Stamatimenos
Death Knight
Αν μιλάμε για IDE και BGE, το πιο εύκολο class για solo είναι ο Sorcerer, πιστεύω. Εκ του ασφαλούς όμως, γιατί Cleric ή Druid δε δοκίμασα. Αλλά θεωρώ ότι τα Summons του Sorcerer αρκούν.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πραγματικά καθόλου δεν το θυμάμαι. Και μάλιστα, σύμφωνα με το αρχείο που κρατάω, είχα και half-elf sorcerer! Απορώ πώς έπαιζα! Μήπως έπαιζα πιο πολύ με staves, παρά με spells! Εδώ και καιρό καλοβλέπω την ΕΕ και τα άλλα modules που πωλούνται και δεν το αποφασίζω...Κι όμως έτσι ήταν.
Ντουντ ακόμα και σε πολλά γιαπωνέζικα rpg - με πρώτο και καλύτερο το FF - έτσι λειτουργεί η αναπλήρωση των spells.![]()
Rest
Resting allows a character to regain lost hit points and replenish spell slots. Any creatures summoned by that character will be unsummoned, and any lingering spell effects cast by that character will dissipate upon the beginning of a rest. A completed rest cycle also removes magical and...nwn.fandom.com
Τo mana ανέκαθεν ήταν μηχανισμός των action rpg.
Αυτό με την πανοπλία και τους μάγους, το βλέπω αυτόν τον καιρό στο Drakensang: The Dark Eye. Την Elf που έχω στην ομάδα, την έβαλα βαριά πανοπλία, έγιναν unusable όλα τα spells της, δεν το πρόσεξα και πήγαμε κανονικά για μάχη!! Ευτυχώς το κατάλαβα και από τότε μόνο medium. Elder Scrolls και πάλι Elder Scrolls! Τα φοράω όλα και guildmaster παντού!!To rest το κάνεις όσο συχνά θέλεις, δεν υπάρχει κάποιο quest να σε περιορίζει χρονικά στο IDE, και στα BGE παρόλου που υπάρχουν τέτοια quest, ο χρόνος που έχεις σου επιτρέπει να κάνεις σχετικά συχνά rest μέσα στα dungeons. Απλά να θυμάσαι quicksave-quickload γιατί σου τη πέφτουν και εχθροί.
Την είχα πατήσει και εγώ σε μεγάλο βαθμό με μάγους όταν πρωτοέπαιξα BG2, αρχικά δεν ένιωσα το γιατί η Imoen δεν έκανε ξόρκια ενώ είχε διαθέσιμα, και μετά αφού κατάλαβα τι έφταιγε (της φορούσα πανοπλία) δεν ήξερα πώς να τα ανανεώσω. Πειρατικό το είχα πάρει, internet δεν είχαμε και ο τυπάς του Net που μου το έδωσε ούτε εκείνος το είχε παίξει. Ε και εγώ με τη μία στα βαθειά πήγα να χωθώ, από Pokemon, Diablo 2 και Blade of Darkness με τη μία σε BG2 χωρίς καθόλου "ψάξιμο". Ευτυχώς έχω ένα φίλο από την Αθήνα που ερχόταν τα καλοκαίρια στο χωριό, στη γεγιά του, και το είχε παίξει και μου έμαθε και εμένα να το παίζω.
Και εγώ κάπως έτσι την είχα πατήσει. Πρώτα στο Ultima Underworld 1 (γιουπι!, βρήκα μυστική πόρτα που από το επίπεδο 3 με πάει κατευθείαν στο 11! (🖐) και μετά στο BG1 όπως εσύ. Τα είχα παρατήσει και τα 2 για χρόνια μετά την πρώτη σύντομη επαφή. Μετά μεγάλωσα και έμαθα να αναγνωρίζω το καλόΤην είχα πατήσει και εγώ σε μεγάλο βαθμό με μάγους όταν πρωτοέπαιξα BG2, αρχικά δεν ένιωσα το γιατί η Imoen δεν έκανε ξόρκια ενώ είχε διαθέσιμα, και μετά αφού κατάλαβα τι έφταιγε (της φορούσα πανοπλία) δεν ήξερα πώς να τα ανανεώσω.
Για αυτό χαρακτηρίζω τα Elder scrolls παιδικές χαρές αντί για RPG. απλά πηδάς από όργανο σε όργανο χωρίς καμία ανάγκη σκέψης ή σχεδιασμούElder Scrolls! Τα φοράω όλα και guildmaster παντού!!
σοβαρά τώρα;Δεν σου διέγραψε το system file όταν πήγες να το απεγκαταστήσεις?
Λέει μεταξύ άλλων πως στο σύστημά τους η εξωτερική εμφάνιση των χαρακτήρων θα είναι δεμένη με τα στατς τους. Οπότε αν βλέπεις πχ κάπου στο χάρτη έναν NPC ψηλό ντούκι θα συμπεραίνεις άμεσα πως έχει strength στο φουλ. Ωραίο σύστημα.