Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τη διάθεση για διαφάνεια στην εποχή που θέλουμε να τα ξέρουμε όλα, αλλά διαφωνώ στην ισοπέδωση και στο guilt-tripping ("α ακούς ακόμα τους τάδε, παρότι ο κιθαρίστας πρόπερσι απάτησε τη γυναίκα του με τη μπέιμπι σίτερ; Οκ κατάλαβα..."). Στην τελική, όπως είπαν και οι αποπάνω, τους είχαμε σε βάθρο όχι επειδή ήταν υπόδειγμα ηθικής ή έκαναν αγαθοεργίες. Παίρναμε ένα κομμάτι τους που μας ενέπνεε, μας ταξίδευε, μας ένωνε με άλλους δέκα βλαμμένους στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Όλα τα γύρω γύρω ούτε τα ξέραμε ούτε είχαν να κάνουν. Αυτή η αρρώστια της εξοντωτικής επανεξέτασης, αποκαθήλωσης, και υπονόμευσης των πάντων, το μόνο που εξυπηρετεί είναι ο ναρκισσισμός των τουιτερομπεμπέδων "εγώ ξέρω καλύτερα και κρίνω τα πάντα αυστηρά, δεν είμαι πρόβατο εγώ".
Τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια όταν θα μαθευτεί ότι ο αγαπημένος τους celebrity έκλεψε κάποτε στο διαγώνισμα γεωμετρίας και τα έριξε στον διπλανό του. Το τέρας.

Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τη διάθεση για διαφάνεια στην εποχή που θέλουμε να τα ξέρουμε όλα, αλλά διαφωνώ στην ισοπέδωση και στο guilt-tripping ("α ακούς ακόμα τους τάδε, παρότι ο κιθαρίστας πρόπερσι απάτησε τη γυναίκα του με τη μπέιμπι σίτερ; Οκ κατάλαβα..."). Στην τελική, όπως είπαν και οι αποπάνω, τους είχαμε σε βάθρο όχι επειδή ήταν υπόδειγμα ηθικής ή έκαναν αγαθοεργίες. Παίρναμε ένα κομμάτι τους που μας ενέπνεε, μας ταξίδευε, μας ένωνε με άλλους δέκα βλαμμένους στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Όλα τα γύρω γύρω ούτε τα ξέραμε ούτε είχαν να κάνουν. Αυτή η αρρώστια της εξοντωτικής επανεξέτασης, αποκαθήλωσης, και υπονόμευσης των πάντων, το μόνο που εξυπηρετεί είναι ο ναρκισσισμός των τουιτερομπεμπέδων "εγώ ξέρω καλύτερα και κρίνω τα πάντα αυστηρά, δεν είμαι πρόβατο εγώ".
Τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια όταν θα μαθευτεί ότι ο αγαπημένος τους celebrity έκλεψε κάποτε στο διαγώνισμα γεωμετρίας και τα έριξε στον διπλανό του. Το τέρας.
Γενικά διαφωνώ με αυτή την λογική της cancel culture. Με εξαίρεση χοντρά γεγονότα όπως πχ κακοποίηση, δεν θα καταργήσω ούτε θα αγνοήσω το έργο κάποιου γιατί ήταν κώλοχαρακτήρας. Ούτε με νοιάζει εάν ξενοπηδαγε, ούτε εάν έβριζε, εάν ήταν δύσκολος συνεργάτης ή εργοδότης. ούτε καν εάν ήταν ρατσιστής, σεξιστής, μισογύνης ή οτιδήποτε άλλο!
Για το έργο του τον κρίνουμε, όχι για το εάν είναι καλός να πάμε για καφέ ή να παντρευτεί την αδελφή μου.

ναι αλλά αν τον έχεις για πρότυπο θα τον δει για πρότυπο το παιδάκι σου που πλέον μπορεί πολύ εύκολα να δει και τι βόθρος ήταν. Τι επιρροή θα έχει αυτό τότε και πως νομίζεις ότι μπορείς να περιορίσεις μόνο στα καλά που εσύ είδες γιατί μόνο αυτά σου έδειχναν και δεν είχες ιντερνετ να ψάξεις;

Επίσης κάτι τέτοια δίνουν πάτημα για @@ σε φάση "Η χούντα έφτιαξε δρόμους".

edit δεν εννοώ να διαγράψουμε την υπαρξή του, ή την νοσταλγία μας, αλλά να βάζουμε και κάποια στοπ κάπου.

