jonirenicus13
Kraken
Δυστυχώς όχι, αλλιώς θα την είχα ολη τη σειρά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εξαιρετικός λόγος από μόνος του κατά τη γνώμη μου. Και οι περισσότερες B550 μητρικές έχουν καλύτερα thermals από όσες X570 έχουν λογικό κόστος.
Θα έλεγα για Περιφερειακά να μην κάνει το λάθος και πάρει οτιδήποτε άμεσα εργονομικό χωρίς να το δοκιμάσει. Ειδικά το ποντίκι. Έχει μεγάλη γκάμα η Razer (αν επιμένει εκεί) ας τα δει πρώτα πώς είναι στο χέρι του. Μην κάνει RSI από μικρό το παιδί.
EDIT: BTW, βγάζει και σώβρακα η Razer;
Θα διαφωνήσω. Περιφερειακα μόνο Logitech.Περιφερειακά μονο razer. Τώρα ποια συγκεκριμένα τα βρίσκουμε.
Επίσης jacket και backpack razer να μην ξεχάσουμε.
Δεν έχω πάρει ποτέ Razer για να συγκρίνω αλλά τα Logitech έχουν αποδειχθεί με μεγάλη διαφορά τα καλύτερα από τα άλλα που έχω πάρει.Θα διαφωνήσω. Περιφερειακα μόνο Logitech.
EDIT: BTW, βγάζει και σώβρακα η Razer;
οταν μπει στην συζητηση και το θεμα της καρεκλας, θα εχουμε 202κατι. Ο πιτσιρικας θα παραλαβει το pc με κουριερ απο την πυλη και θα τρεχουν τα σαλια του αλφαμιτη.
Πες στον πιτσιρικά να αφήσει τους fanboyσμους και να δει τις ανάγκες του. Το fanboy πρέπει να έχει και δικιά του τσέπη.
Δεν έχει ιδέα από PC, αλλά ότι θα πάρει Razer το ξέρει. Ε ρε τι σου κάνει το marketing...
Το fanboy πρέπει να έχει και δικιά του τσέπη.
Πριν περασω σε team razer ημουν πιστός στη logitech. Μέχρι ν' αρχισουν να παραδίδουν πνεύμα το ενα πισω απ' τ' άλλο, χωρίς να τους κανω βαριά χρήση. Και μόλις μου έμεινε το headset στα χέρια, απλά εριξα μαύρη πέτρα πίσω μου και δεν ξανασχοληθηκα μαζι της.Θα διαφωνήσω. Περιφερειακα μόνο Logitech.
Η razer cult λειτουργεί σαν πυραμίδα. Χρειαζόμαστε την τεράστια βάση για να τροφοδοτεί την κορυφή με προϊόντα που σέβονται ολους τους gamers, χωρις να κάνει διακρίσεις στο αν είσαι αριστερόχειρας για παράδειγμα.Δεν έχει ιδέα από PC, αλλά ότι θα πάρει Razer το ξέρει. Ε ρε τι σου κάνει το marketing...