By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πρέπει να βρούμε τρόπο να δουλέψει για Ελλάδα, ή αν έχετε κάπου να κατεβάσω το mandalorian σε καλή ανάλυση..Pm γιατί δεν υποστηρίζουμε τους πειρατές φυσικά!Στην μπάρα των ειδοποιήσεων λέει ότι δίνει και 30 μέρες Disney+. Μέσα στα perks δεν το εμφανίζει (ούτε με US VPN), υποπτεύομαι επειδή δεν υπάρχει Disney+ στην Ελλάδα. Το λέω όμως για τους συμφορουμίτες που ίσως να είναι στα ξένα (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο).
View attachment 1457
Κάποια στιγμή είχα αναφέρει ότι είχα πρόβλημα με κάποια παιχνίδια που δεν μπορούσα να τα εγκαταστήσω στο PC (Dishonored 2, Spiritfarer).
Τι γινόταν; Επειδή στην δουλειά έχουμε Office 365, το οποίο μπορείς να το εγκαταστήσεις μέχρι σε 5 συσκευές, το είχα κατεβάσει και στο PC μου. Για να είναι ενεργή η συνδρομή φυσικά είχα κάνει login με τα credentials της δουλειάς. Έλα μου όμως που το Xbox app κάπου (και για κάποια παιχνίδια μόνο) το έβλεπε αυτό και όταν πήγαινε να κατεβάσει το παιχνίδι, δεν προσπαθούσε να το κατεβάσει με τα credentials που έχουν συνδρομή GamePass, αλλά με αυτά που έχουν συνδρομή Office 365.
Έβαλα LibreOffice, έσβησα το 365 και όλα καλά.
Κατά τα άλλα είναι απροβλημάτιστη η εμπειρία μου με το Gamepass. 100% θα το σύστηνα και σε φίλους μου.
Τι περίεργο πρόβλημα!
ναι άστα, έψαχνα να βρω που είναι κάποιο αρχείο γιατί δεν θυμάμαι και όταν έμαθα τι μλκιες πρέπει να κάνω για να το φτάσω φρίκαρα... αναρωτιέμαι αν αντί να κάνω όλες τις διαδικασίες που διάβασα και έκανα, απλά έκανα δεξί κλικ και take ownership από ένα μικρό hack που είχα περάσει μετά το φορμάτ, αλλά φοβόμουν μην σπάσω τίποτα συσχετίσεις δικαιωμάτων στο σύστημα και πρέπει να ξανα κατεβάζω τίποτα μετά.Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με το Gamepass είναι ότι κάποιες φορές, αρνείται πεισματικά να ολοκληρώσει την απεγκατάσταση στα games, με μόνη λύση τη χειροκίνητη διαγραφή. Μια διαδικασία που δεν είναι τόσο απλή, μιας και τα παιχνίδια εγκαθιστώνται στο WindowsApp φάκελο, ο οποίος για κάποιο λόγο πέφτει πάνω σε έναν τοίχο με admin rights, άσχετα με το ποιος είναι ο administrator του υπολογιστή.
Την τελευταία φορά που είχε μουλαρώσει, έτρωγε 130GB από το δίσκο (Halo Collection και Plague Tale) και μου πήρε αρκετή ώρα έρευνας και πειραματισμού μέχρι να καταφέρω να ελευθερώσω το δεσμευμένο χώρο.
Win XP easter egg είναι ρε συ!αρνείται πεισματικά να ολοκληρώσει την απεγκατάσταση στα games
Και πάλι μόνο για διαγραφή είναι φαντάζομαι. Mods, configuration κτλ δεν παίζει υποθέτω, σωστά?.They can't stop us
![]()
How To Access WindowsApps Folder In Windows 10
to In Windows 10, files of all default apps as well as apps that you installed from Store are saved under a folder called WindowsApps located in the drivewww.intowindows.com
Και το παράξενο ξέρεις ποιο είναι όμως; Εγώ μισώ το 3rd person αλλά τώρα παίζω no man sky και δεν με ενοχλεί καθόλου, το έχω λατρέψει το παιχνίδι.