Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν κανείς ενδιαφέρεται για τις σειρές του amazon βάλτε συνδρομή στο πολωνικό. Συμφέρει πολύ.
Ως προς τι σε σχέση με τα υπόλοιπα; Περιεχόμενο;

Δεν έχω δει το Acolyte (και μάλλον ούτε πρόκειται) αλλά εδώ μέσα ρίξαμε νομίζω αρκετή λάσπη στο Obi Wan. Όχι ότι η Ahsoka δεν καλύτερη, απλά νομίζω ήταν περισσότερο αδιάφορη παρά cringe, όπως ο Obi, εξού και δεν έφαγε τόσο hate.

Δεν θα μας σβήσετε έτσι εύκολα, η φωτιά μας θα κυριεύσει όλο το διάστημα.

Στο Ρεσετέρα έχει thread 18 σελίδων για την ακύρωση του Acolyte. 18 σελίδες για αυτή την αδιάφορη σαχλαμάρα. Όπως έχουμε πει και παλιότερα, πλέον όλα τα media στην Αμερική κρίνονται από πολιτική σκοπιά. Αν αυτοί που το έφτιαξαν είναι "μαζί μας" τότε το υπερασπιζόμαστε μέχρι θανάτου, ακόμη κι αν είναι μπούρδα.

Έχω ξεκινήσει αυτό, Sunny (TV Series 2024– ) ⭐ 6.8 | Comedy, Drama, είναι στο Apple και είναι παραγωγή της A24.

Η Rashida Jones παίζει την Suzie, μια Αμερικανίδα που ζει στην Ιαπωνία και μόλις έχασε τον άντρα της και τον γιο της σε αεροπορικό δυστύχημα. Η εταιρεία του εκλιπόντος της δίνει δώρο ένα ρομπότ βοηθό για το σπίτι και από εκεί ξεκινάει μια σειρά από γεγονότα που οδηγούν την Suzie στο συμπέρασμα ότι δεν ήξερε τελικά τόσο καλά τον άντρα της.

Έχω δει δύο επεισόδια, άλλοτε δραματική, άλλοτε κωμική, άλλοτε μυστηρίου, μέχρι στιγμής τα έχει όλα σε καλές αναλογίες. Οι δρόμοι, τα σπίτια, η καθημερινότητα στην Ιαπωνία ανεβάζουν την σειρά κατακόρυφα. Η μουσική είναι υπέροχη, τα τραγούδια βγάζουν μια 70ίλα.

Επισης λατρεύω την Rashida από τότε που την πρωτοείδα στο P&R. Είναι ηθοποιός, γράφει σενάρια, κάνει παραγωγές, είναι από τα πιό πολυάσχολα άτομα στον χώρο.

Θα επανέλθω μόλις δω περισσότερα επεισόδια.

τι ζώα... πάλι οι φανς φταίνε ρε σκύλοι;

Είδα τελικά, το Picard Season 3!!!! Μου άρεσε πάρα πολύ, άσχετα αν δεν είχε σχέση με το Season 2 και ήταν ένα τεράστιο Fun service!!!!!

Ο Worf θεούλης και πλέον ο κ. Ναύαρχος δεν θα πρέπει να νιώθει μειονεκτικά απέναντι στο Star Wars: Trench Run με το Enterprise D κύριοι!!!

maxresdefault.jpg

Βγήκαν σήμερα τα reviews της δεύτερης σεζόν του Lord of the Rings; The rings of Power. Μερικά δείγματα:

Αλλά θέλουν να τους αφήσουν να cook στην 3η σεζόν; ΓΙατί έκαναν τόσο καλά στις 2 πρώτες στραπατσάδα που δεν μπορούμε να περιμένουμε...
Πάρτε τους το franchise όσο είναι καιρός...

Back