What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Alaloth ο Χειρομαλάχτηθ

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
εγω τουλαχιστον ειμαι υπερβολικος και βαθια ειρωνικος στο χειτ μου (δεν το συνηθιζω, αφου αν απλα δεν μου αρεσει κατι, το αγνοω...) γιατι ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ δουλεψανε τον κοσμο. αυτο δεν μπορω να το ανεχτω.

ειδικα το θεμα με το ποντικι ειναι εξωφρενικο. και να σου λενε στα μουτρα οτι απλα δεν στο ειπα, για να παρω τα φραγκα σου και ειχα πλανο να το φτιαξω ΜΕΤΑ. ηδη τρωνε πολυ αγριο ξυλο στο discussions του ατμου κι εχουν αρχισει, απ τον εκνευρισμο τους, ν απαντανε άγαρμπα. δεν τους κοβει καν να ειναι εστω ψευτικα ευγενικοι και γλυφτες, που ειναι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ σκιλ για να πουλησεις κειμ σε ΕΑ.
δεν θα παει καλα αυτο και ειναι υπευθυνοι 100%.

θα μου πεις οτι τοση ωρα γραφω για ενα θεμα μονο. μα ειναι απιστευτο και μονο που μιλαμε γι αυτο και το ημερολογιο γραφει 2022. γελαει ο κοσμος. εχει κι αλλα θεματα το παιχνιδι, τα οποια ισως φτιαχτουν οπότε θα ειναι ενα αξιοπρεπες γκειμ. αλλά οι αντιδρασεις τους κι αυτο που διαβαζω εγω πισω απ τις γραμμες, ειναι οτι θ αργησει ΠΟΛΥ εκεινη η ωρα. αν ερθει ποτέ.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Ιταλοί είναι οι devs? Οι Ιταλοί είναι χειρότεροι από εμάς πάντως. Να πω μόνο ότι στις δουλειές τους κάποιοι πάνε χτυπάνε την κάρτα γυρνάνε σπίτι για ύπνο και ξαναπηγαινουν δουλειά για να χτυπήσουν κάρτα λήξης. Και που υπάρχει γκειμ πολύ πιθανόν να είναι θετικό σημάδι.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
επανερχομαι στο Αγαπημενο κειμ των ακομα πιο αγαπημενων ίταλο ντεβς (χμ, τωρα που το σκεφτομαι οτι ηταν η ίταλο ντισκο ως προς την κανονικη ντισκο ειναι κι αυτοι οι ντεβς ως προς τους νορμάλ..).

θα μπορουσε να μπει και στο θρεντ κέιμιν ινταστρυ, ως αντιπαραδειγμα ανακοινωσης απο ντεβ τημ. ανιωθοι, απατεωνούληδες και συνεχιζω να το λεω, ακομα δεν εχουν προσλαβει καποιον με λόουερ, οπότε πιστευω θα λυνονταν αρκετες απ τις παρεξηγησεις που υπαρχουν.

κορυφαια σημεια εκει που λενε οτι το αλαλοθ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ crpg (ή εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι crpg, η αυτοι. και, οκ, αν δεν το εχω καταλαβει εγω, δεν πειραζει και τοσο. αυτοι ομως?) κι η απατεωνια που εχουν γραψει οτι υποστηριζει κοόπ το κειμ, ενω απ οτι καταλαβα καλα απο ποστς κατω απ το απντέι, πρεπει σε καθε μαχη να σε κανουν ινβάιτ ή κατι τετοιο (δεν ξερω απο κοόπ καθολου και μπορει να τα γραφω στραβα, σχωρατε με).

α, επισης ΑΚΟΜΑ διαφημιζουν το κειμ ως "..Baldur's Gate and Dark Souls had a baby!..." και τους γραφουν οτι ειναι καπως ιεροσυλια και οτι καμμια σχεση δεν εχει το BG με τον άλαλο και απαντανε καπως ετσι:
"..And yes it is even inspired by Baldur's Gate and Infinity Engine games. That's why we use an iso camera, for example."

α, οκ. πες το ετσι, λεβεντημου. τρομερό πόιντ. Gamera, γερά, παρτους τα λεφτά.

το (μακροσκελες) κειμενο:

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Νομίζω ότι απλά έχουν ένα μικρό πρόβλημα επικοινωνίας, το παιχνίδι για diablo clone φαίνεται ενδιαφέρον.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Οντως, μετα το κραξιμο του μαλακτη ειπα να το τσεκαρω...φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα ιδεα και το αρτ-στυλ του μου βγαζει vibes baldurs gate 1/Lionheart: legacy of the crusader, ισως χρειαζονται καλυτερο pr τυπακι
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
μα δεν ειναι ντιαμπλο κλοουν, νιτρε.
υποτιθεται ειναι πιο βαθύ, οι ιδιοι λενε:

"...a skill-driven ARPG game inspired by such classics as Baldur’s Gate and Pillars of Eternity and modern action masterpieces as Dark Souls and Diablo..."

που βεβαια προκειται για βαθια προβληματικη ατακα. κλασικ το μπαλντουρς γκειτ (και το πιλαρς απο διπλα... :ROFLMAO: ) και μοντερνο το ντιαμπλο. τρικυμια στο κρανιο.

