Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπράδερ η βαριά βιομηχανία της χώρας σε χαιρετά. Δεν θα κλείσουμε ποτέ κουφάλα κορονοιε

Πέρα από την πλάκα, δεν πιστεύω ότι μπορούν να κλείσουν τα πάντα. Για την ακρίβεια με τους ρυθμούς που νοσεί το ιατρικό προσωπικό της χώρας, μας βλέπω να είμαστε η πρώτη χώρα που θα κλείσει τα νοσοκομεία της

Last edited:
ναι, οκ, ο κρατικος μηχανισμος εδρασε γρηγορα, ναι, μια χαρα, μπλα μπλα μπλα.
μπορει καποιος να βρει μια λογικη συνοχη σ οτι ζουμε? και να μου εξηγησει και μενα?

κλεισανε ολα τα μαγαζια - χωροι που μαζευονται ανθρωποι σε μικρες αποστασεις μεταξυ τους. λογικο.
ειναι λειτουργικες (ειδες τι εκαμα εκει?) ομως οι εκκλησιες ακομα. παράλογο. κοκοκο εκει.
μην παει αλλου η κουβεντα, δεν γραφω για τη θεια κοινωνια (αν και θα μπορουσαν να ειπωθουν ΤΟΜΟΙ. οχι. μιλαω για την συναθροιση ανθρωπων σε κλειστο, περιορισμενο χωρο)

επισης επειδη ειμαι ζωδιο της γης και επειδη χρησιμοποιω καθημερινα τον ησαπ για τις μετακινησεις μου και κινδυνευει η ζωη μου θεωρητικα, ΑΠΑΙΤΩ συγκεκριμενα πραγματα οταν καποιος παιρνει ενα μετρο. οταν κατι λεει ο πραιμινιστερ, υποτιθεται οτι δεν υπαρχει πιο επισημη πηγη πληροφορησης.
βγηκε πριν 3-4 μερες και ειπε με πομπωδη τροπο κι εκεινο το αποφασιστικο βλεμμα που ξεσηκωνει μεσα μου μια σχεδον ομοφυλοφυλικη ελξη προς το ατομο του, οτι θα μειωθει κατα 50% ο αριθμος των επιβατων στα μ.μ.μ..
συμφωνω. μαζι σου, κέρκ. τον τροπο ξεχασες να μας πεις. ξερει καποιος, οποιοσδηποτε, ποσοι επιβατες διακινουνταν στην καθε γραμμη καθημερινα? ανα ωρα? ανα συρμο?? ανα βαγονι?? με ΟΠΟΙΑ μοναδα μετρησης τελος παντων. και πες οτι ξερει. πως θα λειτουργησει το υπεροχο σχεδιο? θα ειναι ενας υπαλληλος του ησαπ σε ΚΑΘΕ βαγονι ΚΑΘΕ συρμου ΚΑΘΕ στιγμη της μερας και θα μετραει κεφαλια?? κι αναλογα με το ποσοι θελουν να μπουν σε καθε σταθμο θα δινει πρασινο η κοκινο φως? κοροιδευομαστε.

σημερα, βγαινει και μου λεει οτι ο αριθμος των πελατων των σμ θα ειναι αναλογος με τα τετραγωνικα. Σοφόν. διαβαζα με ορεξη παρακατω για να βρω το ζουμι, την αναλογια, το σημαντικο. οχι. αυτο ηταν. μεσα στη βδομαδα λεει θα ανακοινωθει η "αριθμητικη" πλευρα του μετρου, που τυχαινει ομως, νομιζω, να ειναι και η ουσια του. καλά κρασά.

παπαριες καμαρωτες λοιπον. η παιρνεις μια οντως δυσκολη και σημαντικη αποφαση και κλεινεις το Κρατος σε καθε του εκφανση και επιπεδο ή με ημιμετρα που αυτοαναιρουνται, απλα ελπιζεις οτι ο ελληνας θα πειθαρχησει σε κατι που δεν ειναι και χειροπιαστο κιολας. γιατι μην ξεχναμε, ειναι ψηφοφορος. και κωλωνεις να βγεις να πεις, αφηνοντας οντως το στιγμα σου, θετικα και αιωνια, στην ζωη του τοπου: " βρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, καραντινα μεχρι τις 30/3 και βλεπουμε.". αυτο. δεν το λες. γιατι θελει ορχεις και μηχανισμους επιβολης του.