Ρε Νίτρο, μη λέμε μαλακίες. Το ότι ένα παιδάκι μπορεί να θαυμάζει έναν σόουμαν ή καλλιτέχνη, δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσει απαραίτητα τον τρόπο ζωής του. Και επειδή το έκανα να φαίνεται σαν η εξαίρεση στον κανόνα να το ξεκαθαρίσω :
ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Πόσοι από μας παίζαμε με κουκλάκια του WWF/WWE, videogames ή βλέπαμε τις γαμάτες σειρές (American Gladiator και 1-2 άλλες - θυμάται κανείς ονόματα για τις άλλες;;;);
Όλοι σχεδόν. Πόσοι γίναμε ντερέκια ή κουμπώνουμε κρεατίνες επειδή τους προσκυνούσαμε; Εγώ από 4-5 χρονών που τα βλεπα μέχρι τα 7-8 που τα παίζαν στην τηλεόραση, ποτέ δεν πήρα αναβολικά ή έστω ήμουν τακτικός θαμώνας σε γυμναστήριο. Και κανείς απ' τους συγγενείς/γνωστούς μου. Και τους έβλεπα ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτόν τον λόγο, όχι για να ακούσω τη θεωρία τους στα πολιτικά.
Με τα ιδεολογικά λοιπόν, αντίστοιχα έχουμε το ίδιο πράγμα. Είναι η φάση που λες «Ρε φίλε, εσύ απλά είσαι εδώ για να μας διασκεδάσεις, τι κάθεσαι και μου μιλάς για πολιτικά σε εκπομπή με πάλη». Αν το κάναν αυτό, θα πεφτε ντομάτα.

Δεν το κανε όμως. Η μόνη φορά που βγήκε να μιλήσει για πολιτικά ήταν στο διάστημα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ. Μίλησε «in-character», τα ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ με την εξαιρετική ομιλία του, και άντε να αναφέρθηκε 1-2 φορές ακόμα σε αυτό.

Πέρα απ τα πολιτικά λοιπόν, που ανάλογα με την φόλα που χει φάει ο καθένας (όπως και με κάθε θέμα άλλωστε), συμφωνεί ή διαφωνεί, το μόνο κακό που είχα ακούσει για τον Hulk Hogan είναι ότι είχε κάνει κάποια ρουφιανιά/πουστιά με κάτι συμβόλαια στο επάγγελμα του.

Από την άλλη έχουν βγει κι άλλοι πολλοί και έχουν πει, «μίλησε στην κόρη μου που ήταν άρρωστη, χωρίς κάποιο αντάλλαγμα» κ.α.

Το να κρίνω έναν άνθρωπο που ουδέποτε έχω συζητήσει μαζί του, από ότι ακούω από τρίτους άκυρους που ίσως έχουν συμφέροντα, δεν είναι υγιές.

Ή μήπως τελικά τόσο καιρό έχουν δίκιο τα ΜΜΕ και ο Μητσοτάκης πράττει ορθά; (πάντα ήμασταν στη σωστή πλευρά της ιστορίας) :ROFLMAO:

2ο Αντιπαράδειγμα : Ο Neil Young έχει βγάλει φοβερά άλπουμς και τον προσκυνώ. Όταν πεθάνει, θα πω RIP και θα εκτιμήσω το έργο του, παρόλο που έχει φάει αρκετή πλύση ο άνθρωπος σε σημείο που απλά αναπαράγει τις γελοιότητες που ακούει σαν NPC (όπως και ο drummer των Doors).

ναι αλλά αν τον έχεις για πρότυπο θα τον δει για πρότυπο το παιδάκι σου που πλέον μπορεί πολύ εύκολα να δει και τι βόθρος ήταν. Τι επιρροή θα έχει αυτό τότε και πως νομίζεις ότι μπορείς να περιορίσεις μόνο στα καλά που εσύ είδες γιατί μόνο αυτά σου έδειχναν και δεν είχες ιντερνετ να ψάξεις;

Επίσης κάτι τέτοια δίνουν πάτημα για @@ σε φάση "Η χούντα έφτιαξε δρόμους".

edit δεν εννοώ να διαγράψουμε την υπαρξή του, ή την νοσταλγία μας, αλλά να βάζουμε και κάποια στοπ κάπου.
Ποιό παιδί ακολουθεί τους παιδικούς ήρωες των γονιών του; Θα δημιουργήσει/ακολουθήσει τους δικούς του. Ο πατέρας μου μού έλεγε για τον Πελέ κι εγώ του έλεγα ποιός Πελέ ο Μαραντόνα είναι ο θεός επί γης. Κανείς απ' όλους αυτούς που είχαμε ως "ήρωες" δεν ήταν χωρίς ελαττώματα. Άλλοι με μεγαλύτερα κι άλλοι με μικρότερα.

Οι περισσότεροι απ' αυτούς έπαιρναν αγάπη από τους φανς και δεν έδιναν στους δικούς τους ανθρώπους.

τα ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ με την εξαιρετική ομιλία του

Εν τω μεταξύ, η ομιλία:
🤦‍♂️

Κάτι ανάμεσα σε Idiocracy και circle-jerking βγάζει.

