Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
καλα, αυτο λες? αφου υπαρχει ακομα καλυτερο....:

Screenshot_5.jpg

βιαστειτε ρε. μονο 10 εχουνε μεινει.
και οκ, καλα κανει ο αθρωπος και ζηταει οσα γουσταρει. στηριζω. το τεραστιο θεμα ξεκιναει αν βρεθει εστω κι ενας να τα δωσει. εκεινος θελει κρεμασμα, οχι αυτος που τα ζηταει.

σε άλλα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ νεα, kougias vs Kass, vol 692:

τον συγχυσατε τον αθρωπο και ξεχασε να βαλει τελεία.

Αυτο που βλεπω, με το ζορι, να τα λεμε και αυτα. Εχουμε να κανουμε με ενα τυπο που ηρθε απο το πουθενα. Δεν εχει τιποτα να πει αλλα του εδωσαν καρεκλα. Η δημοσιοτητα που εχει πεσει επανω του, ειναι απο τυπους που ειναι υπερ/κατα και απο δημοσιογραφους που ασχολουνται με το θεμα απο την πλευρα, δειτε ποσες θερμιδες καιει καθημερινα ο κασσελακης. Αρθρο που γραφτηκε για να παρει θερμιδες ο δημοσιογραφος.
Εαν δεν υπηρχαν αυτες οι συζητησεις, ο ανθρωπος δεν θα ηταν πουθενα. Η ολη φαση θυμιζει Καρντασιανς, που ειναι σταρ χωρις λογο. Οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο το πραγμα κανει ακομα και τον Γεωργιαδη να δειχνει σοβαρη πολιτικη καρικατουρα φιγουρα. Δεν ξερω μηπως μεσολαβησαν και αυτοι για να τον φερουν εδω, για να διορθωσουν το δικο τους ιματζ, που εχει γινει σαν τριχωτη μεγαλη κρεατοελια, που εκκρινει κιτρινο παχυρευστο πυον, σε πεσμενο στηθος 80χρονης.
Μεχρι και ο Κουγιας βγηκε και μιλησε για φτωχοπαιδα. Γελανε οι μπαμπουινοι με την παρτι μας.
Εγω λεω να κανουμε μπαν αυτες τις συζητησεις, για να δημιουργησουμε μια μικρη οαση. Ναι, ωραιο το γελιο που προσφερουν ολοι αυτοι οι καλικαντζαροι αλλα μπορουμε να λεμε και ανεκδοτα με πορδες, που ειναι παντα αστεια.

γιατι ομως κουνέλο μου?
ειμεθα στο σωστο θρεντ γι αυτα τα πραματς.
επισης η πραγματικοτητα που ζουμε ειναι πολυ πιο αστεια απ το καθε ανεκδοτο.

και κυριως δε μ αρεζουν τα ανεκδοτα με πορδες.

Με το νέο νόμο, ήταν καθόλα νόμιμη η δεκαωρη απασχόληση του

Last edited:
γιατι ομως κουνέλο μου?
ειμεθα στο σωστο θρεντ γι αυτα τα πραματς.
επισης η πραγματικοτητα που ζουμε ειναι πολυ πιο αστεια απ το καθε ανεκδοτο.

και κυριως δε μ αρεζουν τα ανεκδοτα με πορδες.

Στο σωστο μερος ειμαστε αγαπητε αλλα αυτο το καρναβαλι, εχει αρχισει να κανει σοβαρο τσαλεντζ στην νοημοσυνη μου.
Να προσθεσω, σημαντικο, οτι εκανα μια προταση που θα πεσει στα ταρταρα. Δεν απαιτω. αλιμονο δηλαδης.
Δεν ειμαι και πολυ εξυπνος και αυτο κανει τα πραγματα χειροτερα. Γιατι; αν ειχα καμια 20αρια βαθμους (δεν εγραψα ποντους) περισσοτερη νοημοσυνη, Θα ενοιωθα μια τρομερη απελπισια.
Με το παρεακι του μητσοτακη, συνηθως γελαμε και εννιοτε. αλλες φορες περισσοτερο απο εννιοτε, τα παιρνουμε στο κρανιο. παραδειγμα το απο πανω ποστ του @Norshgaath
Αυτο το παλικαρι ομως, δεν λεω οτι ειναι κακος ανθρωπος κτλ, ειναι σαν σεναριο συνομωσιας για αφρικανικα προφυλακτικα. Δηλαδη, διαβασα το τουρου τουρου με τον κουγια και λεω. Αυτον τον ανθρωπο καποιοι τον εφεραν στην ελλλαδα για λογους, αγνωστους και σιγουρα μη πολιτικους.
Επελεξαν να τους εκπροσωπησει (και τον κουγια). Τον ψηφισαν, κανονικα, κι εγω, πρεπει να βγω εκει εξω, σε αυτη την κοινωνια και να συναναστραφω με αυτους τους ανθρωπους.
Τωρα θα πεις, εδω ρε κουνελε ψηφιζουν μητσοτακη και γεωργιαδη. Ναι, αυτους τους ψηφισαν με βαση τα εμφυλιακα τραυματα των γερμανοτσολιαδων προγονων τους, την λανθασμενη εντυπωση οτι θα δωσει αυξησεις σε μισθους και την σιγουρια οτι δεν θα χρειαζεται να κολλας ενσημα στους υπαλληλους.
Αυτον τον τυπο, γιατι τον θελουν; Επειδη φιλε μου, θελουν να μου υπενθυμισουν οτι δεν υπαρχει μελλον και κριμα που εκαψαν τα δεντρα, τωρα δεν εχουμε απο που να κρεμαστουμε. απελπισια.