κι απλα αφηνεις τις Μανουλες του φουμπου, που βρηκανε νεο χομπι να γεμισουν τις αδειες ζωες τους, να βαζουν στο αβαταρ τους, το γελοιο μοτο: "μενουμε μεσα" και να κεραυνοβολουν τον καθε καημενο που βγηκε με τα ποδια ΜΟΝΟΣ του κιολας να παρει τον αερα του...

καλη τυχη σε ολους.

χα, εχει κι αλλο που δε χωρεσε. οι εξελιξεις καταιγιστικες...

ΥΓ1: αν ξαναδω βιντεο με ιταλους στα μπαλκονια να τραγουδανε τσιριχτά μα το θεο θα βγω γυμνος στο δικο μου και θα τραγουδαω το nessun dorma μεχρι να με μαζεψουν και να μου φορεσουν το ζακετακι αναποδα...

ΥΓ2: αρχισανε οι χοντρες μαλακιες. περασαμε το σταδιο του τραγουδιστη. νεα καταρα μας βρηκε. να βγουμε λεει στα μπαλκονια και να χειροκροταμε 5 λεπτα τους γιατρονοσοκομους. ηθελα να ξερα ποιος τα βρισκει αυτα, ποιος κατεβαζει τις ιδεες αυτες. δε θα μ εντυπωσιαζε αν μαθαινα οτι το εβγαλε καποιος τρολερος στο λουμπεν η στο κουλουρι και τωρα χασκογελαει με την τρομποσυνη του ελληνάρα...
ΒΡΕ ΛΕΒΗΤΕΣ, ο γιατρονοσοκομος δε θα νιωσει δυναμη αν χειροκροτας στο κενο κοιταζοντας τον γειτονα. θα νιωσει δυναμη ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΚΑΒΛΩΣΕΙ. ΖΩΑ.

Last edited:
Σημερα εφαγα ενα κολημα και εβλεπα ελληνικες βιντεοταινιες και 80's ελληνικο κινηματογραφο που πολλοι, λογω ασχετοσυνης, τον μπερδευουν με τις βιντεοταινιες. στο ζουμι.
Το σκηνικο ειναι κοσμος μπροστα σε μια εκκλησια και ο τυπος που μιλαει στον κοσμο λεει, Η εθνικη εορτη ειναι για ολους τους ελληνες, δεξιους και ακροδεξιους. Αν θελεις το αναλυω αλλα ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τι συμβαινει τα τελευταια 200 χρονια στο μη πω που ζουμε.
Ολοι ηθελαν να μπουν στο δημοσιο και οσοι δεν τα καταφερνα, βριζουν το δημοσιο. Πολλες φορες αδικα και οσες φορες εχουν δικιο, παλι ειναι αδικοι επειδη αυτα ψηφισαν. Ο Ελληνας ειναι μια πολυπλοκη μαλακια.

Οι Ελληνικες κυβερνησεις και οι πολιτικοι των καφενειων, εχουν μια και μοναδικη διαφορα. Η Κυβερνηση μπορει να κανει αυτα που λεει.
Οτι κανει η κυβερνηση, το κανει για να δειξει εργο και αυτο δεν μπορει να εχει σχεση με την λογικη, Κανει οτι θελει να ακουσει ο κοσμος.
Ανακοινωσαν τον ειδικο σκοπο και στην εταιρια που δουλευει ο αδερφος μου εβαλαν τα γελια. Βηξτε στα χαρτομαντηλα σας και θα ειστε ΟΚ.

Δεν υπαρχει σχεδιασμος, ποτε δεν υπηρξε. εχουμε ανθρωπους που ψηφιζουν δεξια, επειδη το 1946 ενας αριστερος σκοτωσε τον γερμανοτσολια παππου του. Η μαλακια ξεκιναει απο την βαση και απο το κολημα που εχει ο μεσος μαλακας ελληνας με το παρελθον, θαυμαζει το παρελθον, ψηφιζει απο το παρελθον και νοσταλγει το παρελθον.
Στο παρελθον δεν ειχαν κουρουνουιους. πως να καταλαβουν το προβλημα για να το αντιμετωπισουν;
Ο μαλακας ο Ελληνας, αφου δεν το εχει το προβλημα σημαινει οτι
α. δεν το εχει κανενας
β. το προβλημα το εχουν αυτοι που εχουν το προβλημα, αφου εγω δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει προβλημα. γιατι να ζω σαν να εχω προβλημα;
νομιζω οτι το προβλημα βγαζει ματι.

Θα μπορουσαν να κανουν πολλα πραγματα απο νωρις, αλλα δεν τα εκαναν. Το τι αποφασεις βγαζουν τωρα, εμενα στα @@ μου. κανουμε cashout την αργοπορια τους και στο τελος θα τους χειροκροτησουν επειδη εδρασαν και γλυτωσαν τα χειροτερα.

