Καλοκαιρινές αναβαθμίσεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
γιατί τι έχει; εγώ έβαλα μια που είχαμε από review εδώ RQ με kuivamaa πριν 15 χρόνια ξέρω εγώ, όλα πόπα, είναι σαν το μέλι, δε λήγει :p

Μιλησα σημερα με τον τεχνικο μου σχετικα με την πιθανοτητα να αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη και μου ειπε καλυτερα οχι γιατι ειναι πολλα τα λεφτα αλλα και επειδη το pc ειναι γρηγορο δεν χρειαζεται. Ειπε επισης να βαλω τα windows 11 με το rufus καποια στιγμη. Συμφωνειται μαζι μου? Παντως η καλυτερη επιλογη τωρα ειναι ryzen 9700x 32 gb ddr5 6400 mhz και x870 μητρικη. Για ανεμιστηρακι λογικα και το πιο φθηνο φτανει αν του κανεις overclock

Ειπε επισης να βαλω τα windows 11 με το rufus καποια στιγμη.
Εγω παλι λεω να τα βαλεις, η στιγμή ειναι τωρα. Τα μελετας ποσο καιρο τα 11αρια και το ρουφους, βαλτα τα μπουρδελ@ να σου φυγει ο σεβντας.

Εγω παλι λεω να τα βαλεις, η στιγμή ειναι τωρα. Τα μελετας ποσο καιρο τα 11αρια και το ρουφους, βαλτα τα μπουρδελ@ να σου φυγει ο σεβντας.

1725436341392.gif

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Ρούφους; Ξάδερφος του Λίνους; Μπατζανάκης του Ντούφουςπωςτολεν από το Scary Movie; Ο τεχνικός του;;;
Γιατί ο Σρέντερ έχει πάθει τραλαλα μαζί του;

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Ρούφους; Ξάδερφος του Λίνους; Μπατζανάκης του Ντούφουςπωςτολεν από το Scary Movie; Ο τεχνικός του;;;
Γιατί ο Σρέντερ έχει πάθε τραλαλα μαζί του;

Μήπως το όνομα βγήκε από κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του; :Ρ

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Ρούφους;
Εγώ τόσα χρόνια μόνο το k3b και το dd ξέρω. Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το ventoy; Είναι το πρώτο που βλέπω να έχει ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

Ρε συ μάλλον μπερδεύτηκες. Shredder λένε το παιδί, όχι Schröder. Δεν πρόκειται να βγάλει άκρη.

Τελικά έβαλα και μια μικρή/θαυματουργή και αθόρυβη Pure Rock Slim 2 στην παραγγελία. Να δω τι θα καταλάβετε.

Ναι ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω! :Ρ

Καλορίζικο όλο το "πακέτο"! Περιμένω/-ουμε φωτορεπορτάζ από το στήσιμο ε;

λιγο πριν ξεχυθουν στο συμπαν του διαδιχτυου οι επιλογες μου, θα παρακαλουσα τους συφορουμιτες να ριξουν μια προχειρη ματια. βαζω τα βασικα κομπόνε, αν χρειαστει ξερωγω νεο τροφοδοτικο η ψυκτρα η ανεμιστηρες, θα το δω αργοτερα. βλεπετε καποια ασυμβατοτητα ή καποιο χοντρο μποτλνέ που δεν αντεληφθην ως γιωτάς που δεν πολυασχολουμαι με τα τρεχοντα του χαρντγουερ?
οποιος εντοπισει κατι ας μιλησει τωρα, η ΑΣ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, αρλεκίνοι.

- ASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Phantom Gaming D OC
- CPU AMD RYZEN 5 7600 5.20GHZ 6-CORE BOX
- ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B650M PRO RS D5 RETAIL
- SSD SAMSUNG MZ-V9P2T0BW 990 PRO 2TB NVME PCIE GEN 4.0 X4 M.2 2280
- RAM G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR Z5 NEO RGB 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHZ CL30 DUAL KIT
- AOC Q24G2A/BK IPS Gaming Monitor 23.8" QHD 2560x1440 165Hz

Ανάλυση 2Κ σε 24''; Σε τι απόσταση θα την έχεις;

αναπνοης θα ελεγα.
δεν ηθελα 27αρα και η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη περιπτωση. βασικα ειναι απο τις ελαχιστες 24αρες μ αυτα τα χαρακτηριστικα και τα ρηβιους ηταν θετικοτατα.

Μια χαρά είναι οι 24" για QHD, πολύ sharp εικόνα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις fractional scaling για το περιβάλλον του λειτουργικού, αν τα UI elements σου φαίνονται μικρά. Με μια τέτοια Dell ήμουν πριν κάποια χρόνια. Αλλά δύσκολα προτείνω 24" οθόνη σήμερα, εκτός κι αν δεν υπάρχει χώρος.

απλα ηθελα το σαρπνες του 1440p και το rr 165 και δεν ηθελα μεγαλυτερη οθονη. συνειδητη αποφαση. ηδη το 24αρι οταν το ειχα πρωτοχρησιμοποιησει μου φαινοταν τεραστιο και "χανομουν" μεσα στα κειμς, που θα ειναι η κυρια (χοχοχο) ασχολια μου. στο 27αρι θα εχανα την μπαλα. για ταινιες και σειρες υπαρχει παντα η 55αρα τιβι στο σαλονι. τι θα κανει αυτη? δεν πρεπει να δουλεψει λιγακι? κλεφτρα θα γινει??
ασε που διαβασα σε αρκετα σημεια στο νετ (καλα, ισως να ειναι και ψιλοαστικος μυθος - παπαργιά) οτι σε 27αρι μονιτορ η 1080p αναλυση (ισως χρειαστει σε καποια πολυ απαιτητικα κειμς) φαινενται αρκετα θαμπη και μπλόκυ.

Ναι, σε 27" οθόνη δεν μιλάμε για τίποτα λιγότερο από QHD.

Back