Γιατι δεν σου αρεσουν φιλτατε; ειναι πολυ αναλαφρα και ετσι ταιριαζουν περισσοτερο με την τοποθεσια οφ τοπικ. Εαν εχουν το παραμικρο βαρος ειναι χεσιμο.

To θρεντ φτιάχτηκε με σκοπό να καυτηριάσει τις "σημαντικές ειδήσεις", που μόνο σημαντικές δεν είναι και παρουσιάζουν μια εσάνς τρασιλας. Όπως διάφορα χ-ψ σαητς, αναφέρονται κατά καιρούς σε κάτι τέτοιες ειδήσεις.
Η πολιτική στις μέρες μας, προσεγγίζει (πολλές φορές ξεπερνά) τα όρια του τρας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε άκρως μισαλλόδοξο προϊόν, για το εύπεπτο στομάχι μας.
Άλλωστε, υπάρχουν ξέχωρα θρεντς για αυτά.

Τα παραπάνω δεν είναι ντεφακτο και σαφώς και θα έχουμε το χαβαλέ μας, το οφ τοπικ μας και τις συζητήσεις μας. Δε προσπαθώ να βάλω καλούπια με άρωμα αμυγδάλου.

Is just my opinion (εδώ βάζετε το quote του Καλαχαν)

Δεν έχω διαβάσει ΚΑΝ τι γράφατε. Απλά τσέκαρα κάμποσα δοκίμια και είπα να πετάξω την Ιλιάδα μου.

Βαζουν εναν σκασμο λεφτα για ερευνες και πιστοποιησεις και βγαζουν αλοιφες και χαπια για τα πενις, μα καλα, δεν υπαρχει ελληνας επιστημονας στο team; hoax θα ειναι. Ναι, βγαζουν τοσα ματζουνια και η αλλη θελει να κανει παιδι μονη της.
Εδω ταιριαζει το ανεκδοτο με την τυροπιτα και την βαρκαδα.

αυτο ειναι ηδη μπαγιατικο, νόρσγκα.
σημερα γινανε κι άλλα. ξεπαπουτσωματα, σκαψιμο κλπ.
κριντζαρω μονο και που το σκεφτομαι. δεν το ποσταρω.

απλά, τον ανεβασε ολο το συστημα εκει που ειναι. και οπως ηταν αναμενομενο, απ την πρωτη μερα της εκλογης του, αρχισε απ τους ιδιους η αποκαθηλωση. καλα, οχι οτι χρειαζεται και ιδιαιτερη βοηθεια... ο τυπος νομιζει οτι κανει προεκλογικη εκστρατεια σαν υποψηφιος του δημοκρατικου κομματος σε καποιο χωριο του ντελαγουέρ. ή της βορειας ντακοτα, δεν ξερω.
τραγικοτητες.

Κανενας δεν μπορει να πει οτι δεν μαντεψε σωστα. Δεν της ειχαν πει οταν ηταν μικρη να μην παιρνει καραμελες απο γέρους; Εμενα απο γέρους μου ελεγαν. Απο παλια δεν τους ειχαν σε υποληψη.
Βασικα η ειδηση ειναι πολυ θλιβερη και η συμφτωση ειναι οτι την ωρα που το διαβαζα, ακουγα το to kill a king που ειχε ποσταρει προχθες ο @vtheofilis. μαντης κι αυτος.

Άλλη μια μεγάλη απώλεια του πολέμου.
Η Καλίφα παρότρυνε μάλιστα τους μαχητές της Χαμάς να «γυρίσουν τα τηλέφωνά τους και να βιντεοσκοπήσουν οριζόντια τις εκτελέσεις» σε μία από τις αναρτήσεις της.

Back