για να επιστρεψω στο θεμα δημοσιο, εξαρταται τι ψηφιζει ο καθενας, ισχυει αυτο που λενε οι manic street preachers, this is my truth tell me yours. δεν υπαρχει μια απαντηση γιατι ως λαος, ειμαστε πιο μπεδεμενοι απο μοντελα σε παρτι του Μπερλουσκονι.

χα, εχει κι αλλο που δε χωρεσε. οι εξελιξεις καταιγιστικες...

ΥΓ1: αν ξαναδω βιντεο με ιταλους στα μπαλκονια να τραγουδανε τσιριχτά μα το θεο θα βγω γυμνος στο δικο μου και θα τραγουδαω το nessun dorma μεχρι να με μαζεψουν και να μου φορεσουν το ζακετακι αναποδα...

ΥΓ2: αρχισανε οι χοντρες μαλακιες. περασαμε το σταδιο του τραγουδιστη. νεα καταρα μας βρηκε. να βγουμε λεει στα μπαλκονια και να χειροκροταμε 5 λεπτα τους γιατρονοσοκομους. ηθελα να ξερα ποιος τα βρισκει αυτα, ποιος κατεβαζει τις ιδεες αυτες. δε θα μ εντυπωσιαζε αν μαθαινα οτι το εβγαλε καποιος τρολερος στο λουμπεν η στο κουλουρι και τωρα χασκογελαει με την τρομποσυνη του ελληνάρα...
ΒΡΕ ΛΕΒΗΤΕΣ, ο γιατρονοσοκομος δε θα νιωσει δυναμη αν χειροκροτας στο κενο κοιταζοντας τον γειτονα. θα νιωσει δυναμη ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΚΑΒΛΩΣΕΙ. ΖΩΑ.

Μια ωραια απαντηση ειναι απο μια γιατρο εδω:

ας αποφασισει καποιος να μου πει και μενα, γιατι παω σαν μαλακας καθε πρωι στη δουλεια, ενω οι παντες ειναι σε καραντινα σπιτακι τους.

Γιατί είσαι δ.υ.

edit: Προφανώς το παραπάνω είναι προς αστεϊσμό. Είναι τα ίδια ζώα που μέχρι πριν λίγο καιρό κλαίγονταν για τα δημόσια, αλλά έφαγαν τα 300€ ταρίφα για το τεστ στο ιδιωτικό. Τα ίδια άτομα που κοιτάνε να στοκάρουν τα πάντα και έπειτα να μεταπουλήσουν μαυραγορίτικα ("προσφορά-ζήτηση) τα εξτραδάκια. Παρτάλια.

Στην Αγγλία σε 2 βδομάδες έχουμε διακοπές Πάσχα. Προτιμότερο να καθυστερήσουν όσο μπορούν το κλείσιμο το σχολείων για να μην χαθεί φράγκο από τις επιχειρήσεις την οικονομία, αφού ούτως ή άλλως θα κάνουν αυταπομόνωση οι γονείς για να προσέχουν τα παιδιά τους.

Για όλο το υπόλοιπο κείμενο Χειρομαλάκτα, ο Κούλης σού έχει απαντήσει: ατομική ευθύνη η πρόληψη και μη εξάπλωση του ιού. Σηκώνει τα χέρια ψηλά, ανεβάζει και τους πόντους δημοτικότητας στο ποίμνιο (εκλογικό/εκκλησιαστικό) και δεν κάνει τίποτα.

Λεωφορεία ανά νοσοκομείο τα οποία θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το υγειονομικό προσωπικό τους, θα βγουν?

Last edited:
Εγώ, πάντως, δεν θα βγω στο μπαλκόνι να χειροκροτήσω γιατί έπιασε κρύο, κι άμα βγω και αρπάξω καμιά πνευμονία, θα τρέχω στα νοσοκομεία, και εκεί (εκτός από τον πόνο μου, το άγχος μου και τον φόβο μου) θα έχω να κάνω με τη συμπεριφορά της κάθε κας Κοσμοπούλου...

θα έχω να κάνω με τη συμπεριφορά της κάθε κας Κοσμοπούλου...

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις να κάνεις με μία τέτοια συμπεριφορά. Εκτός αν είσαι από τα άτομα που εντεταλμένα και συστηματικά μείωναν τη συνεισφορά του προσωπικού του ΕΣΥ από την πλατφόρμα επιρροής σου (π.χ. κανάλια του πρωθυπουργού) ώστε να περάσεις τα μέτρα που θα μείωναν τόσο τα δικαιώματα του υγειονομικού προσωπικού όσο και τις ευκολίες στην περίθαλψη των ασθενών. Σε όλα αυτά απάντησε η κάθε κα Κοσμοπούλου, διότι είναι ξεκάθαρος εμπαιγμός.

