Sugamoto Panagia
Lich

Δεν είναι του παρόντος αλλά ναι @Norshgaath δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε στο τέλος.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τουλάχιστον σας αρέσει το bg3...
Οι ώρες είναι σχετικές, μετράει το στημ τη δημιουργία χαρακτήρα;Ναι, ναι, μας αρέσει, καταπληκτικό είναι (έχει παίξει 2 ώρες ο Στέφανος ή ακόμα; )
Μάλλον ευθύνεται το ότι μπήκες αργά στο τάκα-τάκα.Αυτό με το Blind Guardian δεν το καταλαβαίνω που λες συνέχεια
Τουλάχιστον σας αρέσει το bg3...
Μάλλον ευθύνεται το ότι μπήκες αργά στο τάκα-τάκα.
Οι περισσότερες παρέες που ήμασταν τότε στη φάση, αρχές 00's, αποτελούνταν από καμένους στο τρίπτυχο ie games-lotr-blind guardian (ή και οποιοδήποτε φανταζι / πάουερ μέταλ τύπου Ράπσοντι, Χάμερφολ κλπ. υπήρχαν και κάποιοι με πιο "ψαγμένα" τύπουθρόουν οφΜπαλ Σάγκοθ και Σάμονιν). Εγώ ήμουν λίγο anomaly (είδες τι έκανα εκεί), του χάλυβα και των ορυκτών, αλλά όταν έχει τέτοιες επιρροές γύρω σου, δε γίνεται να αντισταθείς για πολύ. How's that for nostalgia.
Πάντως με τα χρόνια διαπίστωνα ότι δεν ήταν το dnd η "πραμγατική" φάση αλλά η παρέα. Στη θέση του άνετα έβαζες καφέ/τετραπλά Μάριο Καρτ/τζαμάρισμα του Τρούπερ/άλλη δραστηριότητα με χαβαλέ, και δε θα άλλαζε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα.
Εννοεις act3Ξεκινάει act2 και μέσα σε 5 λεπτά βρέθηκα στη φυλακή ....... Κάκος dm......ξεκάθαρα.
Sorcerous sundries τρελό γέλιο με την υποδοχη
Όσο προχωρά τόσο απομακρύνει από λαριανισμους....... Δε φανταζομουν πως θα δω χαρακτήρες όπως dame aylin και orin σε παιχνίδι της larian .
Τι σκατα; Ολοι βαρδο στο πρωτο πλειθρου; Γιατι;Προφανώς based megachad human Βάρδο
Εννοεις act3![]()
Τουλαχιστον 20 χρονια. Εποχες BGΠότε είχαμε να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ γύρω από παιχνίδι έτσι
Και είσαι ακόμα στην αρχή του Act 3.. Κάτσε να δεις μετά (κάνε ΟΥΛΑ ΤΑ ΣΑΗΝΤ ΚΟΥΕΣΤΣ)Όσο προχωρά τόσο απομακρύνει από λαριανισμους.......
Ανέκαθεν στα αρπιτζιά επιδίωκα να παίζω ό,τι κοντινότερο υπήρχε στον εαυτό μου