Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ή δεν τα κάνεις ποτέ Install. Μόνο άμα τα κάνεις install μετράνε για το backlog και ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστούν, όλος ο ocd λαός το ξέρει αυτό.

Backlog cazul

Ή δεν τα κάνεις ποτέ Install. Μόνο άμα τα κάνεις install μετράνε για το backlog και ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστούν, όλος ο ocd λαός το ξέρει αυτό.
Το vanilla Earth 2150 αποτελεί το 1ο strategy που έπαιξα ποτέ. Γύρω στο 2003-2004 ως δώρο απ' το Computert Games Magazine. Μ' άρεσε πολύ (αλλά μάλλον ξέχασα τη δυσκολία του), γι' αυτό και είπα να πάρω απ' το GOG και τα άλλα δύο, καθώς και τα expansions του 2150. Εκείνο το είχα βγάλει στο normal με τη UCS και τη Lunar, και μόλις το είχα αρχίσει με την ED είχα τρελαθεί (με την κακή έννοια). Η ED είναι το πιο αδύναμο faction (και δεν πιστεύω με τίποτα όσους γράφουν σε ξένα forum ότι έβγαλαν όλο το παιχνίδι στο hard κιόλας!) και μάλιστα και οι άλλοι δύο συμμαχούν εναντίον σου. Θυμάμαι ειδικά η UCS παρήγαγε τα flying units ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ λες και δεν είχαν ανάγκη από resources!!! Απορώ γιατί η Topware έκανε έτσι την ED όταν μάλιστα και η ίδια είναι ευρωπαϊκή εταιρία!

ΥΓ: το είχα τερματίσει με cheats με την ED!

Δεν ξέρω πώς γίνεται το διπλό reply, αλλά όσον αφορά τον jonirenicus, πράγματι ο Τσουρινάκης θα έλεγε ότι τίποτα δεν (πρέπει να) παίζεται σε κάτω από normal, πόσω μάλλον και για cheats!
Αλλά, μάλλον κι εγώ θα καταλήξω στο easy (ειδικά στα expansions του 2150 που διάβασα ότι είναι ακόμα πιο άδικα δύσκολα)!

πράγματι ο Τσουρινάκης θα έλεγε ότι τίποτα δεν (πρέπει να) παίζεται σε κάτω από normal,
Μάλλον δεν διάβαζες αρκετά Sutter Cane Τσουρινάκη ή δε θυμάσαι ποια ήταν η άποψη του περί δυσκολίας στα παιχνίδια...

τέλος και το bioshock 2. πάμε στο 3ο εν αναμονή των πρώτων patches για το wasteland ώστε να παιχτεί χωρίς προβλήματα αυτό :p

περί τσουρινακη αν θυμάμαι καλά δεν είχε καταφέρει να τερματίσει το icewind dale.

Δόξα και τιμή στον άνθρωπο που ανά δύο τεύχη έκανε ειδική αναφορά στο Oblivion. Κι ας το έπαιζε κουλ με την glass armor ενώ στην πραγματικότητα ήταν νουμπας

δε θυμάσαι ποια ήταν η άποψη του περί δυσκολίας στα παιχνίδια...

Νομίζω αυτό ήταν, ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μόνο σε normal (ούτε σε hard). Ποιά ήταν (περιληπτικά, ώστε να μην ξεφύγουμε κι απ' το θέμα του topic);

τέλος και το bioshock 2.

Επαιξες τη Remastered εκδοση; Αν ναι σου κρασσαρε καθολου;

Εμενα πιο πολυ κρασσαρε παρα επαιζα, ενω στο 1 κανενα προβλημα.

Κατά τα λοιπά, συνεχίζω το Divinity 2: Developer's Cut. Παίζω πολύ λεπτομερώς, καθώς υπάρχουν πολλές "αποστολές-σημεία ενδιαφέροντος" που δεν αναγράφονται στο quest log και βρίσκονται μόνο με ψάξιμο, κυρίως σε βιβλία. Είμαι περίπου στις 32h.
Αρνητική εντύπωση με προκαλεί (παίζοντας στο normal) ότι ενώ, λόγο του λεπτομερούς παιξίματος, είμαι συνήθως over-leveled σε σχέση με τους σε κάθε περιοχή αντιπάλους (π.χ. χθες ήμουν 32 lvl απέναντι σε 27), πάντοτε οι sub-bosses στα quests με ζορίζουν πολύ, ξοδεύοντας πολλά health potions (και πεθαίνοντας συχνά). Σαν να υπάρχει level scaling μόνο στους sub-bosses ώστε να μην τους έχεις δια περιπάτου.

Επαιξες τη Remastered εκδοση; Αν ναι σου κρασσαρε καθολου;

Εμενα πιο πολυ κρασσαρε παρα επαιζα, ενω στο 1 κανενα προβλημα.
Μια φορά μου κρασαρε μόνο μετά από αλτ ταμπ που το είχα για λίγο

Νομίζω αυτό ήταν, ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μόνο σε normal (ούτε σε hard). Ποιά ήταν (περιληπτικά, ώστε να μην ξεφύγουμε κι απ' το θέμα του topic);
Είχε πει αρκετές φορές ότι είχε κατεβάσει δυσκολία όταν είχε κολλήσει κάπου και ότι δε θεωρούσε ντροπή να το βάλει κάποιος στο easy.

