Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αμέρικαν παρ Φάιαρ γουοκ γουιθ μη το κάναμε δω μέσα. Που είναι οι Πόετς ωρεεεέ;

Meanwhile...

Έλα ρε συ, που τον θυμήθηκες τον ElderFive544!! Χρόνια και ζαμάνια.

To καλό είναι ότι αυτές οι απαιτήσεις αφορούν ουσιαστικά μόνο τον @Borracho . Όλοι οι υπόλοιποι PC gamers θα παίξουν όταν έρθει στο Steam σε καμιά πενταετία, οπότε οι απαιτήσεις αυτές θα μας φαίνονται αστείες.
με αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν θα τρέχει όπως φαντάζεται ο ποράτσος, τον βλέπω να χρεώνει την πιστωτική για 4090

Όταν τεστάραμε το παιχνίδι με το Χουάνγκ εδώ στα Nvidia Pods μας, χλεύαζαν οι πληβείοι, γελούσαν.

Πώς θα καταβυθιστείτε κύριοι στον Ώριμο Υπερφυσικό Εφιάλτη αν δεν μπορείτε να μετρήσετε τις μουσότριχες του Άλαν ΜΙΑ ΜΙΑ και να ουρλιάξετε 'Mα με RTX φαίνονται ΣΑΦΩΣ αρρενωπότερες!'; Πώς κοιμάστε τα βράδια γνωρίζοντας πως το benchmark του παιχνιδιού δεν φλασάρει 'ΣΡΕΔΕΡΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.'

Σε λίγο θα μου πείτε ότι στρημάρετε τίποτε Ρόπλοξ σε ούλτρα-λόου από άποψη. Ίου μπύθουλες, μακριά από μας.

Όταν τεστάραμε το παιχνίδι
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΧΑΧΑ, ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΠΟΡΑΤΣΟ!", αλλά εννοείς "ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ!"

Προς στις Μυστικές Υπηρεσίες. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!

Tόνεχ μου επειδή εσύ είσαι λεβέντης και καλλιτεχνική φύση κι ήξερες να εχτιμήσεις το μεγαλείο της μουσότριχας του Άλαν όταν δήθεν 'φωστήρες' της κοινότητας έβαζαν αυτογκόλ με αυτοκινητάκια και στήναν ζελεντόμινα ακόμη, θα αξιωθείς μεγάλης πορείας στην ΤιμΡεμεντοΚρατορία του '24.

Ένα θα πω : Η Εταιρειάρα άνοιξε γραφείο στη Στοκχόλμη πέρυσι. Οργανώσου. Τα ζαγάρια δεν πιστεύουν αλλά όταν στο Control 3 έχει κρέντιτ ο Τόνεχ μας, θα σκίζονται όλοι να πουν ότι σε ήξεραν πριν βγάλεις τα χίτς.

εντιτ:

*Γχουχ* *Γχουχ*. Δε καταλαβαίνω τι λέτε κυρ Ποράτσο μας 🥸

Last edited:
Ωραία κουβέντα (αν εξαιρέσεις το πρώτο 3λεπτο με τον ΣΠΟΝΣΟΡ)

θα μπορούσε να μπει και στο κεημ ντεβελοπμεντ, αλλά γουατεβα!

ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΙΤΣ ΓΙΑ DARK TOWER ΚΕΗΜ, ΔΙΑΟΛΕ!

edit:

Last edited:
Μπαναγία μου, ερχόμουν να το ποστάρω και με πρόλαβε ο Τόνεχ. Φαίνεται σκληρότατο ΕΠΟΣ.

Ε, Epic, έπος, ταιριάζει. Θα είναι λογικά και epic fail στις πωλήσεις οπότε όλα συνδέονται.

Ε, Epic, έπος, ταιριάζει. Θα είναι λογικά και epic fail στις πωλήσεις οπότε όλα συνδέονται.
τότε θα φταίνε οι πειρατές, οι φτωχομπινέδες που δεν έχουν 4090 κτλ κτλ. Δείτε τι καλά πούλησε στις κονσόλες θα λένε... ε μια πυρά την θέλουν μετά.

Πέρα από το χαχόλικο της υπόθεσης με το Επικ Στορ. Θαρρώ πως η Remedy, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το deal και επένδυσε πάνω σε ένα passion project.
Προσωπικά θα ήθελα να πετύχει το κεημ (λίγο δύσκολο είναι η αλήθεια), μιας και η Remedy κρατά σθεναρά το λάβαρο του "αρτιστικού ρομαντισμού" στα παιχνίδια της.

Πέρα από το χαχόλικο της υπόθεσης με το Επικ Στορ. Θαρρώ πως η Remedy, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το deal και επένδυσε πάνω σε ένα passion project.
Προσωπικά θα ήθελα να πετύχει το κεημ (λίγο δύσκολο είναι η αλήθεια), μιας και η Remedy κρατά σθεναρά το λάβαρο του "αρτιστικού ρομαντισμού" στα παιχνίδια της.

Προφανώς. Πέρα από την πλάκα που κάνουμε η Remedy είναι κορυφαίο studio και ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου λόγω του Max Payne. Αν η Epic έκανε εξαρχής αυτό, να χρηματοδοτεί δηλαδή studios ώστε να φτιάξουν το dream game τους, θα είχε την υποστήριξη και την αγάπη ολόκληρης της κοινότητας. Αν σταματήσει ο Σουίνι τις υπόλοιπες σαχλαμάρες που κάνει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στηρίξω αυτή τους την πρωτοβουλία αγοράζοντας τα σχετικά games.

Προφανώς. Πέρα από την πλάκα που κάνουμε η Remedy είναι κορυφαίο studio και ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου λόγω του Max Payne. Αν η Epic έκανε εξαρχής αυτό, να χρηματοδοτεί δηλαδή studios ώστε να φτιάξουν το dream game τους, θα είχε την υποστήριξη και την αγάπη ολόκληρης της κοινότητας.

Και η Επικ έχει ρίξει όβολο στο επόμενο πόνημα της Playdead*

Καταλαβαίνω (και συμφωνώ) πως ο ΤΙΜΑΡΟΣ είναι ο Τζορτζ Μπους Jr του Κεημινκ, αλλά εξαιτίας της "ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΤΣΕΠΗΣ" του, έχουμε δρόμους και πλατείες...

Last edited:

Και η Επικ έχει ρίξει όβολο στο επόμενο πόνημα της Playdead*

Το ξέρω, αλλά για μένα τώρα είναι αργά. Θα χρειαστεί να σταματήσουν πλήρως να πληρώνουν για αποκλειστικότητες και να δείξουν καλή διαγωγή για χρόνια πριν σκεφτώ να τους δώσω χρήματα. Η εμπιστοσύνη εύκολα χάνεται και δύσκολα κερδίζεται.

Back