γιατι ομως κουνέλο μου?
ειμεθα στο σωστο θρεντ γι αυτα τα πραματς.
επισης η πραγματικοτητα που ζουμε ειναι πολυ πιο αστεια απ το καθε ανεκδοτο.
και κυριως δε μ αρεζουν τα ανεκδοτα με πορδες.
Στο σωστο μερος ειμαστε αγαπητε αλλα αυτο το καρναβαλι, εχει αρχισει να κανει σοβαρο τσαλεντζ στην νοημοσυνη μου.
Να προσθεσω, σημαντικο, οτι εκανα μια προταση που θα πεσει στα ταρταρα. Δεν απαιτω. αλιμονο δηλαδης.
Δεν ειμαι και πολυ εξυπνος και αυτο κανει τα πραγματα χειροτερα. Γιατι; αν ειχα καμια 20αρια βαθμους (δεν εγραψα ποντους) περισσοτερη νοημοσυνη, Θα ενοιωθα μια τρομερη απελπισια.
Με το παρεακι του μητσοτακη, συνηθως γελαμε και εννιοτε. αλλες φορες περισσοτερο απο εννιοτε, τα παιρνουμε στο κρανιο. παραδειγμα το απο πανω ποστ του
@Norshgaath
Αυτο το παλικαρι ομως, δεν λεω οτι ειναι κακος ανθρωπος κτλ, ειναι σαν σεναριο συνομωσιας για αφρικανικα προφυλακτικα. Δηλαδη, διαβασα το τουρου τουρου με τον κουγια και λεω. Αυτον τον ανθρωπο καποιοι τον εφεραν στην ελλλαδα για λογους, αγνωστους και σιγουρα μη πολιτικους.
Επελεξαν να τους εκπροσωπησει (και τον κουγια). Τον ψηφισαν, κανονικα, κι εγω, πρεπει να βγω εκει εξω, σε αυτη την κοινωνια και να συναναστραφω με αυτους τους ανθρωπους.
Τωρα θα πεις, εδω ρε κουνελε ψηφιζουν μητσοτακη και γεωργιαδη. Ναι, αυτους τους ψηφισαν με βαση τα εμφυλιακα τραυματα των γερμανοτσολιαδων προγονων τους, την λανθασμενη εντυπωση οτι θα δωσει αυξησεις σε μισθους και την σιγουρια οτι δεν θα χρειαζεται να κολλας ενσημα στους υπαλληλους.
Αυτον τον τυπο, γιατι τον θελουν; Επειδη φιλε μου, θελουν να μου υπενθυμισουν οτι δεν υπαρχει μελλον και κριμα που εκαψαν τα δεντρα, τωρα δεν εχουμε απο που να κρεμαστουμε. απελπισια.
Γιατι δεν σου αρεσουν φιλτατε; ειναι πολυ αναλαφρα και ετσι ταιριαζουν περισσοτερο με την τοποθεσια οφ τοπικ. Εαν εχουν το παραμικρο βαρος ειναι χεσιμο.