Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Κάτσε. Σου έβγαλε τερματισμό στο Act 2 ? 

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μήπως έγραψες κάτι λάθος; Το αριστερό alt είναι για να σου δείχνει αντικείμενατο αριστερό alt είναι για να κάνεις highlight τους χαρακτήρες. Γενικά για όλα τα αντικείμενα υπάρχει κάποιο κουμπί?
Νομιζω πως θυμαμαι τι ακριβως τριγκαρε εκεινο το τερματισμο, ειχε και αλλες τετοιες περιπτωσεις (πχ να σκοτωσεις μια αρχηγο κατασκοπων κλπ.Καλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. πχ στο πίλλαρς το πρώτο είχα δει τερματισμό στο πρώτο τρίωρο σε ενα event σε ένα πηγάδι ξέρω γω
Νομιζω πως θυμαμαι τι ακριβως τριγκαρε εκεινο το τερματισμο, ειχε και αλλες τετοιες περιπτωσεις (πχ να σκοτωσεις μια αρχηγο κατασκοπων κλπ.
Ομως αυτοι οι τερματισμοι σου διναν μια αισθηση "δοκιμασες και εχασες" παρα ολοκληρωσης της ιστοριας. Κατι τετοιο υπαρχει και στο BG3 πχ.οταν αψηφας την Vlaakith και απλα σου λεει I wish you dead και απλα ψοφας
Στο συγκεκριμενο τερματισμο που λεω ομως, ενιωσα οντως πως αυτη η επιλογη που εκανα ηταν οντως μια καποια λυση στο προβλημα.Νταξει λυση και δωρακι υπερ του Grand Design αλλα ο Ελμινστερ θα ηταν χαρουμενος γιαυτο και σιγουρα κατι θα ειχε προνοησει
ναι όντος αλλά απο τι βλέπω θα πρέπει να έχεις πλησιάσει στην περιοχή που βρίσκονται τα αντικείμενα για να σου τα κάνει highlightΜήπως έγραψες κάτι λάθος; Το αριστερό alt είναι για να σου δείχνει αντικείμενα
αριστερό alt
Παιδιά παρακαλώ αυτά στο πολιτικό καφενείο. Το γκέημ από όσο έχω διαπιστώσει είναι απολιτίκ σοφτ προν, όπως θα έπρεπε δηλ. Ευχαριστώ.αριστερό alt
Nα προσθέσω ότι σε linux τρέχει άψογα.
Στην early access το έτρεχα με το option --skip-launcher αλλά στην stable δεν μου ξεκίναγε με τίποτα. Δοκίμασα ότι option υπήρχε στα προτεινόμενα στο protondb αλλά και πάλι τζίφος. Το game δεν μπορούσε να ξεκινήσει με τίποτα ότι έκδοση proton και να έβαζα.
Tελικά σκέφτηκα να αφήσω την experimental proton και να βγάλω τελείως το option.
O launcher εμφανίστηκε μετά κανονικά, επέλεξα το vulkan και voila τρέχει το game άψογα.
Οι πρώτες 10 ώρες του da:I ήταν πολύ δύσκολες. Δεν μου άρεσε καθόλου ήθελα να το παρατήσω. Μετά ανεβαίνει. Αλλά σίγουρα δεν θα το έβαζα σε λίστα με καλύτερα γκειμς εβερ. Ήταν απλά καλό. Φυσικά τα mmo like quests τα αγνοουσες. Το bg δεν έχει τέτοια.Dragon Age: Inquisition
Πώς σας φάνηκαν σε σχέση με το BG 3 τα Greedfall και Dragon Age: Inquisition