Κάθε μεγάλη κοινωνική κρίση (και ο κοροναϊός είναι μία τέτοια αλλά όχι για τους ψευδοεμφανείς λόγους) αποτελεί καλή αφετηρία και τροφή για σκέψη. Βλέπω όμως ότι τα αντανακλαστικά είναι "ο καθένας στο χωράφι του, ενώ του άλλου είναι πολύ καλύτερα να μην γκρινιάζει".

Και το ξαναλέω, παρά την τρομακτική υστερία που έχετε στην Ελλάδα, δεν θα θέλατε να αρρωστήσετε στην Αγγλία και το NHS. Μόνο και μόνο οι στατιστικές και τα νούμερα είναι όλα εντελώς λάθος (υπό-υπολογισμένα βάσει συλλογής στοιχείων), δεν θα μπω καν στη διαδικασία να περιγράψω τον τρόπο εισαγωγής. Αλλά όχι, όταν ο νυν Υπ. Ανάπτυξης έλεγε να καταργήσουμε τα πάντα και να τα κάνουμε όλα σαν την Αγγλία με τους GP, όλοι σούζα.

σκεφτομουνα αυτο που ειπες πριν, γερανιώφ.
προφανως επιτηδες ολα αυτα τα υπεροχα στη θεωρια μετρα, εχουν τοση ασαφεια και αοριστία, ενω ακριβως επρεπε να ειναι μετρησιμα, συγκεκριμενα και απολυτως συνδεδεμενα με αριθμους. καλυπτουν την τρομακτικη δυστυχως ασχετίλα και ανεπαρκεια των εντεταλμενων οργανων της Πολιτειας.

αλλά τι τον νοιαζει τον σκιωδη πραιμινιστερ? το ετος του μελιτος με τους ψηφοφορους συνεχιζεται. τα ποσοστα ανεβαινουν χωρις να κανει ΤΙΠΟΤΑ.
αν γινει το θαυμα θαυματων, θα πει πιασανε τα μετρα (που δεν συγκεκριμενοποιηθηκαν ποτές, αρα ουσιαστικα δεν υπαρχουν...)
αν εχουμε μικρες απωλειες ζωων, θα πουνε τα καταφεραμε, μπραβο, προλαβαμε τα χειροτερα
αν γινει εκατομβη, θα ειπωθει: τουλαχιστον προσπαθησαμε απο νωρίς. φταιει ο τασος, ο θανασης κι η σταυρουλα που πηγανε στην πλατεια το σαββατο το πρωι με τον ηλιο.

γουί γουί σιτσουέισο.

Last edited:
Θα συμφωνήσω μαζί σου, Χειροπράκτωρ. Θα προσθέσω επίσης ότι εδώ στα πλαίσια μαγειρεμένης στατιστικής, δεν έχουν ακόμη πολλά κρούσματα. Μαγειρεμένης; Σαφέστατα, καθότι στο πεφωτισμένα οργανωμένο NHS, πρέπει να καλέσεις 111 για να πεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τον πόνο σου. Αν δεν μπορείς να αναπνεύσεις λόγω σπαστικού (ήτοι συστηματικού) βήχα δεν σε λογίζουν ως περιστατικό. Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν έχεις πυρετούλη ή βυχάκο στη δουλίτσα. Μπορείς να επιμολύνεις πόσα άτομα κατά αυτόν τον τρόπο.

Παραλλήλως έχεις τον κάθε Allmercy (εκ του Παντελεήμωνος/Παντελής) που τρέχει και αγοράζει ΚΟΥΤΕΣ τα Dettol και τα απορρυπαντικά. Είχαμε έναν ωραίο διαπληκτισμό στο Aldi (έχουμε και κάποια στάνταρ) όπου πήγα να αγοράσω ο καρμίρης ένα βαζάκι πίκλες και ένα πακέτο ρύζι, όταν το καρότσι της δίπλα ήταν αρκετό για να απολυμάνει ένα ολόκληρο σχολείο (προσοχή στο αλουμινόχαρτο). Ο ίδιος Allmercy θα τρέξει στα επείγοντα να βροντοφωνάξει "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΜΠΡΟ;" όταν γίνεται χαμός από απουσία κλινών και επίταξη προσωπικού. Ήδη έχουν ανακαλέσει ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και επαναφέρουν παππούδες γιατρούς και νοσηλεύτριες. Μπόρις, πούλα τα όλα.

