By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Να δουμε αν gtx 970 αντεξει τοσο !
Δεν πήγε και τόσο καλά αυτό τελικά...Η 970 δεν θα πεθανει ποτε, μην αγχωνεσαι. Αντε να τρεξεις το Cyberpunk 3 το 2028
μια κάρτα έχει προσδόκιμο χρόνο ζωής τα 5 χρόνια. Όποιος την κρατάει παραπάνω είναι νεκρόφιλος και έχει ένα πτώμα μέσα στο pc του![]()
Πτω-χόςΗ απλα ειναι πτωχος...
Έπαιξα και έχασα!Δεν πήγε και τόσο καλά αυτό τελικά...
7 χρονα ακριβως αντεξε απο τον Νοεμβριο του 2014. Επεξεργαστης δεν εχει χαλασει κανενας μεχρι τωρα .Δεν πήγε και τόσο καλά αυτό τελικά...
Πτω-χός
Πτώ-μα
Ε! ναι, λογικο, ανεκαθεν οι Τζεριδες πιο πρωχο, απο τους, Γκρεκιδες, τεχνολογικα.Στο pc στην Ελλάδα έχω τον fx 6300 που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τον πήρα το 2012
Κι αυτός που έχω εδώ Γερμανία είναι ο ι3 6300 από όταν ήρθα εδώ το 2016
νταξ, τωρα, μην εισαι απολυτος, εχουν και οι παντρεμενες τα δικαια τους. Αν ειναι ατσουτσουνευτες φερειπειν.καθε μερα που περναει κανει αυτο το θεμα μια παραλλαγη του κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.
Ο @kuivamaa κι εγώ (πλέον). Αλλά δε σας το λέγαμε να μην αγχώνεστεΡε σεις κανείς με σύγχρονη CPU παίζει ανάμεσά μας;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα τότε.έστω και αν δεν είναι στο πρωτεύον σύστημα σου
Μπα, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα τότε.
Είναι σαν να λες, "παίδες εγώ gameάρω στο Mega Drive το 2021" και την ίδια στιγμή να έχεις ps5 και να παίζεις κι εκεί...
Εξαρτάται εάν το δεύτερο σύστημα εξυπηρετεί σύγχρονες ανάγκες ή περιορίζεται σε retrogaming. Ακόμα και με core 2 duo και 4gb μνήμης μπορείς να δουλέψεις εφαρμογές office και να χαζέψεις κάνα βιντεάκι., όχι τέλεια αλλά μπορείς.Μπα, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα τότε.
Είναι σαν να λες, "παίδες εγώ gameάρω στο Mega Drive το 2021" και την ίδια στιγμή να έχεις ps5 και να παίζεις κι εκεί...
Kαι στο lotro με ρυθμισεις στο medium, καλα παει.Ακόμα και με core 2 duo και 4gb μνήμης μπορείς να δουλέψεις εφαρμογές office και να χαζέψεις κάνα βιντεάκι.