Ισως ειναι μαπα τα φιλτρα της για πολυωρη χρηση, δεν εχω κατασταλαξει εδω και 3 χρονια που τη δουλευω

To abdick είναι παλιόσκυλο και αν είμαι τυχερός και έχει τόσα λίγα περάσματα όσο μου είπαν (το είχε δεύτερο ένας μπάρμπας στο τυπογραφείο για όταν χάλαγε το 9950 που ήταν νεότερο) θα μπορώ με λίγη τύχη να περάσω και συμπτώσεις για καμιά διχρωμία (είδα τρελάρα σε Λατινική Αμερική να κάνει 4χρωμία!) Αλλά με νοιάζει περισσότερο να περνάω ειδικά μελάνια χρυσό,ασημί κλτ και άσπρο μη διάφανο μελάνι.

4χρωμια;! Αυτο θελω να το δω! xD
Οσο για τα ειδικα μελανια μια χαρα θα σου δουλευει :D
Συναδελφος εχει αναλαβει μια GTO 52, αλλα θελει τετοια συντηρηση που τη χρησιμοποιουμε μονο για διχρωμιες, προσκλησεις σε χοντρα χαρτια, μπλοκ και αλλα λοιπα απλα πραγματακια. Για τη βαρια παραγωγη 4χρωμιας δουλευουμε μια Speedmaster SM-52

εκεί νιώθουν, όχι σαν κάτι άλλους. έχουν φιλότιμο να μην κολλήσουν τον δίπλα τους...

88941103_2835949746488440_4288309267762511872_n.jpg

Last edited:
το να είσαι φιλελέ και να θες και δημόσια νοσοκομεία στην πραγματικότητα είναι συμβατό, εκτός αν ενημερώνεστε από την αυγή του Αλέξη.

το να είσαι φιλελέ και να θες και δημόσια νοσοκομεία στην πραγματικότητα είναι συμβατό, εκτός αν ενημερώνεστε από την αυγή του Αλέξη.

Αν χρησιμοποιουσες τη λεξη φιλελευθερος ισως συμφωνουσα, αλλα λεγοντας φιλελε εννοεις τις υπαρχουσες κυβερνησεις ανα τον κοσμο που υιοθετουν νεοφιλελευθερες πολιτικες. Το cornerstone της νεοφιλελευθερης πολιτικης των κυβερνωντων απο την εποχη της θατσερ και επειτα ηταν η επιτηδευμενη εξαθλιωση των δημοσιων οργανισμων που εχουν μπει στο στοχαστρο της ιδιωτικοποιησης ωστε να απαξιωθει ο εν λογω οργανισμος στο δημοσιο λογο, η μετουσιωση της εξαθλιωσης σε κακη λειτουργια, διαλυση μεσω της εξυγειανσης και στο τελος ξεπουλημα σε ιδιωτικες επιχειρησεις.

Θα κανω edit αργοτερα με πηγες και επιχειρηματα αλλα προς το παρων επεσε δουλεια

Back