Από τη μέρα της κυκλοφορίας του, έχω πέσει με τα μούτρα στο Horizon Zero Dawn και δεν σηκώνω κεφάλι. Για μένα ξεκάθαρο GOTY ως τώρα, έχω παίξει καμιά 80ρια ώρες και δεν το βαριέμαι με τίποτα. Ολοκλήρωσα όσα side quests βρήκα και άφησα την τελευταία μεγάλη μάχη του campaign να περιμένει όσο καθαρίζω τον παγωμένο βορρά (Frozen Wilds DLC).

Το παιχνίδι ουσιαστικά έχει όλα όσα θα ήθελα από την BioWare και τη Ubi την τελευταία 7ετία. Ωραίο sci-fi story, δουλεμένο και βαθύ lore, καλογραμμένους διαλόγους, εθιστικό ανοιχτό κόσμο με χειροποίητη αίσθηση που θυμίζει Witcher.
Ναι, υπάρχει μια φεμινιστική διάθεση. Γενικά το μήνυμα του παιχνιδιού "οι παραγκωνισμένοι από το σύστημα μπορούν καμιά φορά να σώσουν τον κόσμο" κάνει πότε πότε αναγωγή στην αδικία της πατριαρχίας. Ωστόσο, εκτός ίσως από 1-2 σημεία, δεν ένιωσα να μου κάνει άγαρμπο κήρυγμα ή να στοχοποιεί συλλήβδην κάθε λευκό προνομοιούχο άνδρα just because.

Γενικά το γράψιμο και η παρουσίαση της ιστορίας έχουν μια ωριμότητα και μια ψύχραιμη ματιά που δεν περίμενα. Στον τομέα αυτό θεωρώ πως βάζει τα γυαλιά σχεδόν σε όλες τις πρόσφατες AAA παραγωγές εκεί έξω, εκτός του Witcher 3.

Στα αρνητικά τώρα.
Ενώ το ξεδίπλωμα της ιστορίας είναι φοβερό, βασίζεται αρκετά σε logs και exposition dumps, ειδικά προς το τέλος, όπου σου πετάει το 50% του σεναρίου μέσα σε μία ώρα.
Αν θέλεις να μαξάρεις εξοπλισμό, skills και collectibles, το grind δεν αποφεύγεται. Το παιχνίδι γενικά έχει τον τρόπο να σε παρασέρνει σε παράπλευρες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τον κόσμο και σχεδόν πάντα αξίζουν τον κόπο, αλλά διογκώνουν και τη διάρκεια. Καμία σχέση, φυσικά, με τα ρεζιλίκια του AC: Odyssey, περισσότερο θυμίζει τη λογική του Witcher κι εδώ.
Τέλος, το χειρότερο για μένα είναι τα τρεποπαίζοντα textures και artifacts. Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις, αναβάθμισα drivers, αλλά δυστυχώς κάθε τόσο τα βρίσκω μπροστά μου (κυρίως σε συγκεκριμένες επιφάνειες) και μου χαλάνε το immersion. Κρασαρίσματα δεν έχω (1-2 σε 80 ώρες παιχνιδιού) και το performance γενικά είναι μια χαρά, αλλά τα artifacts παραμένουν πρόβλημα. Ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι δείχνει τόσο όμορφο.

Σεντονάρα βγήκε, νομίζω με έχει συνεπάρει λίγο η Aloy, δεν ξέρω αν φάνηκε.
Πάω να συνεχίσω.
9/10

Last edited:
Εγώ ο hardcore τύπος που τα παίζει όλα στο ultra nightmare και σφάζει τους εχθρούς του με stealth πάντως, θεωρώ πως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το πώς παίζουν και διασκεδάζουν άλλοι σε single player τίτλους.

Εγώ ο hardcore τύπος που τα παίζει όλα στο ultra nightmare και σφάζει τους εχθρούς του με stealth πάντως,

Μόνο ultra nightmare?!?!?!?!? Τί νουμπάς θεέ μου!!!!

:trollface:

Παίζω Witcher 3 πιο συγκεντρωμένα πλέον, έχω αφήσει τις ανοησίες γύρω γύρω και τους χωρικούς, αν κάνω κάτι έξω από main quest θα πρέπει να είναι σοβαρή υπόθεση, πχ με τον διάδοχο στα νησιά.
Χθες έβαλα και λίγο το Shadow Warrior, καλή φάση, χύθηκαν τα μάτια μου έξω από το πολύ bloom αλλά βρήκα μετά την ρύθμιση και το έκλεισα... τι σκατά σκέφτονται όλοι αυτοί οι devs που το βάζουν αυτό το πράγμα; Μόλις τελειώσω με Witcher θα το ξεπετάξω.

Αν και ο φίλτατος Northlander το έθαψε στο Review του, είπα να δώσω μια ευκαιρία στο Blacksad οπότε το τσίμπησα σε Sale και το ξεκίνησα :)

Έχοντας γράψει σχεδόν 150 ώρες σε Space Truckin', τελειώνω/τέλειωσα την campaign του Χ3 - Reunion, έχοντας δημιουργήσει μια space trade empire βασισμένη στο πιοτί και τον μπάφο!!!

Έχοντας γράψει σχεδόν 150 ώρες σε Space Truckin', τελειώνω/τέλειωσα την campaign του Χ3 - Reunion, έχοντας δημιουργήσει μια space trade empire βασισμένη στο πιοτί και τον μπάφο!!!
x3 ή x4 για κάποιον νουμπά σαν εμένα; hotas υποστηρίζει έτσι;

Status
Not open for further replies.
Back