WhatsApp Image 2020-03-14 at 18.03.04.jpeg

Δυστυχώς σε αυτά, στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός. Αν ο WHO (ή ΠΟΥ κατά το ελληνικόν) δεν τους βάλει fisting τότε η Αγγλία μπορεί να πιάσει και μύριο με τη λεγόμενη "ανοσοποίηση αγέλης". Το UK είναι ένα μήνα πίσω από την Ιταλία. Θα τρώνε σοκολατένια αυγά βλέποντας BBC και θα θριαμβολογούν που η αυτοκρατορία για άλλη μία φορά ενίκησε.

"Γιατί μαζόχα μένεις ακόμη εκεί;". Λελοκουνέλιασα...

οπως σε κατι ταινιες καταστροφης. αυτο ζουμε.

που ελεγα ρε τι ηλιθια σεναρια φτιαχνουν οι λακαμαδες, ειναι δυνατον να περνανε τετοια μετρα, να γινονται τετοιες εκατομβες και να μην αντιδρα ο κοσμος?

ρε ακομα δεν το πιστευω αυτο με την καραντινα των 70+. ειναι δυνατον? πως το δεχτηκανε οι ανθρωποι εκει περα? ο μαλακας που το σκεφτηκε δεν καταλαβαινει οτι στον πρωτο θανατο μικρου παιδιου η ατομου υγιούς μεχρι τωρα, της 70 μαινους ομαδας (που θα συμβει νομοτελειακα), ολη αυτη η παπαριά με την "ανοσια αγέλης" θα καταρρευσει σαν χαρτινος πυργος?? οπως και ο μπορις βεβαια, αλλά στα τετοια μας γι αυτον.

και καλα η αγγλια. οι ανθρωποι ηταν ανεκαθεν στοκοι. η σουηδια πως εμπλεξε σ αυτο το "μοντελο"??
χαμος απο απιστευτα γεγονοτα. και δεν προλαβαινεις καν να τα επεξεργαστεις. το φωλαουτ ειναι εδω.

σε άλλα νεα, ο δημαρχος γλυφαδας ξηλωσε τα στεφανια απ τις μπασκετες του δημου. τρελλα πραγματα. πτροτεινω να ξηλωσει και τα παγκακια, τις βρυσες, τις σκάλες (μπορει να κατσει καποιος εκει, τι, μισες δουλειες θα κανουμε?)
κι επισης γιατι οχι? ηδη διαβαζω φωνιτσες για στρατιωτικο νόμο και απαγορευση μετακινησεων μαχαιρι. α, στις εκλησιες ομως μπορουμε να πηγαινουμε. καπου πρεπει να προσευχηθουμε για να περασει ολο αυτο. ετσι δεν ειναι?
ετσι κι αλλιως μονο ο θεουλης μπορει να βοηθησει πια. απ τους ανθρωπους δεν βλεπω ιδιαιτερο φως.

Πλ σημαντικό.

Δυστυχώς σε αυτά, στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός. Αν ο WHO (ή ΠΟΥ κατά το ελληνικόν) δεν τους βάλει fisting τότε η Αγγλία μπορεί να πιάσει και μύριο με τη λεγόμενη "ανοσοποίηση αγέλης". Το UK είναι ένα μήνα πίσω από την Ιταλία. Θα τρώνε σοκολατένια αυγά βλέποντας BBC και θα θριαμβολογούν που η αυτοκρατορία για άλλη μία φορά ενίκησε.

Δυστυχώς είσαι πολύ συντηρητικός

Μιλούσα για εκτιμήσεις νεκρών kara. Με βάση τη στατιστική, χωρίς gating, εξακολουθεί να είναι συντηρητικό το νούμερο παρόλα αυτά εξωφρενικό.

Φίλες, φίλοι κι οι υπόλοιποι....

Πρώτα μας κόψανε το στοίχημα, μετά μας κλείσανε τα πρακτορεία και τώρα ακυρώνουν τις κληρώσεις του τζόκερ!
Και ρωτώ. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κυρ Κικίλια μου;

Ευτυχώς μας έμειναν τα νησιώτικα κρατίδια και η αφρικανική Ήπειρος

ρε γμτ μου τώρα με αυτά που λέτε για UK αγχώνομαι και για τους φίλους μου εκεί :p

ΘΑΠΕΘΑΝΟΥΜΕΟΛΟΙΟΠΟΥΚΑΙΑΝΕΙΜΑΣΤΕ

Back