Εν τω μεταξύ, η ομιλία:
🤦‍♂️

Κάτι ανάμεσα σε Idiocracy και circle-jerking βγάζει.

Το κομμάτι ότι ήταν in-character που έγραψα το είδες; ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αφού ήταν στον χαρακτήρα των Shows και θα έμοιαζε με τον χαρακτήρα του Terry Crews στο idiocracy (ο οποίος όμως ήταν ένα κράμα από χαρακτήρες του WWF, όπως ο Hulk Hogan, οπότε δεν αντέγραψε κάποιον). Το χε πει και ο Admiral τότε αν θυμάμαι καλά.
Σημασία έχει πόσο αντίκτυπο και πόση ΓΑΜΑΤΟΣΥΝΗ βγάζει αυτός ο λόγος που έβγαλε. Πόσο σε πωρώνει.

Με το «Circle-jerking» απλά γελάω. Πας σε συγκεντρώσεις που αφορούν συγκεκριμένο κόμμα και συγκεκριμένο πρόεδρο και περιμένεις να μιλάνε για το πόσο σκατά άνθρωπος είναι ο υποψήφιος πρόεδρος;
Αν από την άλλη θες κάποιον να απαριθμεί στατιστικά στοιχεία και αριθμούς για το ΑΕΠ, προσλαμβάνεις έναν χαρτογιακά με γραβατούλα και ένα καλό χειριστήριο για το Power-Point.

Ο Hulk Hogan ήταν ξεκάθαρα για να σε πωρώσει με την ομιλία του και το πέτυχε. Αν τον είχα 25η Μαρτίου το 3019 του Τρίτου Έτους μπροστά από την Mordor να δίνει αυτή την ομιλία, εγώ θα μπαινα καρφωμένος μέσα για επίθεση.

Αν από την άλλη τον είχα για φίλο, πάλι μου φαίνεται αγαπητός και αραχτός :

Να μην μαλώνετε, να είστε αγαπημένα.

Όταν σχολάσω το μεσημέρι θα πάω να κάνω μαραθώνιο ταινιών του Μελ Μπούκς φορώντας καφίγια και σώβρακο έτσι, για την αλητεία επειδή είναι Εβραίος.

Μετά θα βάλω να παίξει το Bark at the moon παρόλο που η Σάρον δεν επέτρεπε στον Jake Lee να βάζει το όνομα του στα τραγούδια του για να μην παίρνει λεφτά από τα δικαιώματα με την σύμφωνη γνώμη του Όζυ.

Όλο αυτό μου θυμίζει το " η Αμερική είναι όλα τα κακά του κόσμου" των 80s-90's που αναλύαμε πίνωντας κοακόλα μέσα σε Levis 501 και έχωντας δει όοοολες τις ταινιάρες του χόλιγουντ τότε.

Οι ήρωες των παιδοεφηβικών μας χρόνων ήταν ήρωες ακριβώς επειδή δεν κάναμε καμία σύνδεση των πιστεύω μας με τις δικές τους ηθικές ή ανήθικες αξίες. Βασικά παραμένουν ακόμα ήρωες ακριβώς επειδή προσωπικά μιλώντας, στα παπάρια μου. Κοινώς η μαγεία του τότε δεν χάνεται.

Last edited:
Συγγνώμη Epitaph, αλλά αν βγει πχ ο Viggo Mortensen σε συγκέντρωση των Δημοκρατικών "in-character" ως Aragorn και λέει για τότε που νίκησαν τον Sauron, τότε πρώτος θα πω "τι μαλακίες κάνουν".

Συγγνώμη Epitaph, αλλά αν βγει πχ ο Viggo Mortensen σε συγκέντρωση των Δημοκρατικών "in-character" ως Aragorn και λέει για τότε που νίκησαν τον Sauron, τότε πρώτος θα πω "τι μαλακίες κάνουν".
Θα το πεις γιατί δεν έχεις όραμα και φαντασία! Μακάρι να τον βλέπαμε να κάνει charge κρατώντας το anduril προς μερικά πολιτικά "orc" που κυκλοφορούν ελεύθερα

Εμένα αγαπητέ, αν βγει και βγάλει τέτοιο λόγο και πει πράγματα τα οποία ισχύουν με έξυπνο τρόπο, θα το ευχαριστηθώ και αναλόγως ίσως του βγάλω και το καπέλο.

Όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση, την περίσταση, την ερμηνεία και τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας.

Anywyay, είδα και 2 σχετικά βιντεάκια για το για ποιο λόγο λέγαν τον Hulk Hogan ρατσιστή. Παπαριά μου φαίνεται η όλη φάση και σχετικά εκτός πλαισίου το όλο περιστατικό.
Πιο άσχημη είναι η κατηγορία πως «γάμησε την ένωση των παλαιστών» παρά αυτό. Αλλά σε τέτοιους καιρούς ζούμε.

Back