Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολλές ευκολίες; Απλά τα είχε οργανώσει η γκόμενα όλα για να τον πιει το Σαμαέλ. μου ήταν ενοχλητικά συμπαθείς για κακός πάντως.

Εγώ επιτέλους ξεκίνησα The Man in the High Castle, για να δούμε. Μου είχατε πει εδώ ότι το χαλάνε στις αργότερες σεζόν, πάμε και όπου βγει.

Τέλος κι εδώ η δεύτερη σαιζόν. Συμφωνώ με το build up, αλλά εντάξει είναι και κάτι που μας το έχει διδάξει η τηλεόραση και δεν θα έπρεπε να το περιμένουμε πάντα.
τα Αρκσ ήταν ωραία δοσμένα. Λίγο του Ραντ έτρεξε για να χωρέσει όλο σε τόσο λόγο χρόνο, αλλά και τι να κανεις. Το ίδιο ισχύει και για αλλά πράγματα. Όπως την φάση με τους Λευκούς Ιππότες και τον άρχοντα της Φάλμε που σκοτώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ισαμαελ, από τους καλύτερους κακούς που έχω δει, αν και δεν τον λες κακό. Απλώς έχει αλλά σχέδια για το μέλλον.

Δεν ξέρω τι γίνεται στα βιβλία, αλλά αυτή η λίγο αμπελοφιλοσοφια που βγάζει το σενάριο, πως όλα είναι σχετικά και δεν υπάρχει το απόλυτο καλό/κακό, οι Ae Sedai είναι ένα ιερατείο τρελών μαγισσών και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι ελπίζω να μην σκορπισει στην συνέχεια.

Ο Rand πχ μέχρι το 7ο επεισόδιο δεν ξέρει την τύφλα του από το πώς να χρησιμοποιήσει την δύναμη και ξαφνικά στο 8ο έχει μεταπτυχιακό. Με την Egwene που τα έβαλε με τον Ishamael γελάμε. Στους μυθικους ήρωες που έφερε το κέρας ήταν και ο τυπάς που πέθανε πριν 2 επεισόδια. Έχει πολλές γελοιότητες η φάση, τύπου Rings Of Power. Δεν συνεχίζω άλλο, πάει τελείωσε, την γλυτώσαμε για κάνα δυο χρόνια.

Το Man in the high castle το ξεκίνησα με χαρά, δεν είχα διαβάσει το βιβλίο αλλά ότι έχει να κάνει με historical fiction Μου αρέσει. Κουράστηκα γρήγορα. Το πήγα μέχρι τέλους αλλά ήταν πολύ δύσκολο task χωρίς να μπορώ να σου πω με ακρίβεια τι με ενόχλησε. Νομίζω δεν συμπαθούσα κανέναν από τους πρωταγωνιστές, ήθελα να ψοφήσουν όλοι τους.

Το Man in the high castle το ξεκίνησα με χαρά, δεν είχα διαβάσει το βιβλίο αλλά ότι έχει να κάνει με historical fiction Μου αρέσει. Κουράστηκα γρήγορα. Το πήγα μέχρι τέλους αλλά ήταν πολύ δύσκολο task χωρίς να μπορώ να σου πω με ακρίβεια τι με ενόχλησε. Νομίζω δεν συμπαθούσα κανέναν από τους πρωταγωνιστές, ήθελα να ψοφήσουν όλοι τους.
My feelings για το Rings of Power :p

Πάντως το Wheel of time με έψησε για τα βιβλία, ειδικά αφού με έχει ψήσει και το Pillars που μέσες άκρες είναι στον ίδιο κόσμο.
Να κάναμε κανένα petition να κάνει η obsidian το κανονικό Wheels of Time αυτή την φορά; :p

με έχει ψήσει και το Pillars που μέσες άκρες είναι στον ίδιο κόσμο
Το Pillars of Eternity; Όχι βέβαια.

Να κάναμε κανένα petition να κάνει η obsidian
Είχε πάει καλά αυτό plot twist:

με έψησε για τα βιβλία
Τελειώνω 4ο,εχω άλλα 10. Πάει πολύ καλά μέχρι τώρα αλλά μου έχουν πει πως τα πρώτα είναι τα πιό δυνατά της σειράς.

Obsidian και WoT θα ήταν πράγματι ο τέλειος συνδυασμός.

Το Pillars of Eternity; Όχι βέβαια.

Είχε πάει καλά αυτό plot twist:
Αφού πρακτικά το poe είναι η εξέλιξη του ακυρωμένου wheels. Κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν αρχίσει να το δουλεύουν τουλάχιστον σεναριακά. Για αυτό και οι ομοιότητες.

