Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν έχεις άδικο αλλά να πω την αλήθεια θα προτιμούσα και λίγο filler αντί για την βιασύνη να κλείσουν όλα τα plot threads. Μεγάλωσα με τις σειρές να έχουν 22 επεισόδια των 45-50 λεπτών, τα 6 μου φαίνονται πολύ λίγα.

Εγώ τώρα πλέον, αρχίζω και βαριέμαι και τα δέκα!! Και έχω να δώ ak;oma δύο 24άρες σαιζόν από το Stargate Atlantis!!!

Εγώ τώρα πλέον, αρχίζω και βαριέμαι και τα δέκα!! Και έχω να δώ ak;oma δύο 24άρες σαιζόν από το Stargate Atlantis!!!

Εμένα πάλι μου λείπουν τόσο που την τελευταία φορά που έκανα rewatch τα TNG και Babylon 5 δεν έκανα καν skip τις πρώτες προβληματικές σεζόν.

Πάλι καλά που πάτησα πάνω στο τρέηλερ, αν δεν το έβαζα θα νόμιζα ότι αφορούσε τίποτα Μαρβελόκυθους ομπσκιουρ υπερήρωες να μαδάνε μαργαρίτες.

Εμένα πάλι μου λείπουν τόσο που την τελευταία φορά που έκανα rewatch τα TNG και Babylon 5 δεν έκανα καν skip τις πρώτες προβληματικές σεζόν.

Δικαιολογείται!! Το Babylon 5, είναι θρησκεία!! (Για τo TNG μόνο το Conspiracy έπρεπε να δείς !!!! :p :p )

Εγώ δεν ανησυχώ να πω την αλήθεια. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό και δεν με χάλασε καθόλου ο πιο ανάλαφρος Ματ στο She-Hulk.

Εγώ δεν ανησυχώ να πω την αλήθεια. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό και δεν με χάλασε καθόλου ο πιο ανάλαφρος Ματ στο She-Hulk.

Κι έμενα μου άρεσε το ανάλαφρο στυλ (πιο κεφατος, ξέγνοιαστος) όμως έχω την εντύπωση πως αναφέρεται στην κίνηση του χαρ/ρα πως πολεμάει κλπ.

Κι έμενα μου άρεσε το ανάλαφρο στυλ (πιο κεφατος, ξέγνοιαστος) όμως έχω την εντύπωση πως αναφέρεται στην κίνηση του χαρ/ρα πως πολεμάει κλπ.

Α, μπορεί. Και πάλι όμως προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος με τις σκηνές δράσης του Daredevil στο She-Hulk. Θα είναι σίγουρα λιγότερο σκοτεινό και βίαιο αλλά νομίζω ότι εάν η Marvel ήθελε να φύγει από το στυλ της σειράς του Netflix θα μπορούσε να κάνει recast και να ξεκινήσει από την αρχή. Παραμένω αισιόδοξος και ανυπομονώ να δω το πρώτο trailer.

Ευχάριστα περάσαμε, ναι. Καλός ρυθμός και σκηνές δράσεις, αλλά κάποιες (λιγοστές πάντως) cringe στιγμές και κάποιοι διάλογοι θα μπορούσαν να λείπουν.
"Σκάσε ρε μαλακισμένη". Είμαι σίγουρος ότι είναι ξεπατικωμένο από τα κόμιξ. Ή και όχι.
. Και γενικά το "χιουμοράκι" και η αχρείαστη σε στιγμές ελαφρότητα (αυτό το τέλος με τον παρατεταμένο χορό, κάνει το φινάλε από το πρώτο Αστεριξ να μοιάζει Witcherικό) εδώ και κάποιες ταινίες κούρασαν. Θυμάμαι στην αίθουσα, επικρατούσε γενικά ησυχία, παρόλο που το κοινό είχε και κάτω των 30...

Θυμάμαι στην αίθουσα, επικρατούσε γενικά ησυχία, παρόλο που το κοινό είχε και κάτω των 30...

Πως το καταφέρατε αυτό; Τα φιμώσατε τα μούλικα;

Μουρμούρα άκουγες, εννοώ δε γέλαγε σχεδόν κανείς με τα αστεία. Περισσότερο με αυτά που σχολιάζανε μεταξύ τους "χαχα μλκ τι πατσοκοιλιάς είναι αυτός" (για τις στολές των φρουρών που θα κάνανε τον Κρεμμυδοιππότη περήφανο) κλπ.

Οι καημένοι οι σινεσνόμπ εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια λένε κάθε χρόνο "ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει σουπερήρωες". Εγώ επειδή είμαι ψυχοπονιάρης τους είχα ενημερώσει εγκαίρως ότι η λύτρωση για αυτούς αργεί πολύ ακόμα. Δεν ακούνε, προβλημά τους.

Πολυ κακη γραφη το αρθρο με απευθειας μεταφρασεις απο αγγλικα σε ελληνικα και με λεξεις και εκφρασεις που δεν βγαζουν νοημα. Πχ "κλιμακτικες", "χιονονιφαδες" κλπ.

Το οτι δεν θα μνημονευονται οι ταινες το θεωρω δεδομενο καθως ανηκουν στο ανακυκλωσιμο ειδος οπου ανα τα χρονια θα βγαινουν νεες "εκδοσεις" με διαφορετικους ηθοποιους. Επισης, αρκετες απο αυτες, δεν μπορεις να της δεις αυτονομα καθως αποτελουν εναν κρικο στο μακρυ σικουελ.

Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι αυτες οι ταινες φτιαχθηκαν με σκοπο να μπουν σε καποια βιντεοθηκη διπλα στο Braveheart η ξερω γω στο Οσα παιρνει ο ανεμος. Υπερδοση οπτικοακουστικου θεαματος ειναι, λεφτα για τη Marvel ειναι, τονους ποπ κορν για τις αιθουσες και κερδη για τις παραπλευρες βιομηχανιες διαφορων εμπορευματων, social media, sites κλπ.

Last edited:
Οι καημένοι οι σινεσνόμπ εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια λένε κάθε χρόνο "ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει σουπερήρωες". Εγώ επειδή είμαι ψυχοπονιάρης τους είχα ενημερώσει εγκαίρως ότι η λύτρωση για αυτούς αργεί πολύ ακόμα. Δεν ακούνε, προβλημά τους.

Κάποιοι νομίζουν ότι αν ο κόσμος δει την Μαρβελοταινία δεν θα δει άλλη ταινία για 2-3 μήνες, λες και είναι φίδι και χόρτασε.

Κάποιοι νομίζουν ότι αν ο κόσμος δει την Μαρβελοταινία δεν θα δει άλλη ταινία για 2-3 μήνες, λες και είναι φίδι και χόρτασε.

Αυτό ακριβώς. Οι ταινίες της Marvel είναι 3-4 τον χρόνο, βγαίνουν κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλες. Αν ο κόσμος δεν θέλει να πάει να τις δει, σαφώς δεν φταίει η Marvel.

Back