Tony Corvus
Ancient Red Dragon

ΑΛΗΘΕΙΕΣ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η θέρμανση που γλιτώσαμε φέτος θα μας έρθει με άλλους τρόπους μπούμερανγκ και θα τα πληρώσουμε στο πολλαπλάσιο.γίνεται το ότι είχαμε γαμοζέστη μέχρι Νοέμβρη μήνα. Από την άλλη, καλύτερα κουνούπια παρά να πληρώνουμε θέρμανση φέτος
Για να είμαστε δίκαιοι όμως τυπικά VGA δεν είναι βύσμα απλά έχει ταυτιστεί με το DE-15. (και υπάρχουν κάμποσα DE, σίγουρα μετρήσατε τα καρφάκια ότι είναι 15? )VGA βύσμα
η αλήθεια είναι ότι μου έδωσε ο πατέρας μου το "χαζό" νόκια και δεν θυμόμουν πως ξεκλειδώνειΑμ γιατί εγώ? Στην δουλειά έχουμε πάνω μας κινητα τηλέφωνα (της δουλειάς) που είναι από τα παλιά, με πληκτρα omg και ρωτάει η άλλη, 17 χρονών, σε μία άλλη, 19 χρονών
- "πώς ξεκλειδώνω το πληκτρολόγιο"
- "δεν είμαι σίγουρη, αλλά κράτα παρατεταμένα το 9"
![]()
αυτό το ένοιωσα όταν πήγα να του γράψω το όνομα της επαφήςΟύτε εγώ θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Ίσως άμα πιάσω ένα στα χέρια μου να δουλέψει το muscle memory, το brain memory πάντως έχει διαγράψει την πληροφορία ως άχρηστη.
Γιατί δεν είναι πρώτο το Skyrim?
Επίσης, μέσα στην λίστα είναι το roblox, που απόσο γνωρίζω το παίζουν μαθητές δημοτικού πριν μεταπηδήσουν (είδατε τι έκανα εδώ?) στο fortniteΑνησυχητικό που το Fortnite είναι στην πρώτη θέση δεδομένης της ηλικίας της βάσης των παιχτών της.