κι εμενα μ αρεσει πολυ το οπτικο και ισως καποια στιγμη το τιμησω. αλλά απ οτι γραφουν στα σχολια, ειναι ενα αψυχο πραγμα. το στορυ δεν ειναι αρκετα δεμενο και ικανοποιητικο, για τις ωρες που θα χρειαστει να ξοδεψει καποιος.


εντιτ: εγω, θαλλξξξίλλλλη τους κραζω κυριως γιατι αρπαζονται με τον κοσμο οταν τους λεει τα στραβά, ενω π.χ. εχουν παραδεχτει ανοιχτα οτι εβαλαν μισοτελειωμενο προιον στην ερλι αξες. και προσωπικα χεστηκα, η ερλι αξες κι εγω ζουμε σε παραλληλα συμπαντα και δεν θα συναντηθουμε ποτέ, αλλά οταν πας να πουλησεις ισομετρικο παιχνιδι χωρις m + k υποστηριξη (εκτος απο πολλα αλλα που λειπανε) στα μουλωχτα, εισαι λαμογιο. φαντασου, οτι πριν καν βγει σε ερλιαξες το κειμ, σε ΟΛΑ τα σκρηνς που δινανε στα απντειτς τους, φαινοταν τα μαπινγκς στις διαφορες ενεργειες που κανει ο παικτης και ηταν ολα απο χειριστηριο. και ρωταγε ο κοσμος γιατι ρε παιδια? και απαντουσαν κατι του στυλ οτι ειναι τυχαιο γεγονος. πολυ προσφατα μετα απο επικο κραξιμο, δωσανε πληρες m + k σαπορτ, αλλά απ οτι διαβαζω στα σχολια, πολλοι το θεωρουν ακομα προβληματικο.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
ναι το ίδιο λέμε, υποτίθεται τι είναι το παιχνίδι. Είπαν μαλακία και αυτή δεν την είπαν καλά.

Όπως το βλέπω ναι είναι PoE inspired, απλά όχι PIllars of Eternity, αλλά Path of Exile :p

Τώρα για το Buldur Gate... κάποιος κατσαπλιάς εκεί μέσα νόμιζε ότι θα μπορούσαν να καβαλήσουν το Hype train για το BG3 ξέρω εγώ...
Αν και οκ έχει δίκιο όταν λέει "inspired" δεν πάει να πει ότι θα σας δώσω BG, αλλά το wording είναι πολύ προβληματικό.
Όπως προβληματικό είναι το mix n match που κάνω με τα Αγγλικά Ελληνικά, αλλά that's how it goes μα φρέντς.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Μια χαρά είναι το παιχνίδι άνιωθοι, Baldur's Gate frantic action meets Dark Souls story-driven campaign.
Makes sense.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Βασισμένος στα 10 λεπτά που έπαιξα το tutorial... δεν ξέρω. Το σύστημα μάχης δεν φαίνεται και πολύ party-friendly, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου για hired companions.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
με αφορμη τον 1 χρονο στην ΕΑ (φοβαμαι οτι θα γιορτασουν ΠΟΛΛΑ τετοια γενεθλια...) εχουν εκπτωση στον αγαπημενο αλαλο 60% (ερχεται στα 10 ευρω). δεν κρινω, γεγονος μεταφερω.

επισης εχουν απντειτ που καπου μεσα λεει ψυχρα κι απροειδοποιητα:

...For sure, we prefer to prioritize the quality of our game [and the quality of life of our team] over rushing its release. Also, taking into consideration the recent release of Diablo, the summer, Baldur's Gate on the way, as well as a crowded September window, we have made the decision to go on with the EA for a while more, sharing plans with you all in the next weeks....

(χαχα, ωραιο χωρατό. ιτάλικς... ιταλικο κέιμ.... χοχοχο... μππρρρρρρρρρ)
οπως παντα, γαμάτη η γκαμέρα. ολα στο μιξερ. το ντιαμπλο (ας κυκλοφορησε ηδη πριν κανα μηνα) το καλοκαιρι (σε στυλ: φτουυυυυ, αιφνιδιαστηκαμε, δεν το περιμεναμε, τσουπ, ξαφνικα εσκασε το καλοκαιρι απροσκλητο), ε φυσικα το BG3, οπότε τι? περιμενατε κυκλοφορια φετος??? αχαχαχα, λυπομαστε.
εγω το χα γραψει, χωρις ινσαιντ ινφο, απλο προαισθημα. 2024, μπορει και 25 θα γινει η φουλ ρηληζ, χωρις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτο να σημαινει οτι δεν θα χει βασικα προβληματα το κειμ ( ω ναι, δεν ξερω γιατι αραγες, αλλα ειμαι κομματακι απαισιοδοξος...)

οπως παντα, για λογους ψυχαγωγικους κυριως, ιδου η ανακοινωσις:

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν νομίζω να λένε ότι έχουν ανταγωνιστές, αλλά ότι θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι ανάμεσα στο espresso και το linguini τους.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
σωστο πόιντ.
τωρα κολλαει και το καλοκαιρι που γραφουν...
θα διακοπαρουν με τα λεφτα της ερλιαξες παιζοντας αλλα παιγνιδια.

τους αγαπω.
 
Top Bottom