ενταξει, τον θεωρω καταρχην πολυ βλακα για να χει παραγκα, αλλά με προβληματιζουν καποια πραγματα. πολυ.
αυτες τις ψηφοφοριες για κλατενμπεργκ που πηρε το μερος του χοντρου δεν τις καταλαβα. θα μπορουσε ανετα να ριξει κατα η εστω λευκο. και δεν μ αρεσε καθολου οτι κλασικα δεν τον ενδιεφερε να εξηγησει η να δικαιολογησει την πραξη του. τα γνωστα εξαπτερυγα εντελως ξεδιαντροπα δεν εγραψαν καν ενα αρθρο με την "επισημη γραμμη" (αν υπηρχε) για το θεμα, ενω ο σκεπτομενος φιλαθλος της ομαδας εβραζε κι ετρωγε και δικαιως καζουρα απ τους αλλους οπαδους. αντιθετα εκεινες τις μερες μας γραφανε οτι πεταγε στο οικογενειακο διπλο ο μακεντα ή οτι ο ιβαν "ξεψαχνιζει" καποια περιπτωση μεταγραφης (κλασικη ειδηση απ τον μαιο και μετα για τις μερες που δεν υπαρχει αλλη ειδησεογραφια) και κατι τετοια. ηταν προκλητικη η ολη φαση.
επισης δεν μ αρεσε οτι οι καραπαπαρηδες χτες δεν ειπαν κουβεντα για το "σπρωξιμο" υποτιθεται του Παναθηναικου με τα 2 πεναλτυ. ασχοληθηκαν μονο με το δικο τους ματς. σε αντιστοιχες περιπτωσεις αλλες χρονιές βγαζανε ανακοινωση αν θυμασαι, μονο και μονο για να κραξουν για ενα πεναλτυ υπερ του παοκ ας πουμε, η της αεκ.
θελω να πω η μεγαλη κουφ@λ@ ο χοντρος, ακομα κι αν δεν ειναι 100% μαζι του ο τουιτης, τον κανει να φαινεται με τις κινησεις του, σαν ενα απ τα πολλα shopflix σωματεια της κατηγοριας. οκ, δεν μ αρεσει, αλλά θα το καταπιω ως ευκαιριακη συμπραξη που εκπορευεται απο επιχειρηματικα η πολιτικα συμφεροντα. αν δω ομως με το φτωχο μυαλο και ματι μου, σπρωξιμο ξεδιαντροπο υπερ μας, θα συρω φωνη και κραξιμο μεγα. δεν θα δεχτω αυτα που εκραζα τοσο καιρο να τα κανει η δικη μου η ομάς.
στα χτεσινα, οντως δεν παιρναμε τετοια σφυριγματα τα τελευταια εικοσιτριαντατοσα χρονια κι ειναι κι αυτο ενα μικρο ας πουμε καμπανακι σε μια γωνια του μυαλου μου, που ηχει περιεργα μιας και δεν το ακουγα συχνα. αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ηταν τα πεναλτις.
- ειδικα στο πρωτο, μιλαμε για τραγικη προσπαθεια ηθοποιιας. οντως τον αγγιζει, οχι σπρωχνει, και μολις το νιωθει ο περσης, δεν φευγει καν μπροστα (αν ηταν καλυτερος ηθοποιος), αλλά σηκωνεται καθετα και με τα χερια ψηλα και ανοιχτα. ας μαθει καλυτερα το μαθημα του αλλη φορα για να εχει περισοτερες ελπιδες να πεισει τον κόρακα.
- στο δευτερο ακομα δεν εχουν καταληξει τι ζητανε, κι αυτο μου δειχνει οτι ψαχνουν δικαιολογια. αλλοι μιλανε για τζαρτζ και οχι παραβαση, αλλοι λενε οτι οντως υπαρχει φαουλ, αλλά ειναι εξω απ την περιοχη, δηλ. δεν υπαρχει ενιαιο "αφηγημα". για μενα, ηταν. οσο κι αν προτιμω ο επιθετικος σε αναλογες περιπτωσεις να προσπαθει περισοτερο να κρατιεται ορθιος κι οχι να πεφτει "ευκολα".
για τις μεταγραφες που (ΔΕΝ) εγιναν, δεν λεω κατι, εχω βαρεθει, μας τρολαρουν κανονικοτατα κι ειναι το μονο κομματι του ιβαν που απεχθανομαι. γιατι ειτε ειναι οντως τοσο δυσκοιλιος και ευθυνοφοβος, ειτε κανει πλατες στον καραφλα που δεν θελει να βαλει (άλλα) λεφτα. εχουμε μεινει με τριάμισι χαφ και περιμενουν μηπως παρουν κατι απ τα πανερια των ελευθερων στο παρα 1. και δεν δινει καν χρονο ας πουμε στον ηλιαδη που μ αρεσει πολυ, η σε αλλα παιδακια της ομαδας νεων, μπας και ξεχωρισει κανενας νεος αλεξανδροπουλος..
βεβαια εχει σταθει τυχερος ο ιβαν μεχρι τωρα κι ετσι δεν εχει πεσει το κραξιμο που θα πρεπε.
οπως και να χει, πολλά θα φανουν στο ματς της τουμπας. αν φυγουμε με χι, μπορουμε να κανουμε ονειρα.