By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα πειστήρια είναι ισχυρά.
Κάτι πρέπει να πήγε στραβά στο copy/paste καθώς παρέθετες τον παραπάνω πίνακα, για κάποιο λόγο δεν αναγράφεται πουθενά ούτε ο Ζακ Σνάιντερ ούτε οι σκηνοθέτες του Avengers Endgame.
Νομίζω πάντως πως την πλειοψηφία της παραπάνω σκορτσεζολίστας και οι πέτρες την έχουν δει.
Αυτο σημαινει οτι οι ανθρωποι πεφτουν για υπνο αλλα δεν ξυπνανε ποτε. Τους τρωνε αμοιβαδες και παιρνουν την μορφη τους. Το ειχαν κανει και ταινια. Βλεπουν αυτες τις ταινιες και βαζουν τα κλαματα, τους θυμιζουν τον τοπο που γεννηθηκαν και την οικογενεια τους.Αν κάνεις μια γκουγκλιά για "ταινίες που ο κόσμος όντως πήγε να δει" θα τα βρεις αυτά τα ονόματα.
Ε ναι γιατί τα αναλαμβάνουν άτομα που "ξέρω εγώ καλύτερα πως πρέπει να γίνει" με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και που φυσικά δεν το πιάνουν με σεβασμό στους παλιούς δημιουργούς, αλλά με "είμαι ότι πιο γαμάτο συνέβη στο σύμπαν τα τελευταία 30 χρόνια" ξέρω εγώ.Έχω εκπαιδεύσει τον εγκέφαλό που πλέον να ρίχνει απευθείας στο recycle bin οποιοδήποτε νέο για remake παλιάς ταινίας. Δεν θυμάμαι ούτε μια πρόσφατη περίπτωση που να πέτυχε το remake.
Έτσι κάνω εδώ και χρόνια.
Γιατί;
Για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι o NuDante από το DmC.Αντώνιος Κοράκιος says "meh".
Εξαρτάται πως προσδιορίζεις το πρόσφατη, αλλά έτσι πρόχειρα Suspiria, Fright Night και The Magnificent Seven.Δεν θυμάμαι ούτε μια πρόσφατη περίπτωση που να πέτυχε το remake.
All quiet on the western front. Δεν θυμάμαι ούτε μια πρόσφατη περίπτωση που να πέτυχε το remake.