Για πρώτη φορά δεν έγραψες ότι η Rosamunde Pike ειναι σαν όρθιο τηλεγραφόξυλο. Αρχισε να λιώνει η παγωμένη καρδιά του νίτρου?

Δεν μου άρεσε καθόλου η 2η σαιζόν. Ας μην ξαναγράψω για την μη σύνδεση με τα βιβλία, οκ, αυτό τελείωσε. Το θέμα είναι, είναι καλή τηλεόραση? Κάποια πράγματα τα κάνανε καλά αλλά τα περισσότερα όχι.

Βρήκα δυνατό το ark της Egwene από την ώρα που αιχμαλωτίστηκε. Και ίσως έχουμε κάτι μελλοντικά με το beef μεταξύ Moiraine και Siuan.

Όλα τα άλλα ήταν από μέτρια ως κακά. Ειδικά με τον Lan γελάω για να μην κλάψω. Καλές ηθοποιίες από Ishamael και Selene, έδειξαν να το διασκεδάζουν, μετά το χάος. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές ευκολίες για να κερδίσουν οι ήρωες μας.

Από κάποιες κριτικές που διάβασα δεξιά και αριστερά πολλοί φάνηκαν να το ευχαριστήθηκαν. Αν είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν Μητσοτάκη, αυτό εξηγεί πολλά.

Ξεκίνησα το Fall of the House of Usher του πολυαγαπημένου Mike Flanagan. Μέχρι στιγμής (2 επεισόδια) πάει καλά (όχι Hill House καλά)
εγώ δεν ψήφισα μητσοτάκη και μου άρεσε η τελευταία σεζόν.
Διαβάζω και τα βιβλία :D

εγώ δεν ψήφισα μητσοτάκη και μου άρεσε η τελευταία σεζόν.
Διαβάζω και τα βιβλία :D
Για να είμαι λίγο πιό ξεκάθαρος, με το "διάβασα κριτικές δεξιά και αριστερά" δεν εννοούσα από το φόρουμ. Αφού τελείωνα κάθε επεισόδιο, διάβαζα αντιδράσεις από γνωστά αμερικάνικα sites που κάνουν reviews και όλοι τα έβρισκαν όλα λαμπρά. Κάποια στιγμή μάλιστα στο Vulture, έγραψαν ότι το WoT βαδίζει στα βήματα του House of the Dragon και ότι είναι σπουδαία τηλεόραση. Τι να πω, ρε guys? Για μένα είναι μία χρυσή μετριότητα 😞

Για να είμαι λίγο πιό ξεκάθαρος, με το "διάβασα κριτικές δεξιά και αριστερά" δεν εννοούσα από το φόρουμ. Αφού τελείωνα κάθε επεισόδιο, διάβαζα αντιδράσεις από γνωστά αμερικάνικα sites που κάνουν reviews και όλοι τα έβρισκαν όλα λαμπρά. Κάποια στιγμή μάλιστα στο Vulture, έγραψαν ότι το WoT βαδίζει στα βήματα του House of the Dragon και ότι είναι σπουδαία τηλεόραση. Τι να πω, ρε guys? Για μένα είναι μία χρυσή μετριότητα 😞
λολ ρε τι μουρκάνκα sites? όλο πίπες γράφουν τα παιδάκια εκεί, τόσα ξέρουν τόσα λένε. Είναι οι ίδιοι που αποθέωσαν την τελευταία σεζόν GoT και την έβαζαν στο ίδιο επίπεδο με τον άρχοντα, μέχρι να αρχίσουν τα μιμ δηλαδή να δείχνουν την αλήθεια...

Σε γενικές γραμμές, δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τρελό ως τώρα. Πχ το Rings που ήταν και amazon, μιά χαρά κράξιμο έφαγε. Όπως και το Witcher.

Μου αρέσει, αφού έχω δει κάτι, να διαβάζω και μια άλλη άποψη. Η δεύτερη σαιζόν του WoT έχει μια περίεργη ασυλία. Βέβαια, να τονίσω ότι κανείς από τους reviewers δεν είχε επαφή με τα βιβλία, και ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο.

Είναι οι ίδιοι που αποθέωσαν την τελευταία σεζόν GoT και την έβαζαν στο ίδιο επίπεδο με τον άρχοντα
Το τελευταιο κομματι του GoT δεν με χαλασε. Δεν ενθουσιαστηκα αλλα η χολη μου εμεινε ανεπαφη.

