What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ισχυει εν πολλοίς αυτο αλλα εχει τις στιγμες του δεν ειναι λιγες.
Σίγουρα, γι' αυτό σε ρώτησα αν έχεις παίξει το πρώτο, για να έβλεπα πως θα τα συνέκρινες. Η ιστορία και στο πρώτο ωραία είναι, αλλού ήταν το πρόβλημά μου με αυτή.

θα χρειαστω 10ωρες να αποφασισω τι χαρακτηρα θα φτιαξω
Σε γελάσανε φίλε. Εγώ το ξεκίνησα κανονικά όταν το ρολόι είχε γράψει 40 ώρες (άπειρες δοκιμές + ότι μου άρεσαν πολλά builds). Πλέον έχω φτάσει στις 310 ώρες (μαζί με τα dlc που έχουν ενσωματωθεί στο campaign) και έχω ακόμα μπροστά μου. Το απολαμβάνω στο μέγιστο. Το αγαπάω πλέον όσο και το BG2. Δεν είναι τυχαίο πως πρώτη φορά στη ζωή μου στήριξα kickstarter campaign και σε collector's edition + διάφορα καλούδια μάλιστα. Και για κάποιον που δεν ακουμπάει κολλέκτορες γιατί δεν τον ενδιαφέρουν, λέει πολλά.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Τέλος το Whispers of a Machine. Συμπαθέστατο adventure, μου άρεσε η ενσωμάτωση των augmentations στο gameplay και το pacing της πλοκής. Το γράψιμο και η υπόθεση δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό, κάποια κλισέ μου φάνηκαν πολύ επιτηδευμένα (π.χ. η πράκτορας με το πονεμένο παρελθόν που επιστρέφει να την στοιχειώσει) ενώ ορισμένοι χαρακτήρες νομίζω έμειναν σχετικά αναξιοποίητοι. Γενικά μέτριας δυσκολίας θα το χαρακτήριζα, δεν χρειάστηκα walkthrough, αλλά υπήρξαν στιγμές που έξυνα το κεφάλι μου για 5-10 λεπτά προτού βγάλω άκρη.
Τίμιο 8/10.

Τώρα αντί για Thimbleweed Park, αποφάσισα τελικά να συνεχίσω σε cyberpunk ρυθμούς παίζοντας το Shadowrun: Hong Kong, ώστε να κλείσω επιτέλους και την τριλογία.
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Ε, δεν το είπα τυχαία, ούτε νομίζω θα βρεις κανέναν στο rq να διαφωνήσει. Χάσανε την ισορροπία που είχαν σε αυτό το θέμα στο Dragonfall, και ενώ το επίπεδο της γραφής παραμένει καλό, holy walls of text, batman.

Πάντως ένα πρόβλημα είναι πως μεγάλο μέρος του απαραίτητου διαβάσματος είναι στην αρχή. Άμα πέρασες αυτό τον σκόπελο, τα πράγματα βελτιώνονται στην πορεία.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Δε ντρεπομαι να πω οτι γιαυτο το λογο δεν προχωρησα στο shadowrun:Hong Kong. Είχα άλλου είδους διαβασμα και με πονέσανε τα μάτια μου.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Χάσανε την ισορροπία που είχαν σε αυτό το θέμα στο Dragonfall, και ενώ το επίπεδο της γραφής παραμένει καλό, holy walls of text, batman.

True story. Μη σου πω ότι θα έπρεπε να το περιορίσουν και λίγο συγκριτικά με το Dragonfall, αλλά φαίνεται πως οι γραφιάδες τους είχαν μαζεμένο backlog υλικού και είπαν να ξεφορτώσουν στο τελευταίο της σειράς.
Τhat said, γουστάρω τόσο που βρίσκομαι ξανά στα cult, σκοτεινά σοκάκια του Shadowrun universe, που ούτε το τσουνάμι κειμένου είναι ικανό να με αποθαρρύνει. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρει το στούντιο πόρους (π.χ. με καμιά εξαγορά από Microsoft) και να φτιάξουν ένα ζόρικο Shadowrun game στα πρότυπα των Mass Effect ή Deus Ex (Jensen edition). Όχι πως θα με χάλαγε και ισομετρικό sequel με υψηλά production values...
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ξεκίνησα χθες το Assassin's Creed III, έχοντας παίξει μόνο όλα τα προηγούμενά του. Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα, αλλά το setting φαίνεται ενδιαφέρον.

Παράλληλα συνεχίζω το Final Fantasy II, στα πλαίσια του full playthrough της σειράς που έχω ξεκινήσει. Αρκετά πιο καλοφτιαγμένο από το πρώτο, αλλά λόγω του συστήματος που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των χαρακτήρων (ότι skill χρησιμοποείς ανεβαίνει level-στα πρότυπα των Elder Scrolls) έχω κολλήσει λίγο και χρειάζεται grinding για να προχωρήσω.

Παράλληλα προχωράω και το XCOM : Enemy Unkown. Είχα αρκετό καιρό να παίξω παιχνίδι με turn-based μάχες και είχα ξεχάσει πόσο απολαυστικές είναι.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Shadowrun: The Text Adventure. Κάνα πεντάωρο έχω αφιερώσει, οι 3.5 ήταν διάβασμα.
Δε θα διαφωνήσω γενικά, αλλά προσωπικά παράτησα το Dragonfall επειδή καρκίνιασα με τις χακερόπιστες. 'Επρεπε να είναι προεραιτικές και να έχεις την επιλογή απλά να ρολάρεις για το hack success π.χ.

