maladroid
Mind-flayer
Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τη διάθεση για διαφάνεια στην εποχή που θέλουμε να τα ξέρουμε όλα, αλλά διαφωνώ στην ισοπέδωση και στο guilt-tripping ("α ακούς ακόμα τους τάδε, παρότι ο κιθαρίστας πρόπερσι απάτησε τη γυναίκα του με τη μπέιμπι σίτερ; Οκ κατάλαβα..."). Στην τελική, όπως είπαν και οι αποπάνω, τους είχαμε σε βάθρο όχι επειδή ήταν υπόδειγμα ηθικής ή έκαναν αγαθοεργίες. Παίρναμε ένα κομμάτι τους που μας ενέπνεε, μας ταξίδευε, μας ένωνε με άλλους δέκα βλαμμένους στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Όλα τα γύρω γύρω ούτε τα ξέραμε ούτε είχαν να κάνουν. Αυτή η αρρώστια της εξοντωτικής επανεξέτασης, αποκαθήλωσης, και υπονόμευσης των πάντων, το μόνο που εξυπηρετεί είναι ο ναρκισσισμός των τουιτερομπεμπέδων "εγώ ξέρω καλύτερα και κρίνω τα πάντα αυστηρά, δεν είμαι πρόβατο εγώ".
Τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια όταν θα μαθευτεί ότι ο αγαπημένος τους celebrity έκλεψε κάποτε στο διαγώνισμα γεωμετρίας και τα έριξε στον διπλανό του. Το τέρας.
Τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια όταν θα μαθευτεί ότι ο αγαπημένος τους celebrity έκλεψε κάποτε στο διαγώνισμα γεωμετρίας και τα έριξε στον διπλανό του. Το τέρας.