Great0ldOne
Kraken
Ή δεν τα κάνεις ποτέ Install. Μόνο άμα τα κάνεις install μετράνε για το backlog και ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστούν, όλος ο ocd λαός το ξέρει αυτό.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ή δεν τα κάνεις ποτέ Install. Μόνο άμα τα κάνεις install μετράνε για το backlog και ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστούν, όλος ο ocd λαός το ξέρει αυτό.
Το vanilla Earth 2150 αποτελεί το 1ο strategy που έπαιξα ποτέ. Γύρω στο 2003-2004 ως δώρο απ' το Computert Games Magazine. Μ' άρεσε πολύ (αλλά μάλλον ξέχασα τη δυσκολία του), γι' αυτό και είπα να πάρω απ' το GOG και τα άλλα δύο, καθώς και τα expansions του 2150. Εκείνο το είχα βγάλει στο normal με τη UCS και τη Lunar, και μόλις το είχα αρχίσει με την ED είχα τρελαθεί (με την κακή έννοια). Η ED είναι το πιο αδύναμο faction (και δεν πιστεύω με τίποτα όσους γράφουν σε ξένα forum ότι έβγαλαν όλο το παιχνίδι στο hard κιόλας!) και μάλιστα και οι άλλοι δύο συμμαχούν εναντίον σου. Θυμάμαι ειδικά η UCS παρήγαγε τα flying units ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ λες και δεν είχαν ανάγκη από resources!!! Απορώ γιατί η Topware έκανε έτσι την ED όταν μάλιστα και η ίδια είναι ευρωπαϊκή εταιρία!Ή δεν τα κάνεις ποτέ Install. Μόνο άμα τα κάνεις install μετράνε για το backlog και ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστούν, όλος ο ocd λαός το ξέρει αυτό.
Μάλλον δεν διάβαζες αρκετάπράγματι ο Τσουρινάκης θα έλεγε ότι τίποτα δεν (πρέπει να) παίζεται σε κάτω από normal,
δε θυμάσαι ποια ήταν η άποψη του περί δυσκολίας στα παιχνίδια...
τέλος και το bioshock 2.
Μια φορά μου κρασαρε μόνο μετά από αλτ ταμπ που το είχα για λίγοΕπαιξες τη Remastered εκδοση; Αν ναι σου κρασσαρε καθολου;
Εμενα πιο πολυ κρασσαρε παρα επαιζα, ενω στο 1 κανενα προβλημα.
Είχε πει αρκετές φορές ότι είχε κατεβάσει δυσκολία όταν είχε κολλήσει κάπου και ότι δε θεωρούσε ντροπή να το βάλει κάποιος στο easy.Νομίζω αυτό ήταν, ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μόνο σε normal (ούτε σε hard). Ποιά ήταν (περιληπτικά, ώστε να μην ξεφύγουμε κι απ' το θέμα του topic);
Εγώ ο hardcore τύπος που τα παίζει όλα στο ultra nightmare και σφάζει τους εχθρούς του με stealth πάντως,
x3 ή x4 για κάποιον νουμπά σαν εμένα; hotas υποστηρίζει έτσι;Έχοντας γράψει σχεδόν 150 ώρες σε Space Truckin', τελειώνω/τέλειωσα την campaign του Χ3 - Reunion, έχοντας δημιουργήσει μια space trade empire βασισμένη στο πιοτί και τον μπάφο!!!