Great0ldOne
Kraken
Επόμενο βήμα, να στήσουμε multiplayer session! Μέχρι και νον-φέρι χαρακτήρα θα φτιάξω για πάρτι σου (see what I did there?)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Νομίζω πλέον πρέπει να μιλάμε για την κορυφαία δουλειά της larian και φυσικά για ένα από τα κορυφαία rpg στην ιστορία του gaming.
Welcome...True soul
Από πλευράς χρησιμότητας και μόνο, Lae'zel ή Karlach;
Τώρα εσύ για ποιο λόγο το πήρες; Εξήγησέ μας.
Α βλέπω σου άρεσε και εσένα το ελδεν ρινγκ.Μάλλον για τον ίδιο λόγο που πήρα εγώ το Elden Ring. Ο σωστός ο hater πρέπει να έχει skin in the game (και τουλάχιστον εφτά playthrough για να δικαιούται άποψη).
Κάτσε να ξεπεράσουμε το εικοσάλεπτο και βλέπουμεΜάλλον για τον ίδιο λόγο που πήρα εγώ το Elden Ring. Ο σωστός ο hater πρέπει να έχει skin in the game (και τουλάχιστον εφτά playthrough για να δικαιούται άποψη).
Εγώ το τελείωσα βέβαια το έλδεν ρινγκ, οπότε ό,τι έγραψα για εκείνο είναι τελειωμένο και 200+ (πλαζματικές σίγουρα, να είναι καλά το αριστουργηματικό online του) ώρες
Κρίμας να μην αντιλαμβάνεσαι πλήρως τα νοήματα του Ποράτσου. Μορφώσου λίγο.
Στοχοποιώ το αρχέτυπο του μινάρα μεταλλά -που σαφέστατα υπήρξα στη χείριστη δυνατή εκδοχή- που ακούει μόνο ΤΡΟΥ ΕΠΙΚ ΜΕΤΑΛ, ζει με τη μαμά ως τα 65+ και ασχολείται μόνο με 'άιρις, βίκινγκ, μέταλ, σπαθιά, οτιδήποτε επικό φίλε' μένοντας προσκολλημένος σε μια γλυκά 12χρονη κοσμοθεωρία.Αυτό με το Blind Guardian δεν το καταλαβαίνω που λες συνέχεια, αν απευθύνεσαι σε μένα δηλαδή, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω ακούσει νότα τους ποτές.
Μόνο Bathory ακούω, deal with it
Τα έχουμε ξαναπεί, δεν νομίζω.Ελδενιο δαχτυλίδι παίζεται οφ λαιν. Εκεί ήταν το λάθος σας.-