Είδαν το τελευταίο επεισόδιο WoT παρέα με τον Brandon Sanderson και αυτός τους λέει όλα αυτά που δεν του άρεσαν...

... από την τηλεοπτική σειρά...

... της οποίας είναι story consultant.

Απ'ότι φαίνεται τον έχουν στο payroll εντελώς συμβολικά.

Οτιδήποτε consultant είναι ακριβώς αυτό, consultant, τον πληρώνουν για λόγους marketing για να πει την άποψη του ως ο πλέον ειδικός αφού ο Jordan έχει πεθάνει, και μετά είναι ελεύθεροι να τον ακούσουν ή να τον γράψουν στα @@ τους.

Ο Sanderson έχει πει και στο παρελθόν πως η τελευταία φορά που τον ρώτησαν οτιδήποτε, ήταν πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. Και πως από τις 50-100-200 αλλαγές που πίστευε ότι πρέπει να γίνουν στα σενάρια των επεισοδίων που του έδειξαν, με το ζόρι πέρασαν οι τρεις, και αυτές επειδή ρίχναν το κόστος.

Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό στον τρόπο που δουλεύουν τα studio, δεν υπογράφουν συμβόλαιο σε κανέναν αν δεν δεχτεί ότι δεν έχει final say στο creative control, δεν πα να είναι ο Stephen King ή η J.K. Rowling, πόσο μάλλον ένας συγγραφέας-αλλαγή στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, στον οποίο δεν ανήκουν καν τα δικαιώματα του Wheel of Time (αυτά τα έχει η χήρα του Jordan, που ήταν και ο editor του 30 χρόνια και πιθανότατα να ήταν πιο κατάλληλη για πραγματικό story consulting, και όχι marketing trick).

Οτιδήποτε consultant είναι ακριβώς αυτό, consultant, τον πληρώνουν για λόγους marketing για να πει την άποψη του ως ο πλέον ειδικός αφού ο Jordan έχει πεθάνει, και μετά είναι ελεύθεροι να τον ακούσουν ή να τον γράψουν στα @@ τους.

Ο Sanderson έχει πει και στο παρελθόν πως η τελευταία φορά που τον ρώτησαν οτιδήποτε, ήταν πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. Και πως από τις 50-100-200 αλλαγές που πίστευε ότι πρέπει να γίνουν στα σενάρια των επεισοδίων που του έδειξαν, με το ζόρι πέρασαν οι τρεις, και αυτές επειδή ρίχναν το κόστος.

Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό στον τρόπο που δουλεύουν τα studio, δεν υπογράφουν συμβόλαιο σε κανέναν αν δεν δεχτεί ότι δεν έχει final say στο creative control, δεν πα να είναι ο Stephen King ή η J.K. Rowling, πόσο μάλλον ένας συγγραφέας-αλλαγή στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, στον οποίο δεν ανήκουν καν τα δικαιώματα του Wheel of Time (αυτά τα έχει η χήρα του Jordan, που ήταν και ο editor του 30 χρόνια και πιθανότατα να ήταν πιο κατάλληλη για πραγματικό story consulting, και όχι marketing trick).
Το ξέρω, απλά μου έκανε εντύπωση το ποσό ανοιχτά το λέει, περίμενα να είναι πιό διπλωματικός

Το Gen V το παρακολουθεί κανείς συστηματικά; Εγώ δεν το ξεκίνησα, η τελευταία σεζόν του The Boys με κούρασε και το ενδιαφέρον μου για το σύμπαν του μειώθηκε σημαντικά.

Το Gen V το παρακολουθεί κανείς συστηματικά; Εγώ δεν το ξεκίνησα, η τελευταία σεζόν του The Boys με κούρασε και το ενδιαφέρον μου για το σύμπαν του μειώθηκε σημαντικά.
Περιμένει υπομονετικά στον πάγκο να τελειώσω Fall of the House of Usher, Bodies, Loki και την τελευταία παπαριά το τελευταίο spinoff walking dead

Αν σε κουρασε το αυθεντικο, μην ασχοληθεις με teen spin offs.

Τελειωσα σημερα το castlevania Nocturme. Φοβερο! Με πολυ αιμα και αγρια σφαγη οπως και η πρωτη σειρα castlevania ! Τετοιες σειρες θελουμε! Πιστευω πρεπει επιτελους να ανακοινωθει και το επομενο παιχνιδι καθως φετος ειναι ακριβως 10 χρονια μετα την κυκλορια του Castlevania Lords of shwdow 2 το οποιο ηταν και το πρωτο που βγηκε ταυτοχρονα στο pc.

Back