Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να προσθεσω άλλη μια που ξέχασα το πρωί, Party Down (TV Series 2009–2010) - IMDb, δυστυχως την έφαγαν μπαμπέσικα αλλά αξίζει πολύ
Τεράστια σειρά, και μένα πολύ πολύ ψηλά στις λίστες προτιμήσεων μου για κωμωδίες.

Ξέρεις ότι βγαίνουν νέα επεισόδια, έτσι;

Όλα να τα ανεχτώ αλλά όχι και νεαρός, μέτρα τα λόγια σου @Adhan μην σε περιλάβω με τη μαγκούρα μου.

Λοιπόν, το Οffice είναι 188 επεισόδια. Από αυτά χοντρικά καμιά 30ρια είναι turbo cringe και καμιά 25ρια βλέπονται αλλά δεν γελάς ιδιαίτερα.

Το IT Crowd είναι 25 επεισόδια.
Ακόμα κι αν ήταν αψεγάδιαστο (που δεν είναι), συνολικά θα είχε λιγότερα καλά επεισόδια από το Office ή τα υπόλοιπα της κατηγορίας όπου το έβαλα.
Πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και για το Black Books, που ξέχασα να αναφέρω προηγουμένως.

Το 30 Rock έχει πολλά (και καλά) επεισόδια, αλλά νομίζω από ένα σημείο και μετά μπήκε σε μια μανιέρα και δεν γελούσα ιδιαίτερα. Θέλω να το ξαναδώ κάποια στιγμή, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κατηγορία.

Το Community ψιλοχαριστικά είναι εκεί που είναι. Τρομερά άνιση σειρά – ο κόσμος κυρίως θυμάται τα highs του (τα οποία είναι όντως ΠΟΛΥ υψηλά) και ξεχνά τα lows, τα οποία δυστυχώς είναι μπόλικα.

Last edited:
Το IT Crowd ειναι αψεγαδιαστο επειδη ειναι βγαλμενο απο την ζωη. Ανετα στο top 5 καλυτερων σειρων που εχω δει.
Εντελως τυχαια, και σε αυτο, το αφεντικο ειναι ενας ψυχοπαθης μαλακας.

10 χρονια απο την ζωη μου αποτυπωνονται σε λιγα λεπτα.

Τεράστια σειρά, και μένα πολύ πολύ ψηλά στις λίστες προτιμήσεων μου για κωμωδίες.

Ξέρεις ότι βγαίνουν νέα επεισόδια, έτσι;
Όχι, δεν είχα ιδέα. Για το Frasier ξέρω ότι θα το ξαναβγάλουνε, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου. Για μένα είναι η κορυφαία κωμική σειρά, ας την αφήσουν στην ησυχία της.

Το Community ψιλοχαριστικά είναι εκεί που είναι. Τρομερά άνιση σειρά – ο κόσμος κυρίως θυμάται τα highs του
Τα highs του ήταν τέτοια που ουρλιαζες, θυμάμαι άπειρες φορές που πάταγα το pause και έλεγα "Χριστός και Παναγία, τι είδα μόλις τώρα?" και σε πολλές σκηνές συμβαίναν πραγματάκια στο background και ήθελε παρατηρητικότητα. Παραήταν έξυπνο για το μέσο iq των τηλεθεατών.

Παραήταν έξυπνο για το μέσο iq των τηλεθεατών.

Αυτό μου θυμίζει εκείνο το θρυλικό copypasta για το Rick & Morty.
Δεν είναι θέμα IQ. Απλά η σειρά είναι πολύ geeky και πολλά από τα αστεία (είτε ατάκες είτε η πλοκή ολόκληρων επεισοδίων) αποτελούν αναφορές στην ποπ κουλτούρα, οπότε αν δεν έχεις το context χάνεις τεράστιο ποσοστό της αξίας τους.

Σε άλλα νέα, δείτε Atlanta. Μου πήρε λίγα επεισόδια για να ξαναμπώ στο πνεύμα μετά το τεράστιο hiatus αλλά τελικά (και) η τρίτη σεζόν τα σπάει. Αφηγηματικά έχει θεματάκια, γιατί σχεδόν αδιαφορεί για την πρόοδο των τριών βασικών χαρακτήρων, αλλά παραμένει τρομερά αιχμηρή, απρόβλεπτη, αντισυμβατική και εν τέλει μοναδική σε αυτό που κάνει. Ειδικά το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν με άφησε άναυδο.

Last edited:
Είδα κι εγώ μέχρι και το έβδομο επεισόδιο του 4ου κύκλου - τα δύο επόμενα και τελευταία τον Ιούλιο - και πρέπει να πω τα εξής:

1). Αισθάνομαι ότι ουσιαστικά παρακολουθώ μια άλλη σειρά, με τους ίδιους χαρακτήρες της πρώτης σαιζόν, οι οποίοι εμπλουτίζονται με καινούργιους αλλά σαν να έχει χαθεί η σύνδεση με το παρελθόν.

2). Το οποίο παρελθόν, ναι μεν μας επισκέπτεται για να μας αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις, αλλά ουσιαστικά σαν να έχει παραλλαχθεί η σειρά σε κάτι πιο... τεχνοκρατικό.

