New year resolutions (Gaming Edition)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αλλά έχει και αρκετά που ναι 1-2 ώρες. Αν παίζεις (ακολουθούν πρόχειρα μαθηματικά) κάνα 8ωρο τη μέρα, βγάζεις καμιά εκατοσταριά 30ωρα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ο μέσος όρος αυτών που παίζει να είναι παραπάνω. Κι αν είναι η δουλειά σου, όπως υποθέτω είναι του συγκεκριμένου, και θες κάθε χρόνο να βγάζεις βιντεάκι για τα 100+ παιχνίδια που έπαιξες τη χρονιά που πέρασε, ε τότε γίνεται. Δεν είχα και τόσα games σαν φοιτητής να σου έλεγα με αποδείξεις ότι γίνεται. Αν και μάλλον manager θα έπαιζα όλη μέρα.

Ήρθε η ώρα της λίστας, μόλις τέλειωσα το τελευταίο παιχνίδι για φέτο και ήταν και το νούμερο 25 (σίγουρα ρεκόρ προσωπικό
:beers:
)
άντε του χρόνου στοχεύω στα 26.
Ακόμη μια φανταστική χρονιά για μένα (έχω χάσει το μέτρημα) ακολουθεί η σειρά που παίχτηκαν και τερματίστηκαν.

1. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak (εξαιρετική αρχή ενός νέου arc μιας αγαπημένης σειράς πλέον, αν όχι the αγαπημένη. Η λίστα κλείνει και με το σίκουελ, καθώς και το τρίτο μέρος του arc βγαίνει και θα παιχτεί σε 15 μέρες, οπότε πολύ μου αρέσει η full circle φάση)
  2. Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii ( ακόμα ένα εξαιρετικό spinoff-όχι main entry- δεν ξέρω, μάλλον λατρεύω οτιδήποτε κάνει η rgg, sue me. Γκόρο φάκιν Μάτζιμα, you fucking legend.
  3. - 11)

