By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Ναι αλλά για το Ys V δε λέτε!ήταν θέμα χρόνου να βουτήξουμε και στο σύμπαν του YS της Falcom
War of the Ring?WOTR
Τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω παιξειΤο 2025 έπαιξα πολύ λιγότερα παιχνίδια από όσα υπολόγισα αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο σίγουρα το ποσό λάτρεψα όσα έπαιξα προσπαθώντας να κανω τα πάντα σε αυτά και κυρίως η αναπάντεχη απόκτηση του Switch της αδερφής μου. Μου έκατσαν και τρομερά deals από φίλο στη πορεία, βρέθηκα με μια μεγάλη συλλογή τοπ παιχνιδιών σε Switch, ps5, pc. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις ώρες που περνάω με παραγωγή μουσικής, γράψιμο στίχων, djing και μαθήματα πιάνου και πάλι καλά να λέμε.
Έπαιξα και τερμάτισα λοιπόν
Castlevania Symphony of the night HD (PS5)
Pokemon Y (3DS)
Pokemon Scarlet (Switch)
Shadowverse Champion's Battle (Switch)
Cyberpunk 2077 (Steam)
Bleach Brave Souls (PS4) - πλατίνα
Efootball (PS5) - πλατίνα
Τι σκοπεύω να παίξω το 2026 γενικώς
Nier Automata
Hogwarts Legacy
Death Stranding
Hellblade 2
Lies of P
Lords of the Fallen
Nioh 2
Jedi Survivor
Kena
Surge 2
Resident Evil 4 Remake
Όλο το franchise Remnant
Robocop
Alan Wake 2
Alone in the dark
Horizon Zero Dawn
Uncharted Legacy of Thieves Collection
God of War
Super Mario 3D World
Xenoblades Trilogy
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Final Fantasy XVI
Crisis Core Reunion
Ghost of Tsusima
Returnal
Το expansion του Elden Ring
Read Dead Redemption 2
Medievil
The Last Guardian
Να κάνω resume τα
Read Dead Redemption
Mass Effect 2
Days Gone
Armored Core VI
Final Fantasy XV
Lighting Returns
Pokémon Shield
Pokémon Arceus
Super Mario Odyssey
Diablo 4
Last of Us 2
Hades
Dead Cells
Shadow of the Tomb Raider
Evil Within 2
Hollow Knight
Γενικά αμέτρητα άλλα και στα τρία συστήματα. Χωρίς καν να αναφέρω fighting games που αυτά πάντα είναι στην εξίσωση. Στο switch ειδικά γίνεται της κακομοιρας που αγόρασα πολλά ψηφιακά σε χώμα τιμές για να παίξω πολλά που βολεύουν καλύτερα εκεί
πήγαμε και ντυθήκαμε, αλλά η υπόλοιπη παρέα ξεκίνησαν στον pvp server και θα ξαναρχίσω όταν βγει το leveling boost μαζί με το ΤΒC. Άσε που έφαγα κόλλημα με LOTRO.Για το 2025 θέλω να τερματίσω/ασχοληθώ εκτενώς με τα παρακάτω (θα γράψω πρώτα τα low-requirements γκέμια που τα σηκώνει το laptop, ε και μετά αν μαζευτούν φράγκα και κάνω restore/upgrade/replace του πισιού θα παίξω και τα πιο βαριά).
WoW classic (στόχος είναι να πάμε 60 και να ντυθούμε για να είμαστε έτοιμοι για το άλμα σε TBC που έρχεται φέτος)
Παιχνιδάρα το Drova, πολύ Gothic-like και immersive.Sacred 2 (το ξεκίνησα ήδη, αλλά έφαγε pause λόγω του WoW)
Arx Fatalis
Drova Forsaken Kin (ήδη ξεκινημένο, επίσης σε pause)
Έπαιξα όλο το prequel DLC που μου άρεσε πολύ. Το main game έχει λίγο πιο αργό pacing από ότι θα ήθελα και λίγο πιο adventurίστικους γρίφους από όσους αντέχει το πτωχό μυαλουδάκι μου.Nethergate Resurrection
Grim Dawn
1428 Shadows over Silesia
Mου άρεσε παρά τα ελαττώματα του. Πολύ διασκεδαστικό το καραμπίνα-build.Space Marine 2
Avowed
Ότι και να πω είναι λίγο. Αριστούργημα, αλλά δε το απόλαυσα όσο ήθελα γιατί είχα φάει τρελά spoilers.Gothic remake (αν βγει)
Baldur's Gate 3 (είχε φάει pause γιατί το είχα πειρατικό και εν τέλη θέλω να το αγοράσω)
Για εμένα αυτό ήταν το GOTYOuter Worlds 2
Kingdom Come Deliverance 2
ΠΟΛΥ ωραίο και το πρώτο παιχνίδι, και διασκεδαστικότατο το DLC με τα ζόμπιαRed Dead Redemption
Empire of the Ants
Trail of Ayash
Indiana Jones and the Great Circle
thanks αλλά είναι αυτό που έλεγα παλιότερα old man's gaming, που έβλεπα τον πατέρα ενός φίλου μου να παίζει ξανά και ξανά και ξανά Empire Earth, ενώ εμείς ξεπετάγαμε το ένα game μετά το άλλο σαν καραμέλεςNitro μια χαρά σε βρίσκω. Νο man's sky πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ νεο playthrough