Καλά αυτό με τις μάσκες... είδα και εγώ μια τύπισα που φόραγε στο δρόμο και έμεινα μλκς. Αφού την μύτη την είχε απέξω.
Επίσης σαφώς άλλες μάσκες υπάρχουν για το 1 και άλλες για το 2, όπως υπάρχουν και 4-5 διαφορετικές μάσκες για τους αγρότες και τους τεχνίτες.
Η μάσκα του τεχνίτη που σταματάει την σκόνη του σοβά είναι σαφώς για πιο μεγάλα σωματίδια, του αγρότη πάει ανάλογα πάλι με το τι ψεκάζει αλλά δεν είναι χειρουργική.
Τις έχουν αγοράσει όλες και τις φοράνε... μου έλεγε πελάτης που έχει γεωπονικά ότι ο προμηθευτής φέρνει 70Κ μάσκες τον χρόνο και τις πουλάει προς το τέλος του έτους και τώρα έχει ξεμείνει και δεν έχουν να πουλήσουν στους αγρότες να κάνουν τα ψεκάσματα.
Πάει ο κάθε Μυρικόγκος και αγοράζει ότι μάσκα να 'ναι, σε λίγο το μεμε για τις σερβιέτες θα γίνει πραγματικότητα και θα τις φοράνε με λαστιχάκι πατέντα στη μούρη, ελπίζω όχι χρησιμοποιημένες...
Επίσης οι περισσότεροι έχουμε μούσα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε καν με την μάσκα αν δεν είναι Τσερνομπίλ που πιάνει όλο το κεφάλι μέσα.
Αναρωτιέμαι οι μάσκες για τα σπρέι αν κάνουν πάντως, είχα δει κάποιες αρκετά μεγάλες για μουσάτους σαν εμένα και έλεγα να πάρω γιατί μπλέκω με διάφορα διαλυτικά τυπογραφείου + σπρέι + κάνω κάτι σοβατίσματα στο χωριό. Να πάω να πάρω μια για όλες τις δουλειές
edit:
Best Gas Mask for Beards
α λολ βαζελίνη; καλά άσε, όταν είναι να τρίψω τους σοβάδες στο χωριό θα ξυριστώ... θα ξαναμεγαλώσει.