Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κι εγώ παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον, για διάφορους λόγους και είμαι αρκετά σκεπτικός για το όλο εγχείρημα. Ας το δούμε να τσουλαει πρώτα και μετά ας κρίνουμε.
Τώρα όσον αφορά το ύψος του από το έδαφος, το συγκεκριμένο είναι για δύο βόλτες σε πίστα και μετά σε γκαράζ με εσωτερική πισίνα και μπαρ στην γωνία
 
Δεν διαφωνώ, ούτε εγώ βλέπω κάποιο πιθανό μέλλον. Σχολίασα γιατί λέτε «είναι ακριβό», το οποίο επιχείρημα απλά είναι άκυρο.
Μα δεν είναι απλά ακριβό, είναι πάρα πολύ ακριβό και διαθέτει επιδόσεις που δε ταιριάζουν σε κανέναν δρόμο ακόμη και αν δεν υπήρχαν όρια ταχύτητας. Θέλω να σου πω πως δεν έχει να επιδείξει κάτι δικό του, κάτι καινοτόμο, κάτι χρήσιμο. Στόχος είναι τα νούμερα επιδόσεων.
Οι μόνοι στόχοι που έχει βάλει όπως λέει είναι να κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα Nürburgring, ρεκόρ στα 400μ. και παρουσίαση από το Top Gear (και να την κάνει ο Clarkson ο ψηλομυτης που δε μας έχει σε εκτίμηση).

Σε άλλο άρθρο που διάβασα, λέει θέλει να κατασκευάσει ένα supercar των 600 ίππων με κινητήρα υδρογόνου. Ναι, αυτό είναι κομμάτι καλύτερο.
 
καλά πήγε αυτό...
 
Περιμενω σκρινσο απο το τουιτερ του κουλη που αναφερει με θαυμασμο το ξεκινημα των γυρισματων της ταινιας.
θα ειναι τυχαιο;
 




clay-davis-wire.gif
 
Δεν ξερω εαν εχετε παρει γραμμη οτι πεζοι και οδηγοι ειναι σαν να διαβαζεις διαφορα στo φουμπου και στο τουιτερ. Πριν λιγες μερες πηγα να πατησω εναν μεθυσμενο, μια το μεσημερι, και ο λογος που δεν τα καταφερα ηταν οτι παραπατησε προς τα πισω και πατησε πεζοδρομιο.
Επειδη ενας αλλος μεθυσμενος, παλι μεσημερι, μπροστα απο καβα, ανοιξε την πορτα διαπλατα και μπηκα στο αντιθετο ρευμα για να μην την παρω σβαρνα μαζι με το ποδι/χερι του. παραγγειλα μια μινι καμερα για το αυτοκινητο. Ευτηχως με αντικαταβολη γιατι δεν πηρα ποτε τιποτα.
Με αφορμη αυτα τα ευχαριστα, το εριξα στα βαρια του ΥΤ, με τους χειροτερους οδηγους. Ολη μερα εβλεπα τσαλακωμενες λαμαρινες.

rl.jpg


rl2.jpg

Επειδη δεν ειναι ολα τα ατυχηματα ασχημα.



παιζει να τα εχω ξαναβαλει στο παρελθον, απλα τα ξαναειδα σημερα. δεν ειναι η πρωτη φορα που χαιρομαι με την δυστηχια των αλλων.
 
Στο πνευμα των ατυχηματων με τραινα οπως του @Hellion

 
Πέτυχα αυτό στο reddit, έκλαψα λίγο για τα γλυκά χρόνια της νιότης. Αναρωτιέμαι τι θα ανεβάζουν οι 15χρονοι του σήμερα σε 20 χρόνια.

sweetnostalgia.jpg
 
Last edited:
Πριν λιγο καιρο ειχα μια συζητηση με μια ευφυιεστατη πιτσιρικα, τιποτα το πονηρο και απιστευτος συνδιασμος εγκεφαλου/αποψεων.
Μου ειπε οτι μια Γερμανικη εταιρια στον χωρο των solar panel και των ανεμογεννητριων ηταν να επενδυσει στην Ελλαδα και της εκλεισαν την πορτα (Ο Κουλης).
Επειδη η συζητηση ξεκινησε ως 2λεπτη και κατεληξε ωριαια+ καλυψαμε πολλα θεματα αλλα με μεγαλη ταχυτητα, ορθιοι και μεσα στο ψωφοκρυο και ετσι δεν ανοιξα το ερωτηματολογιο μου. Εχω αριθμο κινητου αλλα δεν θελω να στειλω μηνυμα. Μη με περασει για κανεναν τιποτενιο πεφτουλα που το μονο γυναικειο αρωμα που οσφρηστικε ηταν διαφορα ανακατεμενα πατσουλια σε οικο πιτσιλισματων.
Θα την πετυχω ξανα (λογικα) αλλα δεν εχω την υπομονη και ετσι το αφηνω εδω.

Γνωριζει καποιος για το θεμα; εχει καποιο αρθρο; με ενδιαφερει το ονομα της εταιριας και αν ειναι η εταιρια που νομιζω, θα εξηγησω.
Πιστευω οτι θα το βρειτε και εσεις intresteringn.
 
Με την τουρκικη οικονομια που ειναι σαν να επαιρνε οικονομικες συμβουλες απο αστρολογους, καποιος πρεπει να τα φαει ολα αυτα.
 
Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν από το Onion
 
Back
Top