Dark Archon
Mind-flayer

Προσωπικός γιατρός: Ένα εξάμηνο περιθώριο για να επιλέξουν οι πολίτες
Προσωπικός γιατρός: Ένα εξάμηνο περιθώριο για να επιλέξουν οι πολίτες
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έτσι είναι η στολή από τα κόμικς, τι να κάνουμε!
![]()
πφφ... τις κουζίνες στην απέξω; μόνο αυτό μπορούσα να αλλάξω. ίσως το ψυγείο στο χωριό; είναι Izola orignal από τα παλιά που σε σώζουν σε πυρηνική επίθεση![]()
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Οι συσκευές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της πλατφόρμας επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να αντικαταστήσουν μέχρι και τρεις παλιές συσκευές τουwww.newsbomb.gr
το έχω δει σε Renault 8, μετράει;![]()
H Ρωσία εθνικοποιεί το εργοστάσιο της Renault και αναβιώνει το Moskvitch
Μετά την αποχώρηση της Renault από τη Ρωσία και την πώλησή του στη Μόσχα, το εργοστάσιο του Γάλλου κατασκευαστή θα μετατραπεί προκειμένου να αναβιώσει το Moskvitch που κατασκευάστηκε για τελευταία φορά πριν από δύο δεκαετίες.www.sdna.gr
τι πες τωρα ρε φιλε.
εγω ο βροντοσαυρος εχω προλαβει στα 70s-80s μοσκβιτς σε αθηναικους δρομους. μαζι με λαντα ζασταβα κλπ. τα σκοντα ηρθαν αργοτερα, να φανταστεις. μονο τιποτα γερονταρες οπως ο κρις6789 ασούμε και ο λελος που ειναι 50 και κρυβει την ηλικια του, εχουν δει τετοια να κυκλοφορουν λαιβ.
ο λελος που ειναι 50 και κρυβει την ηλικια του, εχουν δει τετοια να κυκλοφορουν λαιβ