mruseyourbrain
Blackguard
Εντάξει παιδιά με πείσατε δεν θα αγοράσω ποτέ παιχνίδι στο gamepass.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν όντως περιλαμβάνει και ΕΑ Ultimate, λογικά θα έχει και Mass Effect Lefendary Edition.
Καθόλου άσχημα λοιπόν, αλλά δοκίμασε κανείς να το ενεργοποιήσει; Πρώτον τελικά μου βγάζει ότι το 1 ευρώ είναι για 1 μήνα μόνο (δεν με πειράζει), δεύτερον όταν φτάσεις στο σημείο να πληρώσεις, δεν το επιτρέπει για χώρες εκτός USA.
Άλλαξε νούμερο σώβρακοΕΣΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!1111!1!!
Με το microsoft account που ξέρει μέχρι και τι νούμερο σώβρακο φοράω συνδέομαι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
ΕΣΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!1111!1!!
Με το microsoft account που ξέρει μέχρι και τι νούμερο σώβρακο φοράω συνδέομαι, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
κάντε ρε ένα τζάμπα hotmail εκεί πέρα τι ψυχή έχειΔοκίμασε με αυτό το ελληνικό link. Υπόψην όμως, είναι μόνο για νέους πελάτες. Αν είχες πάρει την προηγούμενη προσφορά δεν ισχύει, θα πρέπει να φτιάξεις νέο account.
Δοκίμασε με αυτό το ελληνικό link. Υπόψην όμως, είναι μόνο για νέους πελάτες. Αν είχες πάρει την προηγούμενη προσφορά δεν ισχύει, θα πρέπει να φτιάξεις νέο account.
Δοκίμασε με αυτό το ελληνικό link. Υπόψην όμως, είναι μόνο για νέους πελάτες. Αν είχες πάρει την προηγούμενη προσφορά δεν ισχύει, θα πρέπει να φτιάξεις νέο account.
Λοιπόν, τι ψυχή έχει 1 ευρώ σκέφτηκα, και το πήρα. Από το link του Admiral, και ενώ έγραφε με μεγάλα γράμματα πως η προσφορά ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές, το ενεργοποίησα κανονικά, πλέον έχω Xbox Game Pass UIltimate μέχρι 18/08/21, οπόταν θα με χρεώσει 13 ευρώ αν δεν κάνω cancel στο ενδιάμεσο (έκανα ήδη cancel).
Τι να σου πω, το δικό σου (δεύτερο, ΑΙΛΥΝΙΚΩΩ) link ακολούθησα, 1,00€ έβγαλε και 1,00€ χρέωσε, το επιβεβαίωσα και από το web banking, μην τυχόν και με έκλεψε ο Gates. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά η πρώτη και μοναδική συνδρομή μου στο παρελθόν ήταν όταν ξεκίνησε η υπηρεσία.
Όταν ξεκίνησε η υπηρεσία είχες πάρει το απλό, όχι το ultimate. Αυτή η προσφορά ισχύει για όσους δεν έχουν ξαναβάλει Ultimate.