3). Ναι μεν βλέπουμε υπερφυσικά πλάσματα, στενάχωρες καταστάσεις και μια περιρρέουσα σκατίλα, αλλά έχει χαθεί η αίσθηση του καινούργιου και της έκπληξης, όπως στην πρώτη σαιζόν. Έχει ξεχειλώσει το πράμα.

4). Συμφωνώ με τον @Hellion. Η 11 μού έχει σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία.

:cool:

Όχι, δεν είχα ιδέα. Για το Frasier ξέρω ότι θα το ξαναβγάλουνε, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου. Για μένα είναι η κορυφαία κωμική σειρά, ας την αφήσουν στην ησυχία της.

Nαι, δεν έχει καιρό που επιβεβαιώθηκε.
Και επιστρέφουν όλοι, εκτός (δυστυχώς) της Λίζυ Κάπλαν.
Παρ'ολ' αυτά, χαίρομαι που θα δούμε ένα κλείσιμο.

Ρίξτε μια ματιά στο The Essex Serpent, mini series της Apple, 6 επεισόδια, το 5ο βγαίνει αύριο.
Βικτωριανή Αγγλία, κωλοχώρι σε κάτι βάλτους του Essex, αμόρφωτοι χωρικοί, σκοτάδια, ωραία
φάση.

Το Stranger Things είχα δει 1η σαιζόν. Καλούλα. Τη 2η την παράτησα στη μέση. Την 3η δεν την
ακούμπησα καν. Την 4η είδα τα 3 πρώτα επεισόδια κανονικά, μετά άρχισε να κουράζει η φάση,
με την 11 και την κλάψα οπότε έφυγε κλικ κλικ κλικ και φτάσαμε στο 7ο. Μέτρια φάση γενικά.

Εν αναμονή μέχρι να ξεκινήσει το The Boys

Το ξεκινησα. Απο το πρωτο δευτερολεπτο, η χροια ειναι κινηματογραφικη. Ελπιζω να μην φαω καμια λασποπιτα γιατι ειμαι στο τσακ να παρατησω το αθλημα των σειρων.
bcs.png

Οχι αλλη Κορεα ρε γμτ ελεος πχια. Κι εσυ τεκνον @Havanezos; Πριν λιγες μερες συναντησα μια φιλη απο τα πολυ παλια. Μολις ξεκινησε τα κορεατικα, νομιζα οτι μιλαω με τον κλωνο της φιλης μου. Δεν φτανει που καιγεται με κορεατικα αλλα ξεκινησε να μαθαινει και την γλωσσα.
Σταματηστε αυτη την τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111222233455566788990!!!!!11!

Orville s3e1, ωραίο αλλά με χάλασε λίγο το acting επιπέδου τσόντας στη σκηνή που η Αμάντα θυσιάστηκε για να φύγει η άλλη με το escape pod. Ναι οκ, δευτερεύοντες χαρακτήρες και σκηνή από backstory, but still. 0 emotion.

Γάμησέ τα.
Σαν να παίζεις το Wild Hunt είναι, ακριβώς.
Η σειρα δεν περιμενει τιποτα, βαραει στα μουτρα απο το δευτερο επεισοδιο. Δεν ξερω εαν στην πορεια θα κανει κοιλιες και πατσαδες αλλα εχει μια κινηματογραφικη, μη marvel-disney, ποιοτητα.

Οχι αλλη Κορεα ρε γμτ ελεος πχια. Κι εσυ τεκνον @Havanezos; Πριν λιγες μερες συναντησα μια φιλη απο τα πολυ παλια. Μολις ξεκινησε τα κορεατικα, νομιζα οτι μιλαω με τον κλωνο της φιλης μου. Δεν φτανει που καιγεται με κορεατικα αλλα ξεκινησε να μαθαινει και την γλωσσα.
Σταματηστε αυτη την τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111222233455566788990!!!!!11!
μλκ πόσο ισχύει! I mean ήξερα άτομα που βλέπανε Κορεατίλες as back as 2016, αλλά πλέον παραέγινε "μόδα", σε σημείο ακόμα και καλές σειρές να έχει να μη τις βλέπω επίτηδες.

@lelos kounelos δες Inside No 9 Squid Game. Εντάξει κλασική battle royale συνταγή είναι που έχουμε ξαναδεί, αλλά είναι τόσο καλή υλοποίηση με το όλο στήσιμο με τα "παιχνίδια", τη βία, το δράμα κλπ. που κυλάει νερό. Η κορεάτικη σχολή σε ταινίες και σειρές δε με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα (με εξαίρεση ίσως το Peninsula που είχε εξαρχής δύσκολο έργο).

Η σειρα δεν περιμενει τιποτα, βαραει στα μουτρα απο το δευτερο επεισοδιο. Δεν ξερω εαν στην πορεια θα κανει κοιλιες και πατσαδες αλλα εχει μια κινηματογραφικη, μη marvel-disney, ποιοτητα.

Ωχ ξεκίνησες BCS; Καλά να πάθεις, εγώ προειδοποίησα.

Δεν ξέρω για ποια τρέλα μιλάς ρε κούνελε! Από κορεάτικα μόνο το Squid Game έχω δει(το οποίο ήταν και καλό)! Αν έχετε κανένα καλό να προτείνετε όμως ελεύθερα! Όσο για το κορεάτικο Money Heist θα το δω περισσότερο από περιέργεια παρά οτιδήποτε άλλο!

Back