Τερμάτισα σήμερα το Avadon Black (nai den einai Dark telika) Fortress, και μπορώ να πω ότι δεν είναι η "hardcore" RPG εμπειρία που νόμιζα. Ναι έχει ωραίο σύστημα και είναι γαμάτα τα aoe spells-skills αλλά σαν RPG, δεν έχει την ίντριγκα που θα περίμενα, ούτε την ποσότητα και ποικιλία διαλόγων. Σκέψου ότι σε κάποια φάση σε βάζουν να βοηθήσεις τις σχέσεις δύο παρατάξεων μέσω διπλωματίας. Και αντί να έχει μπόλικο διάλογο και ψάξιμο όλο αυτό, είναι απλά ένα ακόμα dungeon με ένα ακόμα bossάκι. Αυτό είναι το game παιδιά, και αυτά είναι τα 99% των quests.
εδιτ: δε λέω ότι δεν έχει ενδιαφέρον στους διαλόγους και στις επιλογές, απλά αυτές οι περιπτώσεις είναι λιγότερες και αραιότερες από όσο προσωπικά περίμενα.
Τώρα ξεκίνησα ένα adventuροrpgοειδές παιχνίδι, το Dark Secrets of Africa. Τέλεια ατμόσφαιρα, μουσική, ήχοι, φωνητικά. Υστερεί λίγο στο χειρισμό.
 
Last edited:

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Έπιασα μετά από χρόνια το Warhammer: Total War. Παράλληλα παίζουμε 4-5 ματσάκια CoD: Warzone κάθε μέρα, έτσι, για το καλό.

Ομολογώ πως είμαι hyped για την κυκλοφορία του C&C remastered στις 5 Ιουνίου (μην με ρωτάτε γιατί, ούτε εγώ δεν ξέρω, πιθανότατα θα κουράσει μετά από 1 εβδομάδα).
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
@Pain το 1 να υποθεσω παιζεις ετσι; Μια ερωτηση! Εχει πεσει κατι αναλογο patch με το 2 στο turn time? Στο 2 εχουν μειωθει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ οι χρονικες καθυστερησεις αλλα αναρωτιεμαι αν εχει ακομη υποστηριξη το πρωτο
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
@tinapeis Ναι, το 1 εννοώ. Δεν έχω παίξει το 2 για να ξέρω τι patch έχει βγει, αλλά όντως μου δίνει την εντύπωση πως είναι πιο "γρήγοροι" οι γύροι του ΑΙ, σε σχέση με το πως τους θυμάμαι.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Το φαντάστηκα!
Δεν νομίζω να τους πήρε πολύ περισσότερη δουλειά να κάνουν Implement το τρόπο λειτουργίας που βελτιώνει τους χρόνους κάθε σειράς, οπότε θα ήταν πολύ λογικό να το βάλουν και στο 1 για το community praise! Αναρωτιέμαι αν θα κάνουν implement το rework των orks που έρχεται αυριο και στο 1! Θα ήταν γαμάτο!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πολύ πιεστική εβδομάδα. Παρόλα αυτά βρήκα χρόνο να δοκιμάσω το GTA V. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πέταγα την σκούφια μου για τέτοια παιχνίδια, παρόλα αυτά το συγκεκριμένο λόγω των κανονικών phsyics που έχει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παίζεται ευχάριστα.
Παρατηρώ επίσης πόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι το χιούμορ των πρωταγωνιστών σε σχέση με τον ανήλικο ευατό μου που έπαιζε το San Andreas και το Vice City νομίζοντας ότι ο σκοπός ήταν βα βγάλει κορίτσια με το supercar και να πυροβολοήσει καμιά γρια στον δρόμο
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
Παρατηρώ επίσης πόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι το χιούμορ των πρωταγωνιστών σε σχέση με τον ανήλικο ευατό μου που έπαιζε το San Andreas και το Vice City νομίζοντας ότι ο σκοπός ήταν βα βγάλει κορίτσια με το supercar και να πυροβολοήσει καμιά γρια στον δρόμο

Γερνάς, Χρόνο, γερνάς :p :p :p :p :p !!!!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
εδιτ: Α και λίγο campaigning στο AOE2DE αλλά με έπιασε κατάθλιψη με τη waifu μου Joan of Arc που πεθαίνει και το ψιλοάφησα.

Sweet Joan..! :cry:😭

Στα πλαίσια της εν λόγω κατάθλιψης και μιας άδικης ερωτικής απογοήτευσης που μου επέβαλλαν ο ρουφιάνος δήμαρχος του Κομπιέν και οι προδότες Βουργουνδοί, αποφάσισα να ξαναπαίξω το Wars and Warriors: Joan of Arc. Και χαίρομαι που επιτέλους βλέπω τα χόρτα, μιας και η τελευταία φορά που το έπαιξα ήταν με GeForce 4 MX και τα είχα απενεργοποιημένα.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Πού το θυμήθηκες το Wars and Warriors: Joan of Arc;!!!
Πριν πολλά χρόνια το είχα πάρει απ' το περιοδικό CGM!
 
Top Bottom