@manofsorrows δεν πιστεύω ότι έκανες λάθος build, το πρώτο Blackguards είναι δύσκολο γενικά παιχνίδι με πολλές combat encounters που επιβιώνεις οριακά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν έχεις Gothics, Risens, Witchers (από 3rd person RPGs) να σε περιμένουν, εννοείται παίξε εκείνα πρώτα. Αν τα έχεις βγάλει εκείνα, τότε και βέβαια.χμ τώρα με έψησες μήπως και το κοιτάξω ξανά. Είχα κάνει μια προσπάθεια αλλά κάπου απλά το σταμάτησα.
χμ έχω Risen 3 στο περίμενε είναι η αλήθεια, αλλά δεν έχω ακουμπήσει τίποτα άλλο από Gothic/RisenΑν έχεις Gothics, Risens, Witchers (από 3rd person RPGs) να σε περιμένουν, εννοείται παίξε εκείνα πρώτα. Αν τα έχεις βγάλει εκείνα, τότε και βέβαια.
Για το πρώτο μπορείς να περιμένεις το remake. To 2o πρέπει να έχει κάποια enhancements αλλά μην περιμένεις ότι θα το κάνει να δείχνει 1ο χρόνια νεότερο. Το 3ο έχει γεράσει σαφώς καλύτερα στα γραφικά, αλλά δείχνει ότι είναι game του '06-'07. Αν το τσεκάρεις, μόνο με community patch.ναι απίθανο να αντέξω τόσο παλιά γραφικά
Ντάξει, είχε θέσει χαμηλά τον πύχη γενικότεραΊσως η καλύτερη ερμηνεία του kianu. Ever.
χωρις πολλα πολλα σε ολες του τις ταινιες φαινεται οτι καπου εχανε. στο cp απο την αλλη εδειξε καλο προσωπο. δεν το περιμενα να μου αρεσει σε va ρολο.Ντάξει, είχε θέσει χαμηλά τον πύχη γενικότεραΌσο και να τον πηγαίνω, δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ πως από ηθοποιία... eh... καλύτερα να συνεχίσει την πρακτική σκοποβολή μιας και την ξεκίνησε λόγω Wick.
Ξαναεπιασα το ροκελί. Ή αυτό έγινε πιο εύκολο ή εγώ έγινα καλύτερος επειδή απ'την τελευταία φορά που το έπιασα πήρα δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου![]()
έχω φάει ένα κόλλημα με το returnal άνευ προηγουμένου. Τώρα κανά δύο μέρες το παράτησα με το ζόρι γιατί έχει γίνει σκοπός ζωής να βγάλω το πρώτο bossείναι και rogue game και με το που κάνεις μλκ και χάσεις πάλι πίσω από την αρχή.
Tο κακό με το πρώτο boss είναι ότι το φτάνω πάντα λίγο πριν πέσει αλλά κάτι ταχύτατα spike mellee που είναι δύσκολο να τα αποφύγεις.
Γενικά στο game για να φτάσεις με αξιώσεις στο boss θα πρέπει να έχεις ανεβάσει το health σου, να έχεις βρει ένα αξιοπρεπές όπλο συν δύο συγκεκριμεα boost που είναι must για να μπορέσει να αντέξεις και να τον βγάλεις. Το κακό όμως με αυτά τα boost είναι ότι δεν βγαίνουν πάντα σε κάθε run η καλύτερα δεν ξέρεις που θα τα βρεις καθώς κάθε run είναι και διαφορετικό σε αλληλουχία του κόσμου από το προγηούμενο.
Με λίγα λόγια... Χαος![]()