Bathory
Lich

@Mogrey665
Told ya
Told ya
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι στρατηγικής xD@Mogrey665
Told ya
Ναι ρε τέτοιο στράτετζυ δεν έχει ξαναυπάρξειΕίναι στρατηγικής xD
Εδώ και 1 χρόνο έχω μόνιμα εγκατεστημένο το HOMM3. Αφού κατάφερα να το κάνω να παίξει με αληθινή ρετροπιξελούμπα και όχι εκείνο το θολό μαύρο χάλι που βγάζει το upscaling μόνο του, άρχισα να το σκαλίζω με το manual ανά χείρας (το τύπωσα).
Αφού έφαγα λάχανο το tutorial και είδα τι παιχταράς είμαι (βοηθάει ότι έχω λιώσει το σαφώς επηρεασμένο από τα HOMM, Eador Masters of a Broken World) είπα να ξεκινήσω campaign.
Ε... μου έβγαλε την μπαναγία το παιχνίδι, στο hard με πήγε τραίνο, στο normal το ίδιο, βάζω easy και κάνω περίπατο...
Απογοήτευση, γιατί δεν θα πω ψέματα αλλά μου λείπουν μοντέρνα QoL πράγματα που είχα μαθει στο Eador.
Έφαγα όλο το βράδυ χθες να προσπαθώ να περάσω το πρώτο map... θα δούμε.
Θα κοιτάξω να το τελειώσω για να πάρω μια γεύση γενικά, να μπω στους ρυθμούς του παιχνιδιού και θα δοκιμάσω πάλι normal. Στο easy περνάει το αντίπαλος ήρωας δίπλα μου και δεν μου κάνει ντου.
εεεεε με τους μπαγλαμάδες αφού το μενού του Campaign το έχει πρώτο! Παιδεύομαι από χθες σαν βλάκας... και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν από το τόσο εύκολο tutorial να μου την έχουν πέσει 3-4 ήρωες σε αυτό με το καλημέρα.Βασικά ναι, ξεκίνησες με την πρώτη πίστα του τελευταίου expansion. Τα γεγονότα του είναι μεν σαν prequel του Restoration of Erathia, αλλά καλό είναι να πιάσεις αυτό πρώτα.
Πρέπει να επεκτείνεσαι κυριολεκτικά από την πρώτη εβδομάδα in-game, την πρώτη ημέρα αν γίνεται, τελείως aggressive στυλ παιχνιδιού.
Moλις τερματισα το Gaiden . Και για αυτο θα πατωσει το Infintiie wealth. Θα πουλησει λιγοτερο και απο το alan wake 2. Γιατι οι περισσοτεροι παιζουμε μονο παιχνιδια δρασης .Είναι στρατηγικής xD
Έχε υπόψη ότι σε αρκετές μάχες μπορείς να τρέξεις μακριά. Αν έχει κανένα στύλο εν όψει, τους καθυστερείς όσο μπορείς τυφλώνοντας τους με το φακό (flare κάτω σε περίπτωση που είναι πολλοί) και πας κάτω από το φως. Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι κοντά σε αυτό κάνουν despawn.αλλα δε βολευει να σπαμαρω χιτς σε bullet sponges
Ναι αυτά "μετράνε" καθώς σε αρκετές περιπτώσεις σε προειδοποιούν για μελλοντικά γεγονότα.εκτος απο τα manuscripts
Ετσι το εκανα, χαιρομαι που μπηκα στο κλιμα και το χειριζομουν σωστα. Ομως παρατηρησα πως αν δε τους σκοτωσεις και απλα γινουν despawn ξανακανουν respawn με αποτελεσμα να μην εχεις ευχερεια να ψαξεις αποτελεσματικα για στοιχεια το χωρο.Αν έχει κανένα στύλο εν όψει, τους καθυστερείς όσο μπορείς τυφλώνοντας τους με το φακό (flare κάτω σε περίπτωση που είναι πολλοί) και πας κάτω από το φως. Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι κοντά σε αυτό κάνουν despawn.
Τι λες να παίξουμε co-op με το νέο χαρακτήρα που ξεκλειδώνει μόνο αφού δείρεις τον τρελό χοντρό τον Eggman?
Το ιδιο λενε οσοι βρηκαν γκομενα και παρατησαν φιλους και ρουτινα.Εγώ δεν ασχολούμαι με κάτι σε αυτή την φάση, περιμένω να βγει το patch με DLSS και FSR3 για το Starfield ώστε να συνεχίσω.