To EA FC 24 πραγματικά μας έκαψε πέρυσι (730 ώρες σταμάτησε το κοντέρ) παίζοντας από day one και ως εκ τούτου τερματίστηκαν λίγα παιχνίδια. Τουλάχιστον τον Μαίο έπεσε uninstall οριστικό και από τότε έχω επανέλθει στη λογική τερματισμού παιχνιδιών. Ειδικά από την αγορά του PS5 και έπειτα που παίζω εκεί τα αποκλειστικά του και στο PC όλα τα υπόλοιπα καλά
Tερματισμοί
Devil May Cry 5: Δεν μπορώ να πως τρελάθηκα με το συγκεκριμένο. Ενώ τα γραφικά ήταν απίστευτα αυτό το μπλέξιμο με τους χαρακτήρες να παίζεις μια με τον ένα μια με τον άλλο είχε σαν αποτέλεσμα να χάνεται το flow. Χαλάστηκα και που το παιχνίδι τελείωσε πάνω στο καλό
Bloodborne: Το απωθημένο χρόνων επιτέλους έφτασε στο τέλος του. Τι να πεις για αυτό το αριστούργημα πραγματικά. Δεν φανταζόμουν πως θα το λάτρευα τόσο πολύ και πως θα έμπαινε στην εξίσωση για καλύτερο παιχνίδι της From Ever. Πλατίνα έγινε όπως είναι λογικό και αγόρασα και βιβλία του Lovecraft από τη πώρωση!
Demon's Souls Remake: Μέσα στο 24 πλατίνιασα και το original. Το ίδιο έγινε και με το Remake, το οποίο είχε τα ίδια πάνω κάτω θετικά και αρνητικά με το προκάτοχο του. Κρίμα που δεν έκανε το remake η From για να βλέπαμε μια πιο γενναία προσπάθεια με ριζικές αλλαγές και προσθήκη ρε γαμώτο της περιοχής στη σπασμένη πέτρα.
Νioh: Το παιχνίδι που είχα χαρακτηρίσει σαν generic και βαρετό, έκανε τεράστιο κλικ στη 4η περιοχή ως δια μαγείας, έχει πέσει απίστευτο κάψιμο από τότε. Είμαι στο NG+. παλεύω παράλληλα να βγάλω τα DLC και με βλέπω να ασχολούμαι για πολύ καιρό ακόμα γιατί θέλω να δω και τι παίζει με The Abyss. Αριστούργημα εν τέλει, μοναδικό στο είδος του. Το αδίκησα αλλά φταίει και αυτό με τόσα νέα και περίπλοκα πράγματα που εισήγαγε στους μηχανισμούς του. Τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι!
Στόχοι 2025 (έως 2030 για να είμαστε ρεαλιστές)
Να τερματίσω τα παίχνιδια που θα παίξω για πρώτη φορά Nioh 2, Lies of P, Lords of the Fallen, Star Wars Jedi Survivor, Armored Core VI πρώτα απ'όλα και ότι καταφέρω από τα Cyberpunk 2077, Resident Evil 4 Remake, Callisto Protocol, Kena, God of War reboot, Fatal Frame Maiden of Black Water, Νier Automata, Death Stranding, Asterigos, Uncarted Legacy of Thieves Collection, The Surge 2, Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy XVI, Crisis Core Reunion, Ghost of Tsusima, Returnal, Red Dead Redemption 2, Last of Us 2, Wasteland 3, Torchlight 3 και να ξεκινήσω με τα Yakuza. Εννοείται να παίξω και το Shadow of the Erdtree expansion.
Aπό παιχνίδια μισοτελειωμένα πρέπει επιτέλους να τελείωσω τα Days Gone, Alan Wake, Catherine Full Body, God of War 2 HD, Persona 4 Golden, Final Fantasy XV, Shadow of the Tomb Raider, Broken Sword the Sleeping Dragon, Devil May Cry Reboot, Detroit Become Human, Lightning Returns, Pokemon Y & Red Dead Redemption.
Update - O Aη Βασίλης Λύγκας μου πήρε το Tekken 8. RIP plans