1. Ys Μην τα γράφω ένα ένα, μετά τα Trails ήταν θέμα χρόνου να βουτήξουμε και στο σύμπαν του YS της Falcom, παίζοντας 9 παιχνίδια σερί. Εδώ έχουμε έμφαση στο gameplay και στην κυρίως αυτοτελή περιπέτεια ενός πρωταγωνιστή, σε αντίθεση με τα Trails που έχουμε το ακριβώς ανάποδο. Τα καταφχαριστήθηκα και αυτά, πολύ fun και wholesome περιπέτειες.
  2. Clair Obscur: Expedition 33 ε, @τιναπεις. GOTY με συνοπτικές διαδικασίες
  3. YS IX: Monstrum Nox Τέλος τα YS, στην αναμονή πλέον για το επόμενο entry.
  4. Fire Emblem: Three Houses Καλό και ποιοτικό γράψιμο, αλλά λόγω του hype που είχα φάει από γνωστούς και αγνώστους το περίμενα να με στείλει αδιάβαστο, κάτι που δεν έκανε καθώς σε καμπόσα σημεία βαρέθηκα λίγο, και τις μάχες και την ιστορία και όλα. Μια χαρά ήταν γενικά, αλλά δεν ξέρω, περίμενα κάτι διαφορετικό υποθέτω.
  5. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Υπέροχο. Εξαιρετικό premise, γαμηστερα cutscenes.
  6. Xenoblade Chronicles 2 Σίγουρα το πιο αδύναμο της τριλογίας για μένα.
  7. Abiotic Factor Εξαιρετική εμπειρία, παίχτηκε coop με φιλαράκι, το φχαριστηθήκαμε φουλ. Subnautica (<3) meets Half-Life, πλυ ωραία ιδέα και υλοποίηση, και απ’ τους καλύτερους indie τίτλους που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Absolute Science.
  8. Trails in the Sky 1st Chapter Ριμέικ του πρώτου Trails. Απίστευτο και ουσιαστικό ριμέικ. μερικά hiccups από δω και από κει, κυρίως στο localization, αλλά τίποτα το φοβερό πέρα από αυτό. Χαλαρά το GOTY μου, αν δεν υπήρχε το Εκλαιράκι.
  9. Absolum @τιναπεις, Υπέροχο roguelike brawl/beatmup
  10. Ys vs. Trails in the Sky: Alternative Saga What is this, a crossover episode?
  11. DRAGON QUEST III HD-2D Remake Δεύτερο DQ που παίζω, μετά το υπέροχο 11, πέρασα πολύ όμορφα, και περιμένουν της σειρά τους τα 1 και 2 για να ολοκληρωθεί η τριλογία.
  12. Xenoblade Chronicles 3 Σίγουρα το καλύτερο απ’ τα τρία. Φανταστικό storytelling, ωραίοι χαρακτήρες και κόσμος. Ορισμένες στιγμές ειδικά, ήταν μαγεία. Και πολύ ωραίο τέλος. Και δεν έχω πιάσει ακόμα και το expansion, λογικά δεν αργεί.
  13. Dispatch @τιναπεις, νταξ, δεν είναι τεράστιο, αλλά παίχτηκε σε κανά τριήμερο ξέρω γω. Πολύ γαμάτο, αυτό που κάνει και θέλει να πει το κάνει τέλεια. Animation και voice acting, τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν συναντάμε και συχνά. Ανυπομονώ για οτιδήποτε κάνει μετά η ομάδα, είτε συνέχεια, είτε η σύμπραξη με το Critical Role, είτε οτιδήποτε. Ανυπομονώ.
  14. Octopath Traveler Πολύ περίεργη φάση το παιχνίδι, και ανάμεικτα συναισθήματα γενικότερα. Πρώτη φορά παίζω κάτι που δεν έχει main quest ή main story, αλλά μικρά και πολλά… side quests. That was weird. Θα παιχτούν και τα επόμενα, καθαρά από περιέργεια, αλλά αν είναι στην ίδια φάση, δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσουν.
  15. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak 2 Ωραίο και το σίκουελ, αλλά η σειρά έχει δώσει τόσες στιγμές και παιχνιδάρες, που δυστυχώς αυτό κατατάσσεται σε μέση ή κάτω απ’ τη μέση στις προτιμήσεις μου. Ελπίζω να πάρει τα πάνω της και πάλι η σειρά με το επόμενο.

Άντε, καλό gaming εύχομαι να έχουμε και του χρόνου. Με η χωρίς HL3 ή star citizen ξέρω, who the fuck cares, υγεία να έχουμε να μειώνεται το μπακλογκ.
:beers:

Φετος επαιξα καιΤερμιατισα 20 παιχνιδια κει μενουν να τερματισω αλλα 3 ταAssasin creed shadows kingom hearts deep drop distance και shadows o the damned. Eλπιζω να καταφερω να τερματισω εστω ενα απο αυτα τις επομενες μερες πριν το τελος της χρονιας. Ηδη εχω αποφασισει τι παιχνιδια θα παιξω τους επομενους μηνες.
Επαιξα
Hell blade 2 Το πρωτο παιχνιδι για φετος και ηταν χαλια. Την περισσοτερη ωρα απλα περπατας.
Sniper Elite Resistance. Εσφαξα αγριως ολους τους Γερμανους. Παιχνιδαρα οπως και τα προηγουμενα της σειρας.
Yakuza pirate in Hawai. Παιχνιδι για Γιαπωνεζους αρχοντες εγκληματικες σαν εμενα. Τελειο! Για πρωτη φορα σε yakyza πολεμαμε τους εχθρουςκαι με σπαθια οπως εγω και οι ninja μου δηλαδη!
Star Wars Outlaws: Γκομεναρα η Key . Πολυ δραση και γραφικαρες σε ultra 1440p με ultra ray traciing και FSR. Απο τα καλυτερα star wars!
Sack boy a big adventure; Βλακεια ειναι δεν μου αρεσει γιατι την περισσοτερη ωρα πρεπει να ψαχνεςι να μαζευεις κατι μαγικες σφαιρες γιαν α ξεκλειδωνεις τις επομενες πιστες. Δεν ειναι μονο δραση.
The Last Of us 2. Γκομεναρα και αυτη η Ellie αν και μου αρεσει περισσοτερο η Kay. Πολυ βια και αγρια σφαφη ζομπι! Γραφικαρες σε ultra 1440p 60 fps(χωρις FSR αφου δεν εχει ray traing).
Dead Island 2 Οπως και το last of us επισης αγρια σφαγη ζομπι με γραφικαρες σε ultra 1440p 60 fps χωρις FSR. Πολυ καλο το οτι μπορουμε να κοβουμε τα χερια και τα ποδια των ζομπι και μονο να τα σφαζουμε.
Dinsey ilusion island
Asterigos curse of the stars
South of the Mid Night
Nija gaiden rage bound Φοβερο για αρχονες αρχηγουςn inja οπως εγω. Πολυ δυσκολο ακομα και στο easy και μονο ninja οπως εγω μπορουν να το τερματισουν.
Dead RISING REMAKE
Spider Man 2
Robocop unfinished business
Smurfs Dream
Asterix and obelix mission babylon
DOOM DARK AGES Το καλυτερο παιχνιδι δρασης και καλυτεοo FPS για φετος. Τρελη βιακ αι ασταματητη δραση οπως ολα τα DOOM Ενα παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν!
Spiderman 2. Καλυτερο απο τα 2 προηγφουμενα του 2022. Πολυ ξυλο και δραση με γραφικαρες σε very high 1440p 60 fps me FSR.
Shnobi art of vegeance. Οπως και το NINJA GAIDEN RAGEBOUND ενα παιχνιδι που ολοι οι ninja πρεπει να παιξουν. Γραφικαρες και πολυ αιμα και βια!

Τι έπαιξα

* Detroit Become Human
* Wasteland 3
* Robocop Rogue City
* Echo Point Nova
* Pillars of Eternity 1&2
* CS2
* Borderlands 2 co-op
* Helldivers 2
* Subnautica & Below Zero
* ATOMINE
* DLC Quest
* BRAZILIAN DRUG DEALER 3: I OPENED A PORTAL TO HELL IN THE FAVELA TRYING TO REVIVE MIT AIA I NEED TO CLOSE IT
* STRAFTAT

Τι θέλω να παίξω το 2026

* XCOM 2
* Divinity Original Sin 2
* LA Noire
* Black Mesa
* Titanfall 2 campaign
* DOOM Eternal

Απο νέες κυκλοφορίες δεν υπάρχει κάτι που να μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής

Το 2025 πήγε καλύτερα από πέρσι, χωρίς όμως να τερματίσω/παίξω όσα παιχνίδια είχα βάλει ως "στόχο" στην αρχή του έτους.

Παιχνίδια που έπαιξα για πρώτη φορά και τα τερμάτισα:

- Tomb Raider Survival Trilogy (TR, RotTR, SotTR)
- Beyond Two Souls
- Stray
- Kathy Rain: Director's Cut
- Stasis
- Indika
- Being A DiK

Παιχνίδια που έπαιξα για πρώτη φορά, αλλά για διάφορους λόγους τα παράτησα στην μέση:

- 35ΜΜ
- Kholat
- Baldur's Gate 3

Παιχνίδια που έχω παίξει στο παρλελθόν και ξανα ασχολήθηκα μαζί τους και αυτή τη χρονιά:

- LotRO
- Slay the Spire
- The Longest Journey
- FM 24
- Skyrim
- Subsistence
- Valheim

Στόχους για το 2026 δεν βάζω, μιας και ποτέ δεν τους πιάνω. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Για το 2026 θελω να παιξω
Ninja gaiden 4 Stelalr blade Mafia the Old country Captain Blood Yakuza kiwami 3 Marvel cosmic invansion Pragmata Pacman world repack 2 Residen evil Requim Romeo is a Dead Man Indiana Jones Dying Light The Beast Lego Batman Legend of the Dark Kningt Silent hill F Onimuasha way of the sword rise of the ronin Tomb Raider Legacy of Atlantis 007 Kingom hearts 3 1943 Hydra Gears of war e day Borderlands 4 Grand theft auto V Enhanced Painkiller Metal EdenOuterworlds 2 Metal gear 3 delta Vampire bloodlienes 2 Revenge of the Savage planet Gears of war reloaded Halo campgain Evolved Avowed Unknown 9 Slitterhead. Ξερω οτι ειναι αδυνατον να τα παιξω ολα αυτα τοσο γρηγορα αρα καποοια θα πανε σιγουρα για αργοτερα.

Φέτος ξεκίνησα και τελείωσα BG 3 (3 playthrough) , this is the police 1+2 και είμαι στα τελειώματα του kcd1. Κακή χρονιά για εμένα καθώς μεγάλος φόρτος εργασίας δεν μου επέτρεψε να ασχοληθώ πολύ.
Σαν απολογισμός πάντως και παρόλο τα παιχνίδια που έπαιξα ήταν πολύ καλά, νομίζω ότι τo WOTR της προηγούμενης χρονιάς εξακολουθεί να είναι από της καλύτερης gaming εμπειρίες μου που τα φετινά δεν κατάφεραν να φτάσουν.
Στόχος για την νέα χρονιά το Clair Obscur Expedition 33 αμέσως μετά το kcd1 και βλέπουμε. Ίσως outer world 1. Μεγάλος πόθος rogue trader εάν όμως τελειώσει ο κύκλος των dlc του

ήταν θέμα χρόνου να βουτήξουμε και στο σύμπαν του YS της Falcom
Ναι αλλά για το Ys V δε λέτε!

War of the Ring? Ο Έλλιον θα ήταν σύμφωνος Μπράβο δε σε είχα για βαρύ επιτραπεζά (sic), παρόλο που είσαι του τιμπί.

:trollface:

Με τη σειρά μου, κι εγώ αναμενόμενα τελείωσα λιγότερα λόγω εξελίξεων στη δουλειά, gym, αλλά και επένδυση χρόνου στο προαναφερθέν χόμπι.
Έχω τα 2 πρώτα Ys που θα ήθελα να τελειώσω μέσα στη χρονιά (το πρώτο σίγουρα βγαίνει - είμαι μετά τη μέση) και οπωσδήποτε το Silksong καθώς με απασχολεί εδώ και κάνα τρίμηνο και ευτυχώς του ξαναέδωσα την απαιτούμενη προσοχή, σκούπισα ξανά το 75-80% του χάρτη, και το main objective είναι ουσιαστικά 2 βήματα πριν την τελική αναμέτρηση.

Το 2025 έπαιξα πολύ λιγότερα παιχνίδια από όσα υπολόγισα αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο σίγουρα το ποσό λάτρεψα όσα έπαιξα προσπαθώντας να κανω τα πάντα σε αυτά και κυρίως η αναπάντεχη απόκτηση του Switch της αδερφής μου. Μου έκατσαν και τρομερά deals από φίλο στη πορεία, βρέθηκα με μια μεγάλη συλλογή τοπ παιχνιδιών σε Switch, ps5, pc. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις ώρες που περνάω με παραγωγή μουσικής, γράψιμο στίχων, djing και μαθήματα πιάνου και πάλι καλά να λέμε.

Έπαιξα και τερμάτισα λοιπόν

Castlevania Symphony of the night HD (PS5)
Pokemon Y (3DS)
Pokemon Scarlet (Switch)
Shadowverse Champion's Battle (Switch)
Cyberpunk 2077 (Steam)
Bleach Brave Souls (PS4) - πλατίνα
Efootball (PS5) - πλατίνα

Τι σκοπεύω να παίξω το 2026 γενικώς

Nier Automata
Hogwarts Legacy
Death Stranding
Hellblade 2
Lies of P
Lords of the Fallen
Nioh 2
Jedi Survivor
Kena
Surge 2
Resident Evil 4 Remake
Όλο το franchise Remnant
Robocop
Alan Wake 2
Alone in the dark
Horizon Zero Dawn
Uncharted Legacy of Thieves Collection
God of War
Super Mario 3D World
Xenoblades Trilogy
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Final Fantasy XVI
Crisis Core Reunion
Ghost of Tsusima
Returnal
Το expansion του Elden Ring
Read Dead Redemption 2
Medievil
The Last Guardian

Να κάνω resume τα

Read Dead Redemption
Mass Effect 2
Days Gone
Armored Core VI
Final Fantasy XV
Lighting Returns
Pokémon Shield
Pokémon Arceus
Super Mario Odyssey
Diablo 4
Last of Us 2
Hades
Dead Cells
Shadow of the Tomb Raider
Evil Within 2
Hollow Knight

Γενικά αμέτρητα άλλα και στα τρία συστήματα. Χωρίς καν να αναφέρω fighting games που αυτά πάντα είναι στην εξίσωση. Στο switch ειδικά γίνεται της κακομοιρας που αγόρασα πολλά ψηφιακά σε χώμα τιμές για να παίξω πολλά που βολεύουν καλύτερα εκεί

Last edited:
Σας ζηλεύω να πω την αλήθεια, η χρονιά μου ήταν πτωχή γενικά.

Έχω ρίξει άπειρες ώρες στο R36S, το τρελό είναι ότι δεν τις έχω ρίξει παίζοντας, είναι πολύ λιγότερες αυτές οι ώρες, αλλά στο να μονταρω την συσκευή και το OS και να ψάχνω τις ατελείωτες λίστες των ROMs που ήρθαν πακέτο και άλλες roms ανά τα ιντερνέτια, να ξεκινάω παιχνίδια για λίγο, να ζεσταίνομαι από τις αναμνήσεις και να τα κλείνω πριν σπάσω το εξαιρετικό αυτό μοτοράκι στα 2 από τα νεύρα μου.
Με το θεό ΠΩΣ παίζαμε; ΠΩΣ;
Αυτό πάντως συνεχίζει ακόμα, ψάχνω παιχνίδια, θυμάμαι τα παλιά, τα ξεκινάω, γμτχμ τι είναι αυτό, επόμενη ανάμνηση κτλ. ΟΚ κάποια είναι ακόμα μια χαρά, κυρίως τα platformers.

Από εκεί και πέρα στα του βασικού,
ακόμα παλεύω το pathfinder, ίσως καταφέρω να το τελειώσω τώρα στις γιορτές που ξεκλέβω λίγες ώρες μόλις κοιμηθεί ο μικρός το βράδυ (ευτυχώς πήραμε πλυντήριο πιάτων και ελευθερώθηκα...),
έχω ρίξει αρκετό χρόνο στο Against the storm που είναι υπέροχο, αλλά κουράζει για να ασχοληθείς πολύ μαζί του, δηλαδή οκ μπορούσε να έχει το ίδιο ενδιαφέρον και με τα μισά κτήρια... δεν το έχω παρατήσει πάντως, απλά κάνω διαλείμματα.

Συνεχίζω να κόβω βόλτες στο NMS να τσεκάρω τα νεότερα updates, σίγουρα πρέπει να ξεκινήσω ένα καινούργιο save σε κάποια φάση να τα χαρώ καλύτερα.

Για κάποιο λόγο αποφάσισα να σβήσω τα saves you defense grid και παίζω πάλι σε διάφορες φάσεις τα πάντα από την αρχή, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχω πλέον τις ίδιες αντοχές και υπομονή.

Επίσης έπαιξα αρκετό Doom το παλιό το ορθόδοξο, βοήθησε το remaster να πω την αλήθεια. Δεν έχω σε καμία περίπτωση τελειώσει μαζί του αλλά έβγαινε πολύ νεράκι θα έλεγα στο Hurt me Plenty επίπεδο, μάλλον τόσα χρόνια FPS έσβησαν την όποια δυσκολία αντιμετώπιζα σαν παιδί που είχα παίξει πρώτη φορά.

Καλά σταθερά κάπου μέσα στο χρόνο λιώνω λίγο Civ5, αυτό ούτε τελειώνει, ούτε το βαριέμαι.

Ξεκίνησα και λίγο Silksong, θα δείξει πως θα πάει αυτό, σίγουρα με το joypad είναι πιο ευχάριστη η ενασχόληση μαζί του, αν μου σπάσει μπάλες όμως παρακάτω όπως αρκετοί αναφέρατε φοβάμαι θα το αφήσω.

Nitro μια χαρά σε βρίσκω. Νο man's sky πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ νεο playthrough

Το 2025 έπαιξα πολύ λιγότερα παιχνίδια από όσα υπολόγισα αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο σίγουρα το ποσό λάτρεψα όσα έπαιξα προσπαθώντας να κανω τα πάντα σε αυτά και κυρίως η αναπάντεχη απόκτηση του Switch της αδερφής μου. Μου έκατσαν και τρομερά deals από φίλο στη πορεία, βρέθηκα με μια μεγάλη συλλογή τοπ παιχνιδιών σε Switch, ps5, pc. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις ώρες που περνάω με παραγωγή μουσικής, γράψιμο στίχων, djing και μαθήματα πιάνου και πάλι καλά να λέμε.

Έπαιξα και τερμάτισα λοιπόν

Castlevania Symphony of the night HD (PS5)
Pokemon Y (3DS)
Pokemon Scarlet (Switch)
Shadowverse Champion's Battle (Switch)
Cyberpunk 2077 (Steam)
Bleach Brave Souls (PS4) - πλατίνα
Efootball (PS5) - πλατίνα

Τι σκοπεύω να παίξω το 2026 γενικώς

Nier Automata
Hogwarts Legacy
Death Stranding
Hellblade 2
Lies of P
Lords of the Fallen
Nioh 2
Jedi Survivor
Kena
Surge 2
Resident Evil 4 Remake
Όλο το franchise Remnant
Robocop
Alan Wake 2
Alone in the dark
Horizon Zero Dawn
Uncharted Legacy of Thieves Collection
God of War
Super Mario 3D World
Xenoblades Trilogy
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Final Fantasy XVI
Crisis Core Reunion
Ghost of Tsusima
Returnal
Το expansion του Elden Ring
Read Dead Redemption 2
Medievil
The Last Guardian

Να κάνω resume τα

Read Dead Redemption
Mass Effect 2
Days Gone
Armored Core VI
Final Fantasy XV
Lighting Returns
Pokémon Shield
Pokémon Arceus
Super Mario Odyssey
Diablo 4
Last of Us 2
Hades
Dead Cells
Shadow of the Tomb Raider
Evil Within 2
Hollow Knight

Γενικά αμέτρητα άλλα και στα τρία συστήματα. Χωρίς καν να αναφέρω fighting games που αυτά πάντα είναι στην εξίσωση. Στο switch ειδικά γίνεται της κακομοιρας που αγόρασα πολλά ψηφιακά σε χώμα τιμές για να παίξω πολλά που βολεύουν καλύτερα εκεί
Τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω παιξει
Νier automata Hogawads legacy hell blade 2 Death Stranding Jedi survivor kena resident evil 4 remake τα 2 robocop και τα 2 horizon uncharted legacy of thieves collection god of war και god of tushima. Ολα παιχνιδαρες εκτος απο τα hellblade 2 κσι death stranding 2 που την περισσοτερη ωρα περπατας και εχουν λιγη δραση. Να αλαλξεις και καρτα γραφικων για να τα ευχαριστηθεις σε 1440p ultra 60 fps οπως εγωη ακομα καλυτερα 4κ ultra 60 fps

Θα βάλω πάνω πάνω τι θέλω να παίξω για το 2026, μη σας κουράζω, και μετά ακολουθεί η περσινή λίστα και τι σκατά κάναμε.

Of Ash and Steel
Tainted Grail Fall of Avalon
Outer Worlds 2
WH40k Rogue Trader
Indiana Jones and the Great Circle
Chronicles of Sagrea
WoW TBC
LOTRO

AN ΒΓΟΥΝ εννοείται τα παρακάτω:
GOTHIC REMAKE
End of Eden
Sword Hero
Asterfel
Forsaken Realms: Vahrin's Call
The Vernyhorn
Ardenfall
Exodus™️
Queen's Domain
Star Trek Voyager Across the Unknown

Aπό τη περσινή λίστα έχουμε τα παρακάτω. Κίτρινο όσα τα αφήσαμε στη πορεία, είτε προσωρινά είτε όχι, πράσινο όσα τα παίξαμε ικανοποιητικά ή τα τερματίσαμε κιόλας, κόκκινο όσα τελικά δε παίξαμε.

Για το 2025 θέλω να τερματίσω/ασχοληθώ εκτενώς με τα παρακάτω (θα γράψω πρώτα τα low-requirements γκέμια που τα σηκώνει το laptop, ε και μετά αν μαζευτούν φράγκα και κάνω restore/upgrade/replace του πισιού θα παίξω και τα πιο βαριά).

WoW classic (στόχος είναι να πάμε 60 και να ντυθούμε για να είμαστε έτοιμοι για το άλμα σε TBC που έρχεται φέτος)
πήγαμε και ντυθήκαμε, αλλά η υπόλοιπη παρέα ξεκίνησαν στον pvp server και θα ξαναρχίσω όταν βγει το leveling boost μαζί με το ΤΒC. Άσε που έφαγα κόλλημα με LOTRO.
Sacred 2 (το ξεκίνησα ήδη, αλλά έφαγε pause λόγω του WoW)
Arx Fatalis

Drova Forsaken Kin (ήδη ξεκινημένο, επίσης σε pause)
Παιχνιδάρα το Drova, πολύ Gothic-like και immersive.
Nethergate Resurrection
Grim Dawn

1428 Shadows over Silesia
Έπαιξα όλο το prequel DLC που μου άρεσε πολύ. Το main game έχει λίγο πιο αργό pacing από ότι θα ήθελα και λίγο πιο adventurίστικους γρίφους από όσους αντέχει το πτωχό μυαλουδάκι μου.
Space Marine 2
Avowed
Mου άρεσε παρά τα ελαττώματα του. Πολύ διασκεδαστικό το καραμπίνα-build.
Gothic remake (αν βγει)
Baldur's Gate 3 (είχε φάει pause γιατί το είχα πειρατικό και εν τέλη θέλω να το αγοράσω)
Ότι και να πω είναι λίγο. Αριστούργημα, αλλά δε το απόλαυσα όσο ήθελα γιατί είχα φάει τρελά spoilers.
Outer Worlds 2
Kingdom Come Deliverance 2
Για εμένα αυτό ήταν το GOTY
Red Dead Redemption
ΠΟΛΥ ωραίο και το πρώτο παιχνίδι, και διασκεδαστικότατο το DLC με τα ζόμπια
Empire of the Ants
Trail of Ayash
Indiana Jones and the Great Circle

Πέρα από αυτά, τερματίσαμε ή ασχοληθήκαμε σε ικανοποιητικό βαθμό με τα παρακάτω που ΔΕΝ ήταν στη λίστα.
Robocop Rogue City
Shelter 2 + Paws
Shelter 3
LOTRO (μας ένοιαζε τουλάχιστον να μπούμε Μόρια και τελικά φτάσαμε μέχρι Dunland)
Neverwinter Nights 2
Titan Quest
Diablo 4
Age of Empires 4
No Man's Sky
Din's Legacy
Swordhaven Iron Conspiracy

Last edited:
Nitro μια χαρά σε βρίσκω. Νο man's sky πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ νεο playthrough
thanks αλλά είναι αυτό που έλεγα παλιότερα old man's gaming, που έβλεπα τον πατέρα ενός φίλου μου να παίζει ξανά και ξανά και ξανά Empire Earth, ενώ εμείς ξεπετάγαμε το ένα game μετά το άλλο σαν καραμέλες :p

Καλά να είναι όπου να 'ναι, έσκαγε τσιγάρο και άραζε.

Σε είχα πρωτοδεί νομίζω σε εξώφυλλο του pc master το μακρινό 2000 φεύγα. Έτρεξα και σε πήρα πειρατικό 4 σιντί αν δεν κάνω λάθος. Αμέτρητα new game που ποτέ δεν ξεπερνούσαν τις 10 ώρες. Σε αγόρασα ξανά στις 22 Ιουλίου 2022. Έπρεπε κάποια στιγμή να σε φτάσω στο τέλος. Τα κατάφερα σήμερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και ναι είναι το μοναδικό παιχνίδι που τερμάτισα για το 2025 (δύσκολη χρονιά).

Baldur's Gate 2

Ένα είναι το main quest κάθε χρονιά. Catch up με το Age of Empires 2.
Ιδανικά θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και τα Age of Mythology αλλά φευ...

Γενικά παλιατζουροκατάσταση και ελαφριά strategies μέχρι το τέλος του κόσμου.

Καλούτσικα τα πήγαμε φέτο, βγήκαν από το backlog κάποια heavy-hitters αλλά και ορισμένα "μικρότερα" games. Το σημαντικότερο: αρκετά από αυτά ήταν πολύ δυνατές gaming έμπειρες που θα θυμάμαι για καιρό.

Μερικά highlights:
GoW: Ragnarok - επικό, κινηματογραφικό, μπρουτάλ, λίγο κουραστικό σε ορισμένα σημεία λόγω του πιτσιρικά αλλά συνολικό πρόσημο πολύ θετικό
Tainted Grail: Conquest - κόλλημα μεγάλο, ξέχασα να το παρατήσω κι απλά έπαιζα runs στον αυτόματο σε κάποια φάση, ανέβασε το Fall of Avalon λίγο πιο πάνω στη wishlist
RoboCop (+DLC) - Μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ένα "σωστό" ΑΑ. Μεράκι, καλτιλα, απλό αλλά στιβαρό gameplay, χορταστικό χωρίς να κουράζει. Moar of this plz
Hades II - σας έχω ζαλίσει με δαύτο, αλλά 250+ ώρες καψιμο είναι αυτές. Καλά να 'μαστε να καούμε και στο 3 αν και όταν. Πήγαινε καρφί για GOTY αλλά ξαφνικά συνέβη....
Clair Obscur: Expedition 33 - Πάνω στη λήξη κλέβει το GOTY (sorry, Melinoe) χάρη κυρίως στους χαρακτήρες και το μεστό lore/σενάριο. Δεν το ολοκλήρωσα ακόμη, είμαι στο τελικό "σκούπισμα" αλλά με έχει μαγέψει το σκασμένο. Άρτιο σχεδόν σε όλους τους τομείς, δεν συμφωνώ απόλυτα με όλες τις διακρίσεις που έλαβε στα Game Awards αλλά ούτε του κακιώνω. Μακάρι να είχαμε κάθε χρόνο ένα τέτοιο (A)AA με καρδιά indie να γουστάρουμε

Και στον αντίποδα:
Silksong - Η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς για μένα. Αγοράστηκε day 1, έφαγε ragequit 2-3 βδομάδες πίκρας αργότερα. Μπορεί σκιλίσιου (sic), μπορεί κακό timing (καπάκια βγήκε το Hades II από early access), μπορεί γεροπαραξενιά, πάντως με τη Hornet δεν δέσαμε ποτέ. Δε βαριέσαι, welcome to the backlog, Poshanka

Δεν θα φτιάξω λίστα για του χρόνου, το μόνο που θέλω να παίξω ο κόσμος να χαλάσει είναι το Dispatch. Κυριολεκτικά έχω βαρεθει να ακούω διθυράμβους από ΟΛΟΥΣ.

Last edited:
Back