Πρώτα πρώτα ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, είμαι στη δουλειά χωρίς ακουστικά και θα μας πάρουν χαμπάρι.
Δεύτερον, δεν μπορώ να μιλήσω για τα Souls και Bloodborne, μόνο 20 λεπτά έχω παίξει από την Prepare To Die Edition και την παράτησα λόγω χειρισμού.
Το Jedi Fallen Order, όμως, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά δύσκολο ώστε να ρίξεις ragequit. Το μόνο σημείο που δοκίμασε σοβαρά τα νεύρα μου είναι όταν άνοιξαν οι 2 πρώτοι πλανήτες κι επέλεξα να πάω στον λάθος (Dathomir) αλλά αντί να μπω στο διαστημόπλοιό μου και να φύγω σαν τη σοφή, βρεγμένη γάτα, κάθισα και τις έτρωγα σαν μαζόχας (αφέντρα έχω πάντως, δεν θέλω, να'σαι καλά). Κατά τα άλλα, νομίζω ότι με λίγη υπομονή εδώ κι εκεί, παλεύεται άνετα το game.
Από δικές μου μισοτελειωμένες δουλειές, θα προσθέσω πρόωρα το Cuphead. Έπαιξα κάνα 3ωρο, έκανα μια κάποια πρόοδο, αλλά είμαι τόσο αμπάλι που κάθε δύσκολο σημείο (δηλαδή σχεδόν κάθε πίστα ή boss) παίρνει τόοοσο πολλή ώρα που καταντάει αγγαρεία. Είπα μήπως με σώσουν τα upgrades που αγοράζεις αλλά είτε δεν πήρα τα σωστά, είτε δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο ήλπιζα. Όπως και να'χει, δεν έγινε ακόμα uninstall αλλά το θεωρώ εντελώς απίθανο να το τερματίσω, άντε να σκοτώσω ακόμα 1-2 bosses αν βρω το κουράγιο και μετά θα μπει δια παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πάντως χαίρομαι που το δοκίμασα, έχει μια ιδιαίτερη, διεστραμμένη γοητεία.