Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
477a2eaf06b6c5d5b4a579cc6ff9dfe9_733529.jpg

Στα δικα μας τωρα, τα σοβαρα πραματα

Επιτέλους! Ποτέ δεν την χώνεψα την ριγέ εμφάνιση.

Και το 95-96 και με το τεράστιο σήμα στα πλάγια ήταν φανελάρα.

Γενικά "τα παλιά τα χρόνια" που οι ομάδες είχαν μεγαλύτερη ευχέρεια στο σχεδιασμό της φανέλας έβγαιναν φοβερά σχέδια, όπως ήταν και η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού εκείνη την εποχή περίπου. Μετά που οι μεγάλες εταιρείες άρχισαν να παράγουν σχεδόν αποκλειστικά συγκεκριμένα templates φανέλας και οι ομάδες απλώς επέλεγαν τα χρώματα ουσιαστικά, χάθηκε μεγάλο μέρος από αυτό το μεράκι.

Το 95 ηταν η πρωτη δοκιμη με το σημα, απλα μου αρεσε περισσότερο το "γεμάτο" σημα, που εκανε αντιθεση με τη βλακεια του δαφνοστεφανωμενου γαυρου που επαιζε ενα διαστημα στην ευρωπη :D

Ισχυει παντως οτι παλαιοτερα επαιζε πολυ μερακι με το δημιουργικο, πολυ ωραια πχ ηταν με τον κεραυνο του Παναθηναικου. πλεον κοβουν απο τα παντα...ελπιζω η νεα μας φανελα να ειναι καλη

Του 95-96 η καλύτερη και για μένα. Ακόμα την έχω κάπου. Όντως μετά οι φανέλες γίνανε φασόν και γι' αυτό βρίσκεις τις ίδιες φανέλες, με άλλα χρώματα και σήματα πλέον.

Συγγνώμη που σε διακόψαμε ruud μπορείς να συνεχίσεις.

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ

σαν τις λεπτες ριγες (οποιασδηποτε φανελας ομαδας) ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

εντιτ: ναι, ναι, ρουντ μη μας αφηνεις ξεκρεμαστους. συνεχισε την καλη δουλεια. με καθε σου ποστ όλο και καποιος συμφορουμιτης η και περισοτεροι μπορω να σου πω, πυκνωνουν τις ταξεις των αγνων φιλαθλων του οσφπ.

βαριέμαι να σας διαβάσω όλους αλλά τα τελευταια 15 και βάλε χρονια οι φανέλες απλά είναι generic. λογικό βεβαία σιγά μην καθίσει η nike και η κάθε nike πχ να κάνει customια για τον αρη πχ. ακατόρθωτο πια θα ξαναδούμε φανελαρες σαν την όπως ειπώθηκε εκείνη της αεκ με τον δικέφαλο στα πλάγια

ένα γρήγορο εντιτ. θυμήθηκα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που είδα μικρές customιες αλλά δεν θυμάμαι εταιρίες. πχ αν θυμάται κανείς την φανέλα του αρη με τον λευκό πύργο από ποια εταιρία ήταν? επετειακή φανέλα φάση.

Αυτή δεν ήταν η φανέλα που είχαν πρόβλημα επειδή είχε σχέδια πάνω; Αν θυμάμαι καλά δεν του επέτρεψαν να την βάλει σε αγώνα.

Νομίζω ότι υπάρχει πλέον κανονισμός που απαγορεύει τα πολλά πολλά σε φανέλες (για να ξεχωρίζουν ευκολότερα τα logo των χορηγών).

να σου πω οτι θυμάμαι τι έχουν κάνει και τι όχι ψέματα θα σου πω. απλά ξέρω ότι τώρα όλα είναι generic templates
thanks @kara αρκετά γρήγορη απάντηση σε κάτι που δεν περίμενα να θυμάται κανείς λόγο ομάδας κλπ.

δεν περίμενα να θυμάται κανείς λόγο ομάδας κλπ.

Τι εννοείς λόγω ομάδας; Για τον Άρη μιλάμε όχι για την Δόξα Βλαχογιαννίου.

Τι εννοείς λόγω ομάδας; Για τον Άρη μιλάμε όχι για την Δόξα Βλαχογιαννίου.
δεν έχει να λέει κάτι αυτό. αν δεν σε ενδιαφέρει η ομάδα γιατί να ξέρεις τι φανέλα είχε το 2012 και από ποια εταιρία? :p

Τα παραδείγματα που έχει στο link είναι μέρος του γλεντιού; :p

Το να σου ζητάω αποδείξεις και εσύ να απαντάς ποστάροντας άρθρα απο το ίντερνετ ελληνικά ή ξένα που αναπαράγουν την λάσπη (κ η λάσπη είδηση είναι κ θα πρέπει να αναπαραχθεί) που πετάνε συγκεκριμένα μμε υπαλλήλων σαββιδη κ σια μόνο γλέντι δεν είναι. Νομίζω πως το καταλαβαίνεις αυτό.

Γλέντι είναι να μην έχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις τον άλλον με διάλογο και να του αλλάζεις αβαταρ να του σβήνεις μηνύματα πριν ανέβουν να του κάνεις εντιτ τα ποστ κ άλλα τέτοια ωραία. sounds familiar? :p

δεν μου λες πληρώνει καλά ο βαγγελας? πες του ενδιαφέρομαι.

Το να σου ζητάω αποδείξεις και εσύ να απαντάς ποστάροντας άρθρα απο το ίντερνετ ελληνικά ή ξένα που αναπαράγουν την λάσπη

Τι αποδείξεις θες δηλαδή να σου φέρει; Μήπως καμία γραμμή;

Με 1g εγώ πάντως εγώ θα τον πιστέψω, με 5 θα τον υποστηρίζω κιόλας.
Επίσης πως διάολο γίνεται ολα να είναι λάσπη εκτός απο αυτά που μας χαϊδεύουν τα αυτιά όπως παραμύθια με χούντες και λουλούδια;
Είναι ανησυχητικό το σε τι είδους άτομα απευθύνονται κάποια μμε και ακόμα ποιο ανησυχητικό το οτι υπάρχουν και αυτοί που